Jelentkezz be Regisztrálj
Táplálkozás, étrend, fogyókúra
Írta 2009. augusztus 18. - 15:39
Tömeget nem szeretnék növelni, hasból ami lemehetne az feljöhetne karra (182cm, 82kg). Meg leginkább pszichésen rossz tudnom, hogy na, ma megint ettem vagy 60g fehérjét és még edzettem is hozzá, ilyenkor jól jönne a sék. Szóval sokszor nem viszem be még a fenntartáshoz szükséges fehérjemennyiséget sem, de a napi min. +25g-al ez megoldódna tán. Edzésnapokon ennék mondjuk a Palmi által is ajánlott túró-tejföl kombot és lefekvés elõtt meg egy sék.
Másik dolog, hogy érdemesebb csinálni: egyik hét kondi, másik hét futás, vagy vegyesen a kettõt egy héten?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2009. augusztus 18. - 14:08
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. augusztus 18. - 12:28
Mikor és mennyit érdemes fogyasztani belõle, a leírása elég tág határokat hagy: 1-4 adag/nap?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2009. augusztus 04. - 17:42
ha akarsz pöcsölhetsz vele
nem tudom mennyire hiteles
http://www.wellnessc...u/kalk_kalo.php
én anno úgy nagyságrendileg tudtam aztán méregettem a hússzeleteket sütés elõtt. kenyeret mondjuk nem, azt megoldottam szemre elnegyedeltem egy félkilós rozscipót, egynegyed volt a napi adag.
Jó részletes táblázat. Ezek szerint vacsira megeszem a napi kalóriamennyiségemet:D
Mondjuk az jó, hogy éhgyomorra jobb edzeni, mert a délelõtti elõtt nem eszek, mert lusta vagyok korábban felkelni. Sajna a dinnyeszezonnak lassan vége:(
Írta 2009. augusztus 04. - 17:41
Igyál vizet és egyél lédús gyümölcsöt (dinnye, barack, narancs, stb.). A dobozosok 99%-a semmire sem jó, meg drága.amúgy már kezdem unni a cola light-ot, úgyhogy vettem most light gyümölcslevet, fõleg mert akcióban volt, ezeket lehet inni? hozzáadott cukor nincs benne, csak fruktóz a gyümölcsbõl.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. augusztus 04. - 17:27
Kalóriatáblázat, digitális konyhamérleg (grammmáiások elõnyben ) meg rá van írva egy csomó kajára.És hogyan tudtad kiszámolni, hogy mennyi kalóriát kell enned? Mert ok, hogy a napi tekerésem 2000 kcal, meg mondjuk 1500 a többi aznap, de mennyi amit eszel?
Kenyeret, zsemlét, kiflit már évek óta csak végszükségletben eszem.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. augusztus 04. - 17:20
ha akarsz pöcsölhetsz veleÉs hogyan tudtad kiszámolni, hogy mennyi kalóriát kell enned? Mert ok, hogy a napi tekerésem 2000 kcal, meg mondjuk 1500 a többi aznap, de mennyi amit eszel?
nem tudom mennyire hiteles
http://www.wellnessc...u/kalk_kalo.php
én anno úgy nagyságrendileg tudtam aztán méregettem a hússzeleteket sütés elõtt. kenyeret mondjuk nem, azt megoldottam szemre elnegyedeltem egy félkilós rozscipót, egynegyed volt a napi adag.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. augusztus 04. - 17:14
Írta 2009. augusztus 04. - 15:21
Nálam fogyasztás alatt az edzésen elégetett kalória+1500kcal a napi adagom.
Mi lenne ha vizet innál?rendes diétával heti egy kilót le lehet adni, úgy, hogy ne jöjjön vissza. (zsírból)
amúgy már kezdem unni a cola light-ot, úgyhogy vettem most light gyümölcslevet, fõleg mert akcióban volt, ezeket lehet inni? hozzáadott cukor nincs benne, csak fruktóz a gyümölcsbõl.
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. augusztus 04. - 14:56
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2009. augusztus 04. - 14:16
amúgy már kezdem unni a cola light-ot, úgyhogy vettem most light gyümölcslevet, fõleg mert akcióban volt, ezeket lehet inni? hozzáadott cukor nincs benne, csak fruktóz a gyümölcsbõl.
Írta 2009. augusztus 04. - 12:15
Írta 2009. augusztus 04. - 12:12
A hasi zsírból pl? Kétlem 90-rõl 78-ra mentem le.annyi lemegy a fosástól is
ahhoz meg elég dinnye+tej kombó
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. augusztus 04. - 12:06
Egyáltalán használnak az ilyenek?
Nem akarlak kiábrándítani, de ez egy tipikusan olyan cél, amihez nincsenek nagyon kerülõutak.
Elcsépelt dolog, de több mozgás, és kevesebb, minõségi kaja. Minõségi alatt nem azt értem, hogy hagyd el a zsírt, hanem, hogy kerüld a vackokat, és a bevitt tápanyagok döntõ többségénél legyen megfelelõ a különféle források aránya, és ezek legyenek minél változatosabbak, és minél kevésbé "feldolgoztottak". Ja, meg sok folyadékot igyál, fõleg teát.
Fél éven át vertem el a pénzem táplálékkiegészítõkre, ennyi idõ volt, amíg rájöttem, hogy a Whey Pro meg HMB meg Myometh meg mi tudja még mi mellett is attól függ a teljesítményem, formám, hogy mennyi energiát fektetek az edzésbe, mennyire figyelek oda a táplálkozásra, pihenésre. Igazából ezek a szerek sztem annyi ideig hatnak, amíg a placebo hat.
Persze biztos van olyasmi szer, ami kicsit jobban pörget, mint a tea, és lehet vele csodafogyni, de valszeg necces.
Írta 2009. augusztus 04. - 12:04
Palmi, de te gusztusosan karcsú vagy, minek kellene neked iesmikre figyelni?
Thy: szentem az ien csodaszereknek nincs sok értelme, eleve ott van a leírásukban, hogy csak mozgás és diéta mellett mûködnek. Szal az ien thermogenetikus zsírégetõk nem érnek semmit, ha ugyanazt eszed, mint elõtte. Ami jó lehet, és energiát is ad, az mondjuk az L-Carnitin koncentrátum, bár az is inkább energetizál, mint zsírt éget. A lényeg annyi, hogy próbálj negatív energiamérleget elérni, zsír (sovány húsokat tolj, sertéshusi kuka, marhából a száraz húsok okésak, tengeri halacskák, csirek, esetleg végsõ esetben pulykamell), cukor, üccsik kukába, ch-ból meg annyit, amennyi a mozgáshoz kell, emellett fontos a megfelelõ protein bevitel is term.
Akkor ezek szerint még ennyi bringázás mellett sincsen értelme az ilyen bogyóknak?
Honnan tudjam, hogy mennyi energiát kell bevinnem, hogy még másnap is feljussak a két bükkfához, de ne legyen túl sok?
Írta 2009. augusztus 04. - 12:01
J
Bolero-t meg azért eszem, mert"jó" ízt ad a túrónak, és cukormentes, semmi kcal nincs benne.
Inkább keverj bele egy felkarikázott banánt szerintem, vagy Palmi receptje is finom lehet, ki is próbálom majd.
Bolerot én 9 napos túrázás során -ahol csak víztisztító tablettával fertõtlenített vízünk volt- se ittam meg, rettenetes az íze, pedig a víztisztítóé sem éppen Evian.
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2009. augusztus 04. - 11:59
annyi lemegy a fosástól isHCA. HCA-Chitosan, CLA, Super Fat Burners, ilyenek
Én elsõ blikkre a HCA-Chitosan-t ajánlom, bár kb 3 napig fosni fogsz az elején tõle .Biciklizés mellett anno 6 kiló ment le vele pár hét alatt.
ahhoz meg elég dinnye+tej kombó
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. augusztus 04. - 11:56
HCA. HCA-Chitosan, CLA, Super Fat Burners, ilyenekMondjatok nekem olyan zsírégetõ cuccot, ami hatásos, és nem bringa árban van.
Én elsõ blikkre a HCA-Chitosan-t ajánlom, bár kb 3 napig fosni fogsz az elején tõle .Biciklizés mellett anno 6 kiló ment le vele pár hét alatt.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. augusztus 04. - 11:50
Thy: szentem az ien csodaszereknek nincs sok értelme, eleve ott van a leírásukban, hogy csak mozgás és diéta mellett mûködnek. Szal az ien thermogenetikus zsírégetõk nem érnek semmit, ha ugyanazt eszed, mint elõtte. Ami jó lehet, és energiát is ad, az mondjuk az L-Carnitin koncentrátum, bár az is inkább energetizál, mint zsírt éget. A lényeg annyi, hogy próbálj negatív energiamérleget elérni, zsír (sovány húsokat tolj, sertéshusi kuka, marhából a száraz húsok okésak, tengeri halacskák, csirek, esetleg végsõ esetben pulykamell), cukor, üccsik kukába, ch-ból meg annyit, amennyi a mozgáshoz kell, emellett fontos a megfelelõ protein bevitel is term.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. augusztus 04. - 11:38
akkor marad a futás, folpakkal körbetekert derékkal
De több csapattársam esküszik ilyen neoprén "fogyi õvre".
A futás sajnos kiesik. két és fél óra bringa után már nem érzek késztetést:)
http://shop.builder....tes.htm4?id=370
ezt nézegettem, de ebbõl rengeteget kell enni, így nem túl olcsó...
Egyáltalán használnak az ilyenek?