azert ez a hirtelen szerelem, mert lattam oket eloben, es ugy meg szebbek mint kepen...
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
tárcsavédõ már régóta:)kepek kozott egy erdekes dolog, nem csak karbon valtovedo lapocskajuk van, de tarcsavedo is...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Trek Fuel EX9.9 - http://www.bikeradar...its-paces-22468 - szerintem szebb, mint az új Remedy.nem erdekel hogy ezek jok vagy nem [bar gyanitom nem kaka egyik sem] valami elmondhatatlanul gyonyoruek! dizajn, forma, szinek...
Trek Remedy Carbon
Magura 2010
RAUH-Welt
B E G R I F F
Hopp, a nyertes egy Pinarello Prince ($12.000). Nagyon olasznak tûnik . Második Specialized Tarmac SL2 ($8500), harmadik Trek Madone 6.9 Pro ($8.250);
RAUH-Welt
B E G R I F F
Remélem, számomra kissé érthetetlen indulatod mögött szintén nem feszül érdek. Ha viszont igen, pl. Specialized nagykereskedõ vagy (találgatok, nem ismerlek), érdemes kitenni a kártyát.
Nem, tisztelettel. Semmi közöm a kerékpár-kereskedelemhez. Remélem, számomra kissé érthetetlen indulatod mögött szintén nem feszül érdek. Ha viszont igen, pl. Specialized nagykereskedõ vagy (találgatok, nem ismerlek), érdemes kitenni a kártyát.te a hazai willier forgalmazó vagy?
Ez vajon kinek szól és miért? Hegyi biciklirõl nem beszéltem, egy országúti tesztet olvastam, egy, még tán a Bikemagnál is komolyabb újságban, megosztottam a nagyközönséggel (hisz hátha más épp nem olvasta, s nem volt alkalmas link), hogy mit szóltok hozzá.az, hogy átveszel egy technológiát, amit nem te találtál ki, az nem tekinthetõ innovativnak. ha nem alkotsz semmit, akkor pedig nem különbözül egyik taiwani gyártótól sem. fõleg, hogy a montijaid egy-az-egyben katalógusvázak. nyiss ki egy tbg-t, benne van mind. értem én, hogy kell montis vonal is egy nagynevû gyártónak, de mindenáron?
Sommás állítás, a ,,csak tõlük'' kitételt nem értem, de részletesebb vitához nem vagyok megfelelõen felkészülve: azaz el tudom képzelni, hogy igazad lehet (borítékolom a kérdést, ha mást hallok, szólok).nem sok cég van, aki országúton komoly fejlesztéseket hajt végre. nem titkolom, hogy a specializedet ezek egyikének tartom, és a "nagy olasz" cégek egyikét sem. cervelo, look, trek, scott, specialized... egyik sem nagynevû olasz, de a fejlesztések jó ideje már csak tõlük jönnek.
Mindkettõben egyetértek. Ilyenek a tesztek: nem istenitéletet adtam hírül, hanem tökéletlen emberit. Emellett tény, hogy profi csapat is gurul Wilier-vel meg az is, hogy a mostani bezzeg gépükkel nyertek nagy versenyt. Ha ezt lenyelnéd, javulna a légzésed.a tesztet meg szivesen megismételtetném a világ más részén is, mert tuti nem ez az eredmény jönne ki a résztvevõket látva. (ráadásul eleve hogy lesz valami a "legjobb" ha nem a csúcsváltozatokat tesztelik??)
Minden eladó? Az én kis világomban nem, igaz, nem vagyok sem bicikligyártó sem kereskedõ. Ha így van, ahogy írod, szomorú. Nagyon azért nem keseredem el, biztos írsz majd (vagy más) jobb oúti gépekrõl, meg amúgyis lassan szabadságom töltöm, ritkán kapcsolódom a Világhálóhoz (jobb a személyes).és még mindig ott az a dolog, ami minden kerékpárgyártó szégyene, az OEM alkatrész értékesítés az aftermarket piacon. az olaszok mindig is ilyenek voltak, villantod a pénzt és hirtelen minden eladó, de a wilier ezek közül is kiemelkedik (igen, tudom mirõl beszélek köszi) és tényleg minden eladó.
ezek után csodálkozol, hogy szemeben semmi ez a cég? megvettek egy francia tesztet/tesztelõt, hurrá.
Milyenek voltak? Részletek?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Milyenek voltak? Részletek?[...] Roubaix Pro megvolt, Madone 5.2 szintén. [...]
Az átmatricázás pedig 6 évvel ezelõtt történt (ismétlem, elitélem!), s _nem_ az idézett 2008-as világbajnok biciklijével; azaz még azt hihetné valaki, hogy ebben csúsztatsz. Ha nem, akkor tájékoztathatnál jobban is arról, miért is nem _elég_ jó _most_ a Wilier (s nem hat éve). Jó eséllyel igazad is lehet, de az egész fórumnak meggyõzõbb, ha érvek segítik a lapidáris állításokat.[...]ahol adott esetben a piac komoly szereplõi meg sem jelentek? [...] vakok közt a félszemû a király[...]
a világbajnokok mindig azzal mennek, amit a szponzor ad alájuk, ez nem szerelem kérdése. de az már jól jelez valamit, ha a szponzor nem tud olyan vázat adni, ami a világbajnoknak legalább alapszinten megfelel, és emiatt átmatricáznak egyet a jónevû konkurrenciától. [...]
az integrált középrész pedig kb 3 éves történet, már a BB30 elõtt elindult.
egy magazin tesztje alapján nyert? ahol adott esetben a piac komoly szereplõi meg sem jelentek? vakok közt a félszemû a király érzésem van.A semminél épp több már az általam idézett (2009-es) hír is; no meg Alessandro Ballan kerékpáros világbajnok 2008-ban Wilier-n? Új szelek vagy hattyúdal? Fél-laikus szemmel pl. az integrált középcsapágy (azaz a csapágyak is belül) is eléggé újdonság.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.