Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9167 hozzászólás a témában

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

logikus sztem h igen

Mert amit tamaska linkelt már azt is asszem egy vagy fél éve látni a versenyeken(-rõl készült videókon) , ahogy a 303DH-t is. Csak kérdés hogy most hogy végleges lett a 303/R DH leváltja-e a sima 303DH-t

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
logikus sztem h igen

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

...
Vegleges format kapott a 303/R DH

Ez most felváltja a 303 DH-t?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ugy erted tobb eve ragasztanak wilier matricat egy tajvani katalogusvazra? tok jo.

Vegleges format kapott a Yeti ASR-7 es a 303/R DH
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

van egy boltosom, tajvanrol rendeli a sajat markaju vazakat, [szponzoral egy csapatot, az egyik versenyzoje iden elit CX angol bajnok] mindegy, kerdem tole honnan jonnek ezek a vazak. mire kozolte velem, hogy az a karbon csoda az ablakban pl ugyanaz amit wilier neven is megvehetsz ket utcaval feljebb az Evanstol. picit dragabban :)

tudom hogy igy megy ez, de szerintem akkoris kiabrandito.

plusz ez a telos vaz randa is, azon tul, hogy szamomra nagyon bizarr. kb mint a colnago monti. vagy ha a Campa megint elkezdene mtb szettet gyartani.

inkabb ne.

Ha jól tévedek, a Wilier és a Moser már több éve gyárt monti vázakat :S

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van egy boltosom, tajvanrol rendeli a sajat markaju vazakat, [szponzoral egy csapatot, az egyik versenyzoje iden elit CX angol bajnok] mindegy, kerdem tole honnan jonnek ezek a vazak. mire kozolte velem, hogy az a karbon csoda az ablakban pl ugyanaz amit wilier neven is megvehetsz ket utcaval feljebb az Evanstol. picit dragabban :)

tudom hogy igy megy ez, de szerintem akkoris kiabrandito.

plusz ez a telos vaz randa is, azon tul, hogy szamomra nagyon bizarr. kb mint a colnago monti. vagy ha a Campa megint elkezdene mtb szettet gyartani.

inkabb ne.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
http://www.pinkbike.com/photo/2915277/

hat azert kene

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az alu vaz 1500font korul van. ez lesz vagy 2000... de inkabb tobb

RAUH-Welt
B E G R I F F

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
mennyi egy ilyen? másfél misi....:chin:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez meglehetosen jol nez ki :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Blur Carbon
http://www.santacruz...arbon_large.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
elkészült végre
Evil Revolt:
Feltöltött kép

http://www.pinkbike....shots-2009.html

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Igen, arccal lefelé nézve hajtott, amikor rossz irányba/sávba vágott egy kanyarban, ahol jött egy dzsip/kamion (truck), és mindketten ugyanabba az irányba próbáltak kitérni. Rachelünk meg arccal befejelte az üveget. Mivel a sérüléseinek a zöme az arcán van, nem hinném, hogy egy kis oútis bukóval megúszta volna, bár biztos, hogy kevesebb sérülése lenne.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ha jól értem arccal találkozott a szélvédõvel, csoda, hogy él...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na ja azt mondja a video vegen, hogy soha tobbet nem ul orszaguti bringara, inkabb azt kellene mondania, hogy soha tobbet nem ul buko nelkul [barmilyen] bringara...

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Sziasztok!

Arra lettem figyelmes, hogy Rachel Atherton európai bringával nyomul. A Cervelo nem spanyol? Ha nem akkor tudatlan vagyok és képezni kell magam.:)
A másik dolog, hogy mintha platformpedál lett volna rajta. Én nem vagyok országútis, de azokat a bringákat nem klipszes pedállal ildomos használni?
Amennyiben marhaságokat írtam, mindekitõl elnézést kérek és fizetek nektek egy sört. :)

üdv: forob

Az platform, és shame on her. Miazhogy bukó nélkül? Beacherpig beledobja a bicóját a Dunába:D

szerk:
Estem már BMX-el, és nem volt rajtam bukó, bevertem a fejem. tehát soha többet nem ülök BMX-re? érdekes gondolkodásmód...Bár nem hiszem hogy komolyan mondta, az országúti edzéseit akkor is meg kell csinálnia (DH-s interjúkban lehet olvasni hogy csomóan országútiznak a hidegebb hónapokban)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nem az, hanem hogy bukó nélkül...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Aki hibát vét, bûnhõdik:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
annyira tudtam amikor lattam hogy te irtal hogy ez jon :D

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Andorra mióta Franciaország?