Én pld soha sem akarok 200-al menni.
Én mókázgatni akarok a városban, az sm pályán, kanyarogni, kigyorsítani..ilyenek.
ne is menj . . .:
http://www.motorcycl...to/1-7-04_a.jpg
Én pld soha sem akarok 200-al menni.
Én mókázgatni akarok a városban, az sm pályán, kanyarogni, kigyorsítani..ilyenek.
Dig: igen, én téged nem féltelek
vagyis pont igen
mert hiába gondolsz meg mindent, jön egy idióta... ha autód lenne ugyanúgy megtolna, csak így meg belehalsz, úgy meg vehetnél egy új lököst, érted
eddig egy ismerõs sem halt meg motorozás közben, talán mert egy ismerõs sem teszi...
és én ezt hogy +tudom érteni néhaja,a legtöbb autós utálja a robogósokat,fõleg h a mai robogók egész jól mennek,de a robogósok sokszor visszaélnek a helyzetükkel.
hányszor megakartak verni a nyáron........
MOnjuk úgy, a sok hülye autós elvette a motorozás örömét. Én egyébként kívánom, hogy tud meg, milyen az autópályán 200-al megküldeni, de ha akkor vág eléd ki egy Astrás, lehet hogy nem csak az aszfakton, de az alsógatyádban is lesz féknyom. Nem beszélve az olyan mókákról, amikor nagy sebességnél egy kisebb bukkanó is kilövõrampaként viselkedik . . .
Egyébként mindenki fél, aki igazán húzza neki - ettõl jó! Akinek nincs családja és esetleg hosszabb távú céljai, tudja ezt vállalni, én nem tudtam, ennyi.
69.
==================================================
ja csak van aki nincs tisztában a dolgokkal. vagyis nagoyn meggyõzheteltennek akar látszani:-)
jó sport, énis kipróbálnám autómentes övezetben
meg közlekedésben a motorosok sem láthatóak, mint a bicósok, szal nem szükségszerûen direkt zúzzák le az autók õket....
így alakul
robogósók meg brrrr
kiráz a hideg.
69.
mert kedves nkei az élete, és megkomolyodott picit
azért.
69.
Galuska !
és azért adtad el mert féltél?
nem hiszem.
azért ennyire nem szörnyû..Quaddal sem mennek forgalomba, soha. Erdo vagy palya.
Amugy mindenki emlekszik Vinnie hogy bringazott. Ahoz kepest motorral mar dobott egy-ket hatast. Ugysem tudod megallni hogy ne huzd a motornak. Lattam mar par balesetet, es a motoros ritkan jart jol.
Az a baj, hogy a motoron semmi nem ved meg. Nincs biztonsagi ov, nincs legzsak, nincs semmi ami elnyelje az utest. Elesel vagy utkozol, egybol elszallsz. Es eleg egyszer nagyot bukni, tobb ugysem lesz...
69.