Sajna ez ennyibe kerult es kerul is...
ez olyan ha luxus kell,akkor ne húzd a rolls hûtõrács krómra a +1,2m Ft-ot...
Rocs,bazze

Roky 66**eurós ára a legbrutálabb amit mostanában láttam..
Sajna ez ennyibe kerult es kerul is...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
44-32 bõven jó.
hátul 34-11. ahol elöl hiányzik a 22, ott már gyorsabb gyalog
a 29 azért kell, mert akkor valahogy kevésbé kopik a lánctányér, mint a páros fogszámúnál. majd valaki okos elmagyarázza, hogy is van ez...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
épp akartam is már kérdezni h mi ez a 2 tányéros rendszer? de igy már értem h 29. habár a 42 az kevés. akkor már inkább már vmi 44/30 kéne
de az biztos h én maradok a jo öreg 44/32/22 nél. ritkán kell a kicsi de erös mászáskor meg nagyon kell.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
meg ahogy elnezem divatossa valik iden XC szakagban a kompakt dupla hajtomu. 42/29. mashol is lattam mar. legkonnyebben ugy csokkentesz sulyt a hajtomun, ha leszedsz rola egy tanyert
... meg ahogy elnezem divatossa valik iden XC szakagban a kompakt dupla hajtomu. 42/29. mashol is lattam mar. legkonnyebben ugy csokkentesz sulyt a hajtomun, ha leszedsz rola egy tanyert
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
van ott még más is, mondjuk egy vega is
tök jófejek voltak amugy jurobájkon, szivesen beszélgettek mindenféle technológiáról bárkivel.
van ott még más is, mondjuk egy vega isned ma egy NRS frame
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
olcsóbban is meg lehet uszni a reign-t, like this: http://www.astroeng....tw/products.asp
all mountain kategória, "afamd" product
de amugy elég sok hazai matricázású kerékpár megtekintheõ az astro honlapján
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.