Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

motortopic

- - - - -

• Please log in to reply
184 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

a csopper szar

a csopper arra amire ki van találva kiváló motor 1 ébként, csak nem a budapesti dugókba való....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Hát az biztos, hogy nem egy kólázós büfé. Ráadásul elég erõteljes, hogy is mondjam, fasisztoid szimbólumok fordulnak elõ (Rommel mellszobor, stb.) szóval nem szívbajosaknak való hely.
Na mindegy, megyek alunni, mer holnap még bringázni akartam és azt nem szeretem kialvatlanul.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A geronimo mókás hely, mellette volt a próbatermünk..
Le volt fixálva egy koncert oda is, de végül elvetettük az ötletet, tekintve hogy motörhead-et nem játszottunk:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
van egy bent blaha felé is eg ymellékúton... de oda csak durva arcok járnak, nem mókás öregurak mint ami a tv-ben is szokott lenni.

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
a csopper szar

69.

==================================================

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Ami azt illeti, a pucsítós hülyegyerekek közt is akad barom szép számmal.. gyorsulás a Körúton, stoppie-zás ugyanott . . .
Aki hülye, mindegy, mire ül . . .

Én mizantróp vagyok szóval mindenkit utálok;)
Ha a bringásokról beszélünk átfogóan õket is utálom..
Minden tömörülés GÁZ.
Egyénenként viszont már más tészta.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Fene tudja . . . Szerintem nem rossz gyerekek, mint ahogyan a HOG-ok közt is vannak jó arcok. A kocsmájuk viszont jó a Filatorigátnál!

a kricsmijükbe még akkor voltam, mikor a szentendrei úton volt ahol most plusz áruház van...valami koncert volt....furcsán néztek hogy kólát kértem..:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
de legalább emberszámba veszik õket talán jobbanlehet mert kiröhögik hogy milyen szerencsétlen egy jármû_:-)

meg mókás ahogy alig érik el a kormányt, ott szerencsétlenkednek az út közepén:-)

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

csopperesek=pöcsarcok
sznob, agresszív banda.tisztelet a kivételnek

Ami azt illeti, a pucsítós hülyegyerekek közt is akad barom szép számmal.. gyorsulás a Körúton, stoppie-zás ugyanott . . .
Aki hülye, mindegy, mire ül . . .

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

csopperesek=pöcsarcok

mindenestre amekkora divat lett a csopper már én sem vennék...arról nem is beszélve hogy ésszerû városi közlekedésre tök használhatatlan....

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Fene tudja . . . Szerintem nem rossz gyerekek, mint ahogyan a HOG-ok közt is vannak jó arcok. A kocsmájuk viszont jó a Filatorigátnál!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

volt szerencsém a geronimosokhoz is anno....egy részük simán beférne a hog - ba, már ami ami a sznobizmust illeti legalábbis...

csopperesek=pöcsarcok

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts

Jo, de a robogok 90%-a 50ccm es konteneres takony fos. Ami se nem megy 50-et, se nem alkalmas kozlekedesre. Es en ezekrol beszeltem. Ha mondjuk egy burgman elem kerul, biztos tojni fogok ra, hagy menjen. Motoros barataim vannak, sokan.

Itt "vidéken" a legtöbb robogós,aki nponta motorozik,rendes motorral megy,és mindenkinek van jogsija,én jártam 2-3 hónapig jogsi nélkül.Pesten ezekszerint máshogy van.

69.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

és ez a baj
hogy ennyit
jogsi, rendszám nélkül

és mennyi 125ös 250-es megy 50-es papírral.." mer ugye b-s jogsim van há ne má libakergertõvel közlekedjek"....

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts

neked

de sztem te nem is jössz belém hátulról, nem vágsz be elém, és nem szlalomozol egy üres úton mögötted egy autóval középen
mert tudod hogy letolnálak a f*szba

mert tudod, van mit vesztened
nem is te csinálod szerintem

hanem pont azok, akik!

érted....

Értem !
Na,ez a hozzáállásod tetszik :)

69.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Jaja! De aki kicsit ért hozzá, meg tudja különböztetni monjuk a Geronimo MC tagjait a HOG-osoktól (Harley Owners Group - fogorvosok, ügyvédek, bankárok bohóckodnak gyermekkori álmukon!)

Itt láthatsz igazi bikereket (pl.):

www.geronimomc.hu
www.hellsangels.com

Egyébként már Amerikában is státuszszimbólum - a HArleyt épp ez húzta ki a csõdbõl . . .

volt szerencsém a geronimosokhoz is anno....egy részük simán beférne a hog - ba, már ami ami a sznobizmust illeti legalábbis...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

jogsim van

neked

de sztem te nem is jössz belém hátulról, nem vágsz be elém, és nem szlalomozol egy üres úton mögötted egy autóval középen
mert tudod hogy letolnálak a f*szba

mert tudod, van mit vesztened
nem is te csinálod szerintem

hanem pont azok, akik!

érted....

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Rengeteg konténeres szar fut az utakon, de én legnagyobb bajnak azt látom, hogy a legtöbb robogós nem MOTOROS, nem ismeri a motorozás sajátosságait, sem a maga, sem a ratyi robogója képességeit! Ez így már veszélyes kombináció!

Nelem jó iskola volt:

Simson, MZ 125 TS, ETZ 250 tárcsfékkel (nagy szám volt anno!) majd jöhetett a 400-as Honda és utána a MOTOROK! Megismeri az ember a motor sajátos tulajdonságait, képességeit, stb. A haverod meg felül a robijára, ami 130-at megy és ha utána felülne egy komolyabb motorra, 200 m-en belül eldobná, mert robogön nem lehet megtanulni motorzni!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Jo, de a robogok 90%-a 50ccm es konteneres takony fos. Ami se nem megy 50-et, se nem alkalmas kozlekedesre. Es en ezekrol beszeltem. Ha mondjuk egy burgman elem kerul, biztos tojni fogok ra, hagy menjen. Motoros barataim vannak, sokan.

a slider amivel járok 90et megy tuning nélkül,de van haverom akinek az 50es robogója 130at megy.
nem 50et

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts

és ez a baj
hogy ennyit
jogsi, rendszám nélkül