logikus sztem h igen
Mert amit tamaska linkelt már azt is asszem egy vagy fél éve látni a versenyeken(-rõl készült videókon) , ahogy a 303DH-t is. Csak kérdés hogy most hogy végleges lett a 303/R DH leváltja-e a sima 303DH-t
logikus sztem h igen
RAUH-Welt
B E G R I F F
van egy boltosom, tajvanrol rendeli a sajat markaju vazakat, [szponzoral egy csapatot, az egyik versenyzoje iden elit CX angol bajnok] mindegy, kerdem tole honnan jonnek ezek a vazak. mire kozolte velem, hogy az a karbon csoda az ablakban pl ugyanaz amit wilier neven is megvehetsz ket utcaval feljebb az Evanstol. picit dragabban
tudom hogy igy megy ez, de szerintem akkoris kiabrandito.
plusz ez a telos vaz randa is, azon tul, hogy szamomra nagyon bizarr. kb mint a colnago monti. vagy ha a Campa megint elkezdene mtb szettet gyartani.
inkabb ne.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok!
Arra lettem figyelmes, hogy Rachel Atherton európai bringával nyomul. A Cervelo nem spanyol? Ha nem akkor tudatlan vagyok és képezni kell magam.
A másik dolog, hogy mintha platformpedál lett volna rajta. Én nem vagyok országútis, de azokat a bringákat nem klipszes pedállal ildomos használni?
Amennyiben marhaságokat írtam, mindekitõl elnézést kérek és fizetek nektek egy sört.
üdv: forob
RAUH-Welt
B E G R I F F