Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9167 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem randa

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

2010-es Specik:
http://www.velovert....VTT-"Ch'pe"

hehe, ez az új endúró meglehetõsen kennondéles dupladeltás-utánérzet. kíváncsi lennék, hogy az elmúlt 3 generáció közül melyik mégis a legeltaláltabb dizájn. a parasztvakítós duma szerint nyilván a legújabb, de a valóságban?

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

Tehát a stumpynál 2 év kitérõ után visszatértek a korábbi váz és tag elrendezéshez. Persze némileg módosítva, ésszerûsitve.

(re)innovate or die

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
2010-es Specik:
http://www.velovert....VTT-"Ch'pe"

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Tehát a stumpynál 2 év kitérõ után visszatértek a korábbi váz és tag elrendezéshez. Persze némileg módosítva, ésszerûsitve.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az összes tagot a fox gyártja majd, az uj epic-ekben levõn is rajta lesz, hogy "made by fox" annak ellenére, hogy a design az marad a régi
és az uj stumpi nem meglepõ azok után, hogy a legtöbb amcsi ujság azt mondta, a 120-as stumpjumper eladásait megtépázza rendesen a 100-at mozgó epic, mert kifejezetten trail jellegûre sikeredett.
szerintem próbáltak rádobni egy lapáttal.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Enyimnek semmi baja, igaz eléggé kímélve van! :D

enyém is, és az nincs igazán kimélve

etõl független le fogom cserélni egy brain nélkülire

epic fölötti kategóriákban sztem fölösleges erõlködni ilyen okos tag megoldosákkal. mindig kompromisszum lesz, és nincs rá igazán szükség a mostani pl normál fox tagok tudása mellett

de elnézve a 2010-es stumpit úgy érzem még az ideibõl kell "betankolni" :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

Ezek, meg az elmúlt évek tapasztalatai alapján a Speci "saját tag" projectje csúnya mellélövésnek bizonyult.

Az epicen továbbra is "saját" tagnak tûnik (nincs mini tag-ja a foxnak, amihez hozzábiggyeszthetnék a braint, mint régen)

Lehet, hogy a specializedes zseni ex foxos suspension guru terveit is helyrerakják a fox-nál :D (nem tudom elképzelni, hogy egy jó tervezésû cuccot ne lehesen tökéletes minõségben Kínában, Tajvanon gyártani...)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
2010-es Zesty: (714-es)

http://www.velovert....ande_evolution_

Scott tagokról nem olvastam semmi rosszat, csak egy kicsit feltünö a teszteken, hogy dupla olyan nehezek mint a fox vagy más. Furcsa, hogy a karbon vázból "kicsavarnak" minden Gr-t, és beépitenek egy 5-600gr tagot a bringába.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ezek, meg az elmúlt évek tapasztalatai alapján a Speci "saját tag" projectje csúnya mellélövésnek bizonyult.

en igazabol sosem ertettem hogy mi ertelme van. jo persze igy nagyobb a profit, ha nem kell bevasarolni fox meg RS villakbol, de a presztizsnek csunyan odavagtak a [nem letezo] megbizhatosaggal.

ez a hibrid megoldas viszont siman jo. mint anno volt a karbon labas RS Mag21. vagy ahogy a cannondale csinalja a fox belseju leftyt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Enyimnek semmi baja, igaz eléggé kímélve van! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ITT meg az uj stumpjumper van ni

ez meg erdekes egy valami

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

Talán mégis lesz egyszer Epicem, tavasszal gondolkoztam egy váz vételén de az SBC tag lebeszélt róla, ha tényleg a Fox gyártja újra akkor napirendre tûzöm a kérdést!Feltöltött kép

Most nézegetem a képeket az mtbr-en és a 2010-es epic mini brain-en is ott virít a Fox felirat :)

Reg nélkül is látható a lényeg:
http://forums.mtbr.c...t=529123&page=2

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Scott Voltage FR 2010:
Feltöltött kép

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

ez viszont itten tetszik:http://i41.tinypic.com/2qw1jew.jpg

Hali!

Ez a Scott nekem is teccik.
Hozááértõket kérdezem: ez most országúti, vagy triatlon?
Elsõ pillantásra minden alkatrésze minõségi és igen drága. Ha árulni fogják nálunk, kb. két millióra tippelem.

Üdv: forob

nekem volt a tavalyi 1.7M,ez tuti drágább

[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090114/pl_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

stumpjumper fsr elvileg:
- 140mm
- felfüggesztés mint epic 2009 (felsõcsõ alá)
- a braint újra a fox gyártja (!!!)

Talán mégis lesz egyszer Epicem, tavasszal gondolkoztam egy váz vételén de az SBC tag lebeszélt róla, ha tényleg a Fox gyártja újra akkor napirendre tûzöm a kérdést!Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
idofutam/triatlon

RAUH-Welt
B E G R I F F

forob

forob

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
ez viszont itten tetszik:http://i41.tinypic.com/2qw1jew.jpg[/QUOTE]

Hali!

Ez a Scott nekem is teccik.
Hozááértõket kérdezem: ez most országúti, vagy triatlon?
Elsõ pillantásra minden alkatrésze minõségi és igen drága. Ha árulni fogják nálunk, kb. két millióra tippelem.

Üdv: forob

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

köszi
gondolom továbbra is 1,5/1 1/8-os fejcsõvel... ez leszûkíti a teló választási lehetõséget eléggé :( (gyári, meg fox. ezen kívül nem tudom gyárt-e valaki még)

Minden nagy gyártónak már van, vagy a 2010-s modell kinálatában majd elég széles spektrumból választható.