Ha voltál a honlapon akkor láttad, hogy a Karatod dirt bringa. ... Neked az Asgard stílusú bringák valók, a felhasználás cross-country.
kösz a választ! láttam én is, hogy dirt bringa, de azt nem tudtam igazán hova tenni

Ha voltál a honlapon akkor láttad, hogy a Karatod dirt bringa. ... Neked az Asgard stílusú bringák valók, a felhasználás cross-country.
Ha voltál a honlapon akkor láttad, hogy a Karatod dirt bringa, tehát kifejezetten ugratásra tervezték (más geometria). Neked az Asgard stílusú bringák valók, a felhasználás cross-country.
Ha voltál a honlapon akkor láttad, hogy a Karatod dirt bringa, tehát kifejezetten ugratásra tervezték (más geometria). Neked az Asgard stílusú bringák valók, a felhasználás cross-country.Szóval hegyi túrákra használnám, semmi ugratás, meg DH, freeride, meg hasonló extremitás, csak amolyan feltekerünk a hegyre, legurulunk a hegyrõl stílus. Volt/van is egy jelöltem: Gepida Karaton.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Áhhhh, bocs nem vettem észre az uccsó két hozzászólást!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Egyetértek Cruxos elvtársal!!
Nagyon jó ár/érték arányúnak tûnik ez az Altrix....a Rob által említett dolgok rajta vannak, SUN CR-18 felni, a-head-es fajcsapágy.....RS Tora!!!!!.....és sztem a BB5 sem annyira rossz túrázni...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Szerintem nézd meg az Altrix Thunder bringát is, mert nagyon jó a felszereltsége, és bruttó 109e Ft!Köszi a gyors választ!
Mivel még nem vagyok annyira jártas a témában tudnátok esetleg konkrét biciklit, vagy alkatrészeket ajálnlani egy-egy modellhez?
A Rob által írt kritériumok melyik MTB-nél érvényesülnek leginkább azok közül amiket felsoroltam?
Mégegyszer kössz a segítséget!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ennyi pénzért kerüld a tárcsafékes modelleket, törekedj a kazettás hátsóagyra, az ahead rendszerû fejcsapágyra, a korrekt esetleg bontható hajtókarra, minõségi duplafalú felnikre.Szaisztok!
MTB vásárlás elõtt állok és egy kis segítségre lenne szükségem. A hatalmas választék miatt teljesen döntésképtelen vagyok.
Ez lenne az elsõ komolyabb bringám. Elsõsorban enyhébb túrákra és városban használnám szóval nem durvulásra kell a gép, csak egy jó és megbízható biciklit szeretnék.
Kb. 100-120 ezret tudnék rászánni maximum. Mivel elég amatõr vagyok még a témában bringaépítésra nem vállalkoznék ezért csak a komlett modelleket néztem. Eddig ezek a legszimpatikusabbak:
Author Kinetic, Kelly's Salamander, Magellan Polaris, Merida Matts 100, Merida Matts 300, Trek 4400, Dema Asti, esetelg Trek 4300 Disc v Kelly's Quartz DSC
Nektek mi a véleményetek melyik lenne a legjobb választás? Elõre is köszi a segítséget!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
bocs de ez vagy hülyeség, vagy el lett baszva a számozás, mert a 19-es ugye 1 zollal magasabb, több mint egy centivel hoszabb a felsõcsöve, és jó 2 centivel /0,8 "/ hosszabb a fejcsöve is .
Azén '03-as 18"-os Fire Mountain vázam, ugyanakkora mint a tesóm '04-es 19"-os Cinder Cone-ja!