a csopper arra amire ki van találva kiváló motor 1 ébként, csak nem a budapesti dugókba való....a csopper szar
Jelentkezz be Regisztrálj

motortopic
Posted 2005. September 04. - 00:30

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_galuska_*
Posted 2005. September 04. - 00:28

Na mindegy, megyek alunni, mer holnap még bringázni akartam és azt nem szeretem kialvatlanul.
Posted 2005. September 04. - 00:27

Le volt fixálva egy koncert oda is, de végül elvetettük az ötletet, tekintve hogy motörhead-et nem játszottunk:)
Posted 2005. September 04. - 00:25

Ami azt illeti, a pucsítós hülyegyerekek közt is akad barom szép számmal.. gyorsulás a Körúton, stoppie-zás ugyanott . . .
Aki hülye, mindegy, mire ül . . .
Én mizantróp vagyok szóval mindenkit utálok;)
Ha a bringásokról beszélünk átfogóan õket is utálom..
Minden tömörülés GÁZ.
Egyénenként viszont már más tészta.
Posted 2005. September 04. - 00:24

a kricsmijükbe még akkor voltam, mikor a szentendrei úton volt ahol most plusz áruház van...valami koncert volt....furcsán néztek hogy kólát kértem..Fene tudja . . . Szerintem nem rossz gyerekek, mint ahogyan a HOG-ok közt is vannak jó arcok. A kocsmájuk viszont jó a Filatorigátnál!

Posted 2005. September 04. - 00:22

meg mókás ahogy alig érik el a kormányt, ott szerencsétlenkednek az út közepén:-)
vendég_galuska_*
Posted 2005. September 04. - 00:21

csopperesek=pöcsarcok
sznob, agresszív banda.tisztelet a kivételnek
Ami azt illeti, a pucsítós hülyegyerekek közt is akad barom szép számmal.. gyorsulás a Körúton, stoppie-zás ugyanott . . .
Aki hülye, mindegy, mire ül . . .
Posted 2005. September 04. - 00:21

mindenestre amekkora divat lett a csopper már én sem vennék...arról nem is beszélve hogy ésszerû városi közlekedésre tök használhatatlan....csopperesek=pöcsarcok
vendég_galuska_*
Posted 2005. September 04. - 00:19

Posted 2005. September 04. - 00:17

volt szerencsém a geronimosokhoz is anno....egy részük simán beférne a hog - ba, már ami ami a sznobizmust illeti legalábbis...
csopperesek=pöcsarcok
Posted 2005. September 04. - 00:16

Jo, de a robogok 90%-a 50ccm es konteneres takony fos. Ami se nem megy 50-et, se nem alkalmas kozlekedesre. Es en ezekrol beszeltem. Ha mondjuk egy burgman elem kerul, biztos tojni fogok ra, hagy menjen. Motoros barataim vannak, sokan.
Itt "vidéken" a legtöbb robogós,aki nponta motorozik,rendes motorral megy,és mindenkinek van jogsija,én jártam 2-3 hónapig jogsi nélkül.Pesten ezekszerint máshogy van.
69.
==================================================
Posted 2005. September 04. - 00:16

és mennyi 125ös 250-es megy 50-es papírral.." mer ugye b-s jogsim van há ne má libakergertõvel közlekedjek"....és ez a baj
hogy ennyit
jogsi, rendszám nélkül
Posted 2005. September 04. - 00:14

neked
de sztem te nem is jössz belém hátulról, nem vágsz be elém, és nem szlalomozol egy üres úton mögötted egy autóval középen
mert tudod hogy letolnálak a f*szba
mert tudod, van mit vesztened
nem is te csinálod szerintem
hanem pont azok, akik!
érted....
Értem !
Na,ez a hozzáállásod tetszik

69.
Posted 2005. September 04. - 00:13

volt szerencsém a geronimosokhoz is anno....egy részük simán beférne a hog - ba, már ami ami a sznobizmust illeti legalábbis...Jaja! De aki kicsit ért hozzá, meg tudja különböztetni monjuk a Geronimo MC tagjait a HOG-osoktól (Harley Owners Group - fogorvosok, ügyvédek, bankárok bohóckodnak gyermekkori álmukon!)
Itt láthatsz igazi bikereket (pl.):
www.geronimomc.hu
www.hellsangels.com
Egyébként már Amerikában is státuszszimbólum - a HArleyt épp ez húzta ki a csõdbõl . . .
Posted 2005. September 04. - 00:13

jogsim van
neked
de sztem te nem is jössz belém hátulról, nem vágsz be elém, és nem szlalomozol egy üres úton mögötted egy autóval középen
mert tudod hogy letolnálak a f*szba
mert tudod, van mit vesztened
nem is te csinálod szerintem
hanem pont azok, akik!
érted....
vendég_galuska_*
Posted 2005. September 04. - 00:12

Nelem jó iskola volt:
Simson, MZ 125 TS, ETZ 250 tárcsfékkel (nagy szám volt anno!) majd jöhetett a 400-as Honda és utána a MOTOROK! Megismeri az ember a motor sajátos tulajdonságait, képességeit, stb. A haverod meg felül a robijára, ami 130-at megy és ha utána felülne egy komolyabb motorra, 200 m-en belül eldobná, mert robogön nem lehet megtanulni motorzni!

a slider amivel járok 90et megy tuning nélkül,de van haverom akinek az 50es robogója 130at megy.
nem 50et
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak

és ez a baj
hogy ennyit
jogsi, rendszám nélkül
jogsim van
69.