Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

A kezdetek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
205 hozzászólás a témában

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Huuu, de szép fejlõdések vanak itt. Kokkk te is nyugodtan nagynak érezheted magad;) Atom vajon mivel kezdte???

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nem látszanak a képek... :( (mostmár igen, nemtom mi volt)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
SLK DH, ezzel mar ertekelheto eredmenyem is volt versenyeken:
Feltöltött kép

Es vegul az utolso:
Feltöltött kép

A vegere pedig egy osszkep rolam es a bringarol:
Feltöltött kép

A legelso telos vazam meg mindig megvan, megtartottam emlekbe :)

( javitottam a kepeket hogy ne huzzak szet a forumot, azert nem lehetett latni )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nah, akkor en is berakom az evoluciot :)

Eloszor egy BMX -el mentem a hegyekbe a balaton eszaki partjan, unokatesommal, akinek akkor egy jobbfajta montija volt. Sikeres balesetem utan belattam hogy keves a bmx, ezert kicsivel kesobb megvettem az elso montimat. Teljesen atlag kezdo bringa volt. Kovetkezo evben elloptak, ezert a nyari melobol vettem egy masikat. Ez mar aluvazas, Mozo Pro teloval, jobbfajta cuccokkal volt szerelve. Sajnos errol meg nincs kep. Fejlesztgettem, aztan jott az elso normalisabb, egy ossztelos, elso tarcsafekkel ( akkor jott be az RST, ha jol emlekszem 24e koruli aron :- ).
Errol egy kep ( mar a halott teloval ):
Feltöltött kép

Ez volt a kovetkezo lepcsofok amivel mar komolyabban versenyeztem:
Feltöltött kép
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Jorusról még én is õrzök cécés fotót :-) olyan régi, hogy már kicsit megfakult :-) (persze gépen van, ez csak vicc volt)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
03
Feltöltött kép
04
Feltöltött kép
05
Feltöltött kép
05 v 2.0
Feltöltött kép

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
én úgy emlékszem, hogy jorus bike 2 magasságában csapódtam a társasághoz, anno egy szép hétvégi napon a nyugati pályaudvar pénztára elött, amikor is a bmft extrém szekciója veresegyháza felé vette az irányt :) és innentõl nem volt megállás a lejtõn

az elsõ montim (természetesen a tescós active fully után amit sikerült 2 hónap alatt leamortizálni :)) egy trek 4500 volt olyan 99-00 magasságában (amirõl most az istennek se találok képet), aztán pedig:
01
Feltöltött kép
02
Feltöltött kép

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
múlt év nyara óta épül,a legjobb fizetésLnyelõ,a yó áron Ladott tandem is benne öltött új testet,de azért szeretem;

Feltöltött kép
végül de nem utolsó sorban a 03 óta épülõ maraton csodafegyver,amihez már kb érzelmi szálak fûznek,és számomra a jelenlegi setuppal a kb tökéletes biciklinek felel meg;
Feltöltött kép
még itt lenne barátom 1kerekûye is,de azt nem szoktam sajátok közé sorolni mert kb kéthetente eszébe jut h érte yön és hazaviszi,csak lusta megtenni :-)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
aki már más utakat jár,de feled7etlen élményeket szerzett;
Feltöltött kép
a merevvillás/Marzo-s korszakáról nincs nagyon kép,03-as/04-es évben hajtottam õt sokat,jelenleg barátnõm alatt teljesít "kicsit" más setuppal ;
Feltöltött kép
õ nagyon friss,és ténylegesen közlekedni van,kb tél óta talán?
Feltöltött kép

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ez a nari ez sokat látott váz voltFeltöltött kép
tényleg,akkor már;
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Jorus Bike 7
Feltöltött kép
Jorus Bike 8
Feltöltött kép

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Jorus Bike 4
Feltöltött kép
Jorus Bike 5
Feltöltött kép
Jorus Bike 6
Feltöltött kép

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Jorus Bike 1
Feltöltött kép
Jorus Bike 2
Feltöltött kép
Jorus Bike 3
Feltöltött kép

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hayrá!
Részemrõl anno 1 mostanra kb 10 éves Olimpia Niagara 5500 volt az,ami Lindított a hmm lejtõn:) 6 éve kapott 1 telót,1 kõnehéz Mozot,majd a cantifékeket is lecseréltem ill. lecseréltettem Sram5re,aztán a hajtómûvet hajtottam 4szögesrõl körre,akkor kapott 1 új Shitmano kart.Aztán ráyöttem,h 1 menetes hátsóaggyal,szimpla acélfelnivel és 1'es fejcsõvel bíró acélgépet nem nagyon le7 hova tuningolni,és 2002ben yött 1 Mali Python.Addigra Foxi barátom tõlem függetlenül belezúgott a kerózásba,és szerzett magának 1 Neuzer Thunder FS-t...Ezekkel abszolváltuk az elsõ Mátra maratont...Aztán õ Lment dirt irányokba,és összerakta a PolarXét,engem pedig a maratonos ág fogott meg.Mikor 2002 végén mentünk Párizsba osztkirándulni,mi voltunk azok az állatok akik a Disneyland belépõt inkább bukóra meg alkatrészekre költötték:D Meg aztán ott megismertem vkit,aki mint személy meghatározó volt az életemben és kb Ldõlt,h ez 1 életre szóló szerelem lesz (mármint,a kerózás,a kapcsolat nem ) Onnantól nem volt megállás,és amibe belekóstoltam idáig,minden tetszett...Most már leginkább azon vagyok,h másokat is erre az útra állítsak rá:)

Na,most átolvastam úyra,és ráyöttem,h 1 szó sem esik benne a miértrõl...Nem tudom...Amióta az SZMet tudom,alámtették a kerékpárt,Szegeden ez 1 alapvetõ közlekedési eszköz volt.Aztán a természetet és a mozgást is szeretem,és ezt le7ett a barátaimmal és a barátnõimmel is csinálni,és szülõk is többre tartották,mint a gördeszkát,korit,stb.ALAPVETÉS,h bicikli:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Azért majd állapítsatok meg egy hozzászólás_alsóhatárt, mert se nagy nem vagyok, se sok hozzászólásom nincs... Pedig lehet, hogy írnék... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Valamikor volt már több ilyen topic is, de én leírom ide is, sokadjára, hogyan kezdtem el bringázni.

Általánosban volt egy fizika tanárunk, Charlie bá. Aki szervezett kirándulásokat gyalog, bringával,... (utálta is minden tanár, mert jófej volt és szerettük)
Õ nyomott a kezembe egy túrán egy MBAH-t és ott kezdõdött minden.
Dave poénos és érdekes írásai, jó fordítások, versenybeszámolók,...
Aztán rendszeresen jártunk túrázni, teljesen rákaptam.
Megismerkedtem sok bicóssal, akikhez hozzácsapódtam és jártunk hegyekbe.
Egyszer aztán felmentünk a HHH-ra túrázni és pont egy Pepsi Max DH vagy dual verseny volt. Annyira megtetszett, hogy akkor elhatároztam, hogy ilyet én is fogok csinálni. Ez kb 10éve volt, azóta bringázom, mostanában kicsit kevesebbet.
És elkezdtem DH-zni :)

Kb ennyi az én sztorim, mindent Nagy "Charlie bá" Károlynak és az MBAH-nak köszönhetek:)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Hogy is volt ez az MBAH sztori? A Dave Erickson volt aki kiadta és hogy neki köszönhetünk sokmindent, ennyit tudok. Ki volt az akkori team? És hogy ment az átmenet? De közbe írhatnátok az elsõ gépekrõl valamicskét. És komolyan....

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Kiregondolsz Pocok? ;)

Melózom azt kicsit pont ráérek... :D
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és akkor errõl oldalakat is mesélhetsz:-)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A nagy oregeket inkabb arrol kerdezd hogyan lettek szenvedelyes bringasokbol vitrinriderek ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!