Szerintetek hogyan teljesíthetném a célom, 3-4 kiló fogyást? 184-184,5 cm körüli a magasságom, jelenleg 80-81 kg vagyok és vén szamár, mert a korom három X, plusz 4.
Szia.
Próbálok tanácsot adni én nekem sikerült amit te most szeretnél, annyi idõs vagyok es súlyos voltam, mint te jelenleg. Elég a 76 kg-ig fogynod az meg jó versenysúly alá nem menj, tehát 3-4 Kg az nem sok jó lenne tudni, hogy mennyi rajtad a zsír mert, gondolom abból szeretnél fogyni nem izomból, elõször is kell egy pontos jól mûködõ mérleg.
Cél: heti 0,5- max 1 kg arra 2 hónap nagyszerûen teljesitheto, a legfontosabb hogy be kell tartani egy étrendet (ez a legnehezebb) szerintem, Szóval a titok le kell csokkneteni a napi szénhidrát + zsír bevitel es meg kell növelni a fehérje bevitelt az izomzat megtartása miatt. 5x étkezes kevés szénhidrát bevitel miatt!
Reggelire zabpehely (kevés vízzel!) tízórai egy db alma ebéd rizs vagy zoldsegkoret csirkemellel vagy hallal uzsonna egy db joghurt vagy valami gyumolcs, vacsora lehet zabpehely pirítós rizst csirkemell hal fött tojás.
Ezeket kell variálni, magas fehérje bevitel keves szénhidrát a cél, ha kenyeret szeretnél, akkor pirítsd meg! gyumolcs fõleg zoldseg mehet nyugodtan, kevés krumpli is. Fontos kaja mellé kb. 2-3 liter víz (szensavmentes asvanyviz) naponta anyagcsere miatt zöld tea minden nelkul nagyon jó csak ajánlani tudom!
Mozgás: konditerem fontos hogy ne hanyagold és nagy súlyokkal használj (izommegtartás és kalória felhasználás miatt)
többi mozgás aerob legyen 60-75 % pulzussal kb. 1 órát naponta bicikli, futás tökéletes, gyaloglásnál nem biztos hogy megfelelõ a pulzus tartomány, 7napbol legyen 1 pihenõ nap (kaja marad).
Amit nem szabad: Cukros üditõk energia italok tészták, cukor, csokit felejtsd el disznóhús csülök kolbász hurka:)
Ha nagyon csokira vágysz, mert nehéz amúgy tartani ezt 1-2 hónapig akkor csokis müzli szelet vagy sima müzli szelet.
Táplálékkiegészitok (jó, ha van, hasznosak): Magnézium kalcium c vitamin tabletta (500 mg)
Zsirégetõ (nem fontos de ez is segíti a fogyást) Brutal Scitec nutrixxion (edzés elõtt nem szabad beszedni mert felesleges akkor az mozgás teszi a dolgát.)
Fehérje, tejsavó koncentrátum (izomzat megtartás miatt fontos) Brutal Scitec
Izotóniás ital: pl. (Endurance Fuel) en ezt használom.
Remélem tudtam segiteni, ha ezt betartod, akkor sima ügy, ha még valamire kíváncsi vagy nem világos írj nyugodtan.