Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék tõletek. Olvasgattam sok mindent és egyre bizonytalanabb vagyok. Szeretnék egy bringát venni mert a régi már csörög csattog. Lenne rá 35-40 ezer forintom így gondolom már csak használtban gondolkodhatom. Nem tudom ennyiért szabad-e hasznátat venni mert amiket olvastam elkeserített hogy ennyiért nem igazán jók vannak. Használtba milyet szabadna venni? 185 cm magas vagyok 74 kg városba használnám kb 2-3 km minden nap kivéve rossz idõben és lenne rajta egy gyerekülés nem csomagtartós. Montikat és trekkinget nézegettem. Ti mit ajánlotok ennyiért vegyek egyáltalán használtat?
Válaszokat elõre is köszönöm
simán, trekkinget vagy netán merevvillás montit
vegyél 25-35 körül egy paripát és lehetõleg olyat, amit sosem vagy nagyon keveset használtak (én legutóbb is olyat vettem amin szõrös volt a gyári gumi, és a lánc esetén a mérõ 0,75-nél sem esett bele), és kizárólag minõségi bringában gondolkodj, ócska szarokat kerülni
10-15-ért meg veszel hozzá két fasza gumit, esetleg még egy nyerget, mindenét átzsírozod és kész
ha van idõd, akkor biztosan találsz ilyen gépeket, én vettem már 2 bringát postán, expresszbõl, bikemag apróból, használtkereskedõtõl, falusi tyúkszaros fészerbõl 5 és 40 ezer forint között, átlagban 25 körül és eddig egy olyan volt közte, ami 1-2 ezer km-nél többet volt használva és legalább 3 olyan amivel 200 km-t ha mentek a többivel meg max. 1-2 ezret és egynek volt acera és egynek alivio felszereltsége (ezek is simán vállalhatóak városban, túrázni) a többinek deore lx, stx-rc, campa record, dura ace, exage 500, exage 400 lx, egy alu scott hibridet meg boltban vettem 120 helyett 30-ért, újonnan, garanciával, nem kiállított vagy tesztdarabot
szóval csak keresgélni kell és nem beleugrani az elsõbe, viszont ha találsz egy láthatóan a méretedhez való, újszerû, minõségi bringát jó áron, akkor azt meg azonnal meg kell venni, egy kis csekkolás után akár postán is

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére