Jelentkezz be Regisztrálj
Táplálkozás, étrend, fogyókúra
Írta 2010. június 01. - 21:50
Írta 2010. május 31. - 21:59
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2010. május 23. - 22:42
Írta 2010. május 23. - 21:09
Írta 2010. május 23. - 20:57
Folyadékpótlásnál érdekes dolgokat hallottam már eddig. Valamikori angoltanárom egy osztrák csapatban versenyzett (országúti), és õk rengeteg folyadékkal és táplálékkal próbálkoztak. Neki például az egyáltalán nem egészséges kóla a favorit - sem banán, sem narancslé, sem barack stb. nem jött be nála. Hát, nekem meg még ki kell tapasztalnom - bár én nem versenyzek, szóval lehet, hogy annyira nem létkérdés, de azért jó lesz kitapasztalni szépen sorjában mindent.
Írta 2010. május 23. - 20:55
Azt a gépet izzítsd be. Zöldségek helyett almával is próbálkozhatsz, az íze is jobb. 100 Ft almából kijön egy liter 100%-os lé, annyiba kerül akcióban az 5%-os dobozos.Errõl jut eszembe: egy-két éve egy elég jó gyümölcscentrifugát is sikerült beszereznünk, amivel kemény rostú zöldségekbõl is kinyerhetõ a leve; például a répát is bírja. Na az például nagyon jó!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. május 23. - 20:50
Ahogy enté mondta, a mogyoró nem szívodik fel.A sós mogyoró nálam bevált, mivel ha sokat izzad az ember, emlékeim szerint (és tapasztalataim szerint is) fontos dolog a só pótlása. A mogyoróban pedig rengeteg az energia.
Mi a gond a Bombával? Volt nálam egy palack, ittam belõle, finom volt és egész jól esett. A pulzusomat sem viszi fel: néztem a Polar ProTrainer logokat, nálam ugyan semmi hatása. Sõt, az utóbbi fél évben nagyon szuper például a pulzusom. Ahol tavaly 160-170 volt felfelé, most gyorsabban tekerek és 130-140.
A pulzusod attól jobb, mert sokat tekersz.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 23. - 20:45
Mi a gond a Bombával? Volt nálam egy palack, ittam belõle, finom volt és egész jól esett. A pulzusomat sem viszi fel: néztem a Polar ProTrainer logokat, nálam ugyan semmi negatív hatása. Nem egészséges, az tuti, de hát nem iszom gyakran; az ízét viszont imádom.
Friss narancslevet megpróbálom, lehet, hogy egész jó. Errõl jut eszembe: egy-két éve egy elég jó gyümölcscentrifugát is sikerült beszereznünk, amivel kemény rostú zöldségekbõl is kinyerhetõ a leve; például a répát is bírja. Na az például nagyon jó!
Írta 2010. május 23. - 20:32
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. május 23. - 20:22
nekem az nem jön le hogy egyik oldal semmi cukor meg mûanyag, másik oldalon meg ott vigyorog a bomba
Meg sós mogyoró...:confused:
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 23. - 20:16
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. május 23. - 19:58
Írta 2010. május 23. - 18:47
Ti szoktatok sós kaját vinni magatokkal? 6 órányi energiaszelet után már annyira undorodom az édestõl, hogy úgy kell leerõltetni, és már csak szalámis szendvicseket látok magam elõtt.
Én fõleg szendvicseket viszek, kiegészítésnek rakok el valami édeset(energiaszelet, müzliszelet, Jó reggelt!, stb...)
Írta 2010. május 23. - 18:46
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. május 23. - 18:15
Írta 2010. május 12. - 07:26
jah, csak fékez egy picit, aztán úgy telibekapod az országútival, hogy csak úgy zörög... a buszos/teherautózós stéherezéssel az a bajom, hogy az országútit nehéz megállítani, ha fékez elõttem, az mtb-nél meg 75 körül elfogy az áttétel :/Pedig a kamion mögött sok meglepetés nem érhet.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. május 12. - 07:02
Én egy MTB-n gurultam egyszer 70 körüli tempóban, baromira élveztem. (najó, természetesen szakadékba, hátszéllel kategória volt a János hegyrõl lefelé)Nekem pl országútin 60 körül már halálfélelmem van Pedig a kamion mögött sok meglepetés nem érhet.
Akkor és ott semmi bajom nem volt. Utólag kezdtem el remegni, amikor végiggondoltam, mit is tettem.
Írta 2010. május 11. - 23:20
Írta 2010. május 11. - 23:14
Írta 2010. május 11. - 21:45
Sokadszor kaptam meg, hogy túl vékony vagyok. Milyen ésszerû és egészségre nem káros módszerrel tudnék hízni 5-6 kilót? Edzõterem kizárt, fõként az értelem zavar ott, nem az, hogy 3-szor akkorák mint én. A jelenlegi paraméterek: 169/52. Sokszor eszem, de általában egyszerre nem túl sokat. Ciki, nem ciki, nõ van a dologban.
Elõre is köszönöm a segítséget. Az egy nõ nem ér annyit hozzászólásokat mellõzzük