Jelentkezz be Regisztrálj
Táplálkozás, étrend, fogyókúra
Posted 2009. August 04. - 11:33
De több csapattársam esküszik ilyen neoprén "fogyi õvre".
Posted 2009. August 04. - 11:27
Posted 2009. August 04. - 11:26
Kicsit ellentmondok, de a bringa egy jó zsírégetõ cucc, csak sajnos bringa árban van.Mondjatok nekem olyan zsírégetõ cuccot, ami hatásos, és nem bringa árban van.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2009. August 04. - 11:23
Negyed kiló túró, tejföllel, egy tojássárga, cukor és egy negyed citrom leve.
Mindíg jól esik egy komolyabb megterhelés után
Posted 2009. August 04. - 11:20
Posted 2009. August 04. - 10:48
Posted 2009. August 04. - 10:31
Elég intenzívek az edzéseim, mert szoktam érezni edzésen még az elõzõ napokat...
Van amikor nagyon bedurranok, tiszta izomláz meg minden, van amikor semmi nincs... Pedig szoktam nyújtani.
Bolero-t meg azért eszem, mert"jó" ízt ad a túrónak, és cukormentes, semmi kcal nincs benne.
meg szoktam még enni "light" joghurtot is hozzá, azzal jobb, vagy fehérjével keverem.
Posted 2009. August 04. - 08:23
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2009. August 04. - 08:04
A heti 4-5 súlyzós edzésnek akkor van értelme, ha állóképességi edzéseket tolsz, és nem az izomépítés az elsõdleges szempont (ez persze azt jelenti, hogy az edzésterv is eszerint lett kialakítva). Ha rendesen edzel, akkor 1 héten 1 izomcsoportot egyszer tudsz edzeni. Ha többször is tudsz mondjuk vállazni adott héten, akkor az azt jelenti, hogy messze nem edzel megfelelõ intenzitással (rossz súlyokkal, rossz pihenõidõkkel, stb. dolgozol).
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. August 04. - 00:28
Posted 2009. August 04. - 00:09
Lehet, hogy a boleró veszi el az extra erõt hogy bírsz olyat inni? Valami szörnyû, már a színük is (kólás meg pláne)
Posted 2009. August 03. - 23:45
Viszont a versenyzõk mind ezt reklámozzák. Ez csak a szponzor miatt van akkor, vagy mégis ér(het) valamit?
Én közvetlen súlyzós edzés után szoktam inni egy adaggal, 15g dextrózzal keverve, aztán mivel késõn edzek általában már csak túrót eszek lefekvés elõtt bolero-val.
Viszont egy héten 5-6szor edzek, lehet ez gátol a fejlõdésben?
kb 4-5 naponta edzek egy izomcsoporot.
Posted 2009. July 26. - 13:07
Jorus írta, hogy õ testépítõ oldalról válaszol. Kerékpáros edzés után közvetlenül a szénhidrát fontosabb, mint a fehérje. Ilyenkor lehet enni a gyorsan felszívódó, egyszerû szénhidrátokat, amit máskor jobb elkerülni. Lehetõleg kerülni kell a zsírt, mert az gátolja a felszívódást.
Azt tudom, hogy a szénhidrát pótlás a legfontosabb, de ahhoz hogy az izomzat is fejlõdjön az edzés után egy - másfél óra múlva fehérjét is vinni kell be. Persze ha valakinek nem fontos az izomzat fejlesztése akkor ez nem kell.
Posted 2009. July 26. - 12:37
Köszi az infókat. Most már jobban képben vagyok.
Jorus írta, hogy õ testépítõ oldalról válaszol. Kerékpáros edzés után közvetlenül a szénhidrát fontosabb, mint a fehérje. Ilyenkor lehet enni a gyorsan felszívódó, egyszerû szénhidrátokat, amit máskor jobb elkerülni. Lehetõleg kerülni kell a zsírt, mert az gátolja a felszívódást.
Posted 2009. July 24. - 20:35
Ellenben a Muscletech Cell-Tech Hardcore + Nitro Tech kombóval heti 2 súlyzós és 2 saját testsúlyós, labdás (aerob) edzés mellet 5kilót sikerült felszednem 1 hónap alatt és erõsödtem is edzésrõl edzésre.
Az íze is jó és hatásos is.
Posted 2009. July 24. - 19:45
Posted 2009. July 24. - 19:14
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. July 24. - 10:43
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2009. July 24. - 10:35
http://body.builder.hu/etkezes.htm4Tehát akkor a feh. izolátum gyorsan felszívódik a koncentrátum pedig lassabban?
ezen belül
http://body.builder....ub_protein.htm4
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. July 24. - 09:30
Edzés alatt mit értesz? Gondolom tekerést.
Igen tekerésre gondoltam, de nem laza városi tötyögésre, hanem valami komolyabb izommunkára. Olyasmit olvastam, hogy az edzés után fél órával kell bevinni komolyabb fehérje mennyiséget, hogy azt be tudja építeni az izom és attól fejlõdik. A kerekesek a glikogén raktárak gyors feltöltése miatt esznek sok tésztát... azt hiszem. Tehát akkor a feh. izolátum gyorsan felszívódik a koncentrátum pedig lassabban?