Ennyi erõvel nem is kéne fórum, csak a legtöbbet fizetetõ gyártók prospektusainak marhára alátámasztott okosságait kellene csak a bringások orra alá dugni.
Nem volt sosem össztelós Specim. Miért, akinek van, arra nem igaz a fizika? Ha esetleg elolvasod te is, és nem csak nekem esel, rájössz, hogy nem azt mondtam, h az FSR rendszerû bicikli majd tönkreteszi a bringázás élményét, ha fékezni mersz, vagy mit tudom én.
Most bikes squat to some degree. This is not necessarily a bad thing, as mentioned above. This includes most FSR bikes, despite Specialized’s “fully active in all circumstances” claim (with the understanding that "fully active" means "shock absorption completely unaffected by braking"). = A legtöbb bicikli összeül. Ez nem feltétlen baj, ahogy ezt már írtam is. És ez a legtöbb FSR bringára is vonatkozik, annak ellenére, hogy a Speci ragaszkodik ahhoz az állításhoz, hogy rendszerük minden körülmény között teljesen aktív marad ( értve ez alatt azt, hogy a rugózásra nincs hatással a fékezés )
"i think i over emphasised this. This is supposed to happen, and will happen on almost every bicycle suspension. Including Giants Maestro suspension. It is not a bad thing. It is simply the wheels momentum transferring into the suspension since the brake stopped the wheel from rotating."
De a nagy büdös helyzet az, hogy semmi kedvem ilyenek miatt összeveszni bárkivel, mégiscsak te vagy a moderátor, én meg unom ezt a témát, akit érdekel a dolog, az kikupálódik benne, akit meg nem, az meg ööö nem

Itt senki, de senki nem bicózik olyan szinten, hogy ezzel kéne foglalkoznia. Igazából, mint olvasható, a profi bringásoknak sem ezen múlik a teljesítményük