Melyik vagyok?anikveszcsönjet?
Na mindjárt elõtúrom a dobókockám
Melyik vagyok?anikveszcsönjet?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Te egyszer már beszéltél róla, hogy van vagy 3-4 féle testi adottság (tudod ez az xy-morf ), szal, hogy is van ez? Amúgy a hozzászólásaid alapján te többet tudsz, mint amennyit elárulsz Mesélj csak, nincs vmi honlap, ahonnan szerzed a tuti infokat v. te suliban tanultad?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Nekem elég érdektelen. Az elején jobban nézett ki a tag, amikor kidolgozott, szálkás volt. Ezt - gondolom - megelégelte és elkezdett zabálni (meg mást is), így összeszedett egy tagbaszakadt, nagydarab fazont. Szerintem kár volt...
Egyébként meg egy nem túl jelentõs adottságokkal bíró, átlag genetika...
Valaki tud valamit arról, hogy miért tûntek el teljesen a németországi és az ausztriai üzletekbõl a tartós tejek?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
http://forum.bikemag...&postcount=2935
Reakciókat ide kérem.
Én ebben az egészben csak azt nem értem, hogy azért csak emberbõl van mindenki, nem? Azért a mechanizmusoknak mindenkiben hasonlóképpen kellene végigmennie.
Húszmillió féle edzés/fogyás/égetés/stb.terv, ennyit enni, annyit enni, ezt csináld azt csináld. Valakinek a bringa jön be, nem a súlyzó, másnak a súlyzó,nem a bringa. Nem hiszem hogy nincs egy olyan egyszerû energetikai képlet, amit persze mindenki saját képére finomíthat, hogy
I. Munka:
1. X pulzusszám fölött/alatt, Y idõ alatt ez történik. Mivel 3(nyugalmi-sport-power) zóna van, olyan hüdesok lehetõség nem nagyon lehet.
II. Bevitt energia:
2.1. Mi a hasznos, mi a haszontalan. Mi a helyes Fehérje-Szénhidrát-Cukor arány céltól föggõen.
2.2. A hasznos hogyan, a haszontalan hogyan alakul át.
2.3. Az I. pontban említett munka mellett Y hasznos Z haszontalan hogyan alakul át. Mi történik az izommal, zsírral.
2.4 Ezeket idõben hogyan érdemes elosztani?
Ha erre ráhúzunk egy tervet, az nem minden embernél ugyanazt (persze az értékek változnak) kéne elõidéznie?
Ha Józsi 50kg, megeszik egy csülkösbabot, akkor õ is annyi kalóriát evett mint Béla, aki 115kg. ha Józsi ezután fölteker Mucsapusztamariskáról az 1000m-re és 500m-rel magasabban fekvõ Felsõlujzaröcsögére, akkor neki X energiát fölhasználni a csülkösbabból , míg Béla, aki szintén fölteker, X többszörösét, mert nehezebb. De ugyanaz történt. Ettek, edzettek, energiát használtak, valami kevesebb lett bennük. Vagy zsír, vagy izom, vagy mindkettõ attól függõen, hogy ki milyen terheléssel jutott el A-ból B-be.
De ha vesszük Bécit, aki ugyanúgy fölteker a dombon és a Felsõlujzaröcsögei Menõ-Kondi Dzsimbe beül még erõsíteni, õ is a csülkösbabból nyer energiát attól függõen milyen munkát végez.
Na, nem ennyire egyszerûnek kéne lennie? Azért a természet sem úgy találta ki az ember energetikai rendszerét, hogy csak a mikro-endo-gasztrokrinológus egyének élhetnek egészségesen, nem?
Huh, bocsi, van egy fárasztó, értetlenkedõnek tûnõ stílusom, de ez csak azért van mert nem kapok egyértelmû választ.
Azért megyek holnap is tekerni és égetni.
Burn Baby Burn :ogien: