Jelentkezz be Regisztrálj

A kezdetek
Írta 2005. szeptember 03. - 15:16

Írta 2005. szeptember 03. - 12:23

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. szeptember 03. - 12:21

Es vegul az utolso:

A vegere pedig egy osszkep rolam es a bringarol:

A legelso telos vazam meg mindig megvan, megtartottam emlekbe

( javitottam a kepeket hogy ne huzzak szet a forumot, azert nem lehetett latni )
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. szeptember 03. - 12:13

Eloszor egy BMX -el mentem a hegyekbe a balaton eszaki partjan, unokatesommal, akinek akkor egy jobbfajta montija volt. Sikeres balesetem utan belattam hogy keves a bmx, ezert kicsivel kesobb megvettem az elso montimat. Teljesen atlag kezdo bringa volt. Kovetkezo evben elloptak, ezert a nyari melobol vettem egy masikat. Ez mar aluvazas, Mozo Pro teloval, jobbfajta cuccokkal volt szerelve. Sajnos errol meg nincs kep. Fejlesztgettem, aztan jott az elso normalisabb, egy ossztelos, elso tarcsafekkel ( akkor jott be az RST, ha jol emlekszem 24e koruli aron :- ).
Errol egy kep ( mar a halott teloval ):

Ez volt a kovetkezo lepcsofok amivel mar komolyabban versenyeztem:

I`m as fast as nobody!
Írta 2005. szeptember 03. - 09:36

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. szeptember 03. - 08:41

Írta 2005. szeptember 03. - 08:39

az elsõ montim (természetesen a tescós active fully után amit sikerült 2 hónap alatt leamortizálni

01

02

Írta 2005. szeptember 03. - 08:35

végül de nem utolsó sorban a 03 óta épülõ maraton csodafegyver,amihez már kb érzelmi szálak fûznek,és számomra a jelenlegi setuppal a kb tökéletes biciklinek felel meg;

még itt lenne barátom 1kerekûye is,de azt nem szoktam sajátok közé sorolni mert kb kéthetente eszébe jut h érte yön és hazaviszi,csak lusta megtenni :-)
Írta 2005. szeptember 03. - 08:34

a merevvillás/Marzo-s korszakáról nincs nagyon kép,03-as/04-es évben hajtottam õt sokat,jelenleg barátnõm alatt teljesít "kicsit" más setuppal ;

õ nagyon friss,és ténylegesen közlekedni van,kb tél óta talán?

Írta 2005. szeptember 03. - 08:18

Írta 2005. szeptember 03. - 08:15

Jorus Bike 8

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. szeptember 03. - 08:14

Jorus Bike 5

Jorus Bike 6

Írta 2005. szeptember 03. - 08:08

Jorus Bike 2

Jorus Bike 3

Írta 2005. szeptember 03. - 01:39

Részemrõl anno 1 mostanra kb 10 éves Olimpia Niagara 5500 volt az,ami Lindított a hmm lejtõn:) 6 éve kapott 1 telót,1 kõnehéz Mozot,majd a cantifékeket is lecseréltem ill. lecseréltettem Sram5re,aztán a hajtómûvet hajtottam 4szögesrõl körre,akkor kapott 1 új Shitmano kart.Aztán ráyöttem,h 1 menetes hátsóaggyal,szimpla acélfelnivel és 1'es fejcsõvel bíró acélgépet nem nagyon le7 hova tuningolni,és 2002ben yött 1 Mali Python.Addigra Foxi barátom tõlem függetlenül belezúgott a kerózásba,és szerzett magának 1 Neuzer Thunder FS-t...Ezekkel abszolváltuk az elsõ Mátra maratont...Aztán õ Lment dirt irányokba,és összerakta a PolarXét,engem pedig a maratonos ág fogott meg.Mikor 2002 végén mentünk Párizsba osztkirándulni,mi voltunk azok az állatok akik a Disneyland belépõt inkább bukóra meg alkatrészekre költötték:D Meg aztán ott megismertem vkit,aki mint személy meghatározó volt az életemben és kb Ldõlt,h ez 1 életre szóló szerelem lesz (mármint,a kerózás,a kapcsolat nem ) Onnantól nem volt megállás,és amibe belekóstoltam idáig,minden tetszett...Most már leginkább azon vagyok,h másokat is erre az útra állítsak rá

Na,most átolvastam úyra,és ráyöttem,h 1 szó sem esik benne a miértrõl...Nem tudom...Amióta az SZMet tudom,alámtették a kerékpárt,Szegeden ez 1 alapvetõ közlekedési eszköz volt.Aztán a természetet és a mozgást is szeretem,és ezt le7ett a barátaimmal és a barátnõimmel is csinálni,és szülõk is többre tartották,mint a gördeszkát,korit,stb.ALAPVETÉS,h bicikli:)
Írta 2005. szeptember 03. - 01:18

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 02. - 23:58

Általánosban volt egy fizika tanárunk, Charlie bá. Aki szervezett kirándulásokat gyalog, bringával,... (utálta is minden tanár, mert jófej volt és szerettük)
Õ nyomott a kezembe egy túrán egy MBAH-t és ott kezdõdött minden.
Dave poénos és érdekes írásai, jó fordítások, versenybeszámolók,...
Aztán rendszeresen jártunk túrázni, teljesen rákaptam.
Megismerkedtem sok bicóssal, akikhez hozzácsapódtam és jártunk hegyekbe.
Egyszer aztán felmentünk a HHH-ra túrázni és pont egy Pepsi Max DH vagy dual verseny volt. Annyira megtetszett, hogy akkor elhatároztam, hogy ilyet én is fogok csinálni. Ez kb 10éve volt, azóta bringázom, mostanában kicsit kevesebbet.
És elkezdtem DH-zni

Kb ennyi az én sztorim, mindent Nagy "Charlie bá" Károlynak és az MBAH-nak köszönhetek:)
Írta 2005. szeptember 02. - 23:48

Írta 2005. szeptember 02. - 23:40

Melózom azt kicsit pont ráérek...

Írta 2005. szeptember 02. - 23:40

Írta 2005. szeptember 02. - 23:38

I`m as fast as nobody!