Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

(O.o)nnen

(O.o)nnen

vendég

• fórumtag
  • 89 hozzászólás

havernak kéne kezdõ streetezésre bringa minél olcsóbban..
szerintetek melyiket vegye?
hardy4 v px tabletop vagy airborne alap?
mindegyik 80-90be kerül
én az airborne-t ajánlottam neki, annak tûnt a legjobbnak a felszereltsége.. etc
és nem olyan tömegbicó mint a hardy 4 pl
szerintetek?

Helló!

Szerintem is airborne, mert jó a váz, van alatta rendes hajtás és erõsek a kerekek.
A villát meg a többiben is cserélné idõvel, de legalább az Altrix esetében a fent említet párossal vígan eléldegél sokáig.

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás

Feltöltött kép
haat nem tudom, Mo-rol rendelned vagy kint venned?
szubjektiv velemenyem szerint ne merev villaban gondolkozz probalj meg picit penzt ra aldozni, esetleg second-hand (apro)

Kintrõl rendelném. Vagyis még nem tom pontosan. Csak kéne egy jó villa ami bírja, mert a mostani... Telóra meg nincs pénzem.

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

ennek az árais 100000-nél áll meg vagy nem :)

vagy nem

így ránézésre:

fékek: 65
váz: 40
teló is kb: majdnem 100 (nemtom pontosan)
kormány: 15
váltórendszer: 30
kerekek: 30

kb. 300. lehet a vége.
Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Feltöltött kép
haat nem tudom, Mo-rol rendelned vagy kint venned?
szubjektiv velemenyem szerint ne merev villaban gondolkozz probalj meg picit penzt ra aldozni, esetleg second-hand (apro)
Sei, soku Si.

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Tényleg változik :S Da bomb jump fork dirt jump starr from steel és 109 euró.

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Hát lemondtam a Mali Mamba 2006-ról és egy UMF Hardy 1-et kapok
United Merida Freerider<------------>Live Free for Freeride
Mit jelent az, hogy trekking?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szerintem is airborne, bár a px tabletopról is jókat irt nemtomki a bikkmakkban.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
havernak kéne kezdõ streetezésre bringa minél olcsóbban..
szerintetek melyiket vegye?
hardy4 v px tabletop vagy airborne alap?
mindegyik 80-90be kerül
én az airborne-t ajánlottam neki, annak tûnt a legjobbnak a felszereltsége.. etc
és nem olyan tömegbicó mint a hardy 4 pl
szerintetek?

vendég_batkaaa_*

vendég_batkaaa_*
  • vendég
nemnem megvárom míg behozzák egyáruházba vagy megyek páty-ra ott ilyensmiket árulnak ;)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

A link folyamatosan változik.

tenyleg, na mekkora barom vagyok en is mostmeg rugostag...Feltöltött kép

batkaa te valamit felreertettel ahigy en is: telefonald meg nekik ohajod hadd halljuk mit mondanak Feltöltött kép
Mali Bicycle Technology
Laszlo Gyori
H-1211 Budapest
Gyepsor 1

11840
(36) 1 420 5032
(36) 1 420 5321
mali@mali.hu
Sei, soku Si.

vendég_batkaaa_*

vendég_batkaaa_*
  • vendég
tévedés ne essék én nem vázat akarok venni hanem komplett bringát belinkelem nézd meg és mind1 hogy mire tervezték akármire használhatod :DD http://mongoose.com/...onal&brandID=58 igen szép dehát gondolom ennek az árais 100000-nél áll meg vagy nem :)

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
keresd meg a villat a telok kozott, vagy ird ide a tipusat, es az arat

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
A link folyamatosan változik.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

Megér ez a villa ennyit? Dirtöt bírná?? http://www4.hibike.d...deID=&groupID=2

ez amit linkeltel ez egy dabomb vaz, ami biztos birja a dirtot csak szerintem ratyin nez ki
Sei, soku Si.

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Megér ez a villa ennyit? Dirtöt bírná?? http://www4.hibike.d...deID=&groupID=2

zozocam

zozocam

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Köszi a tanácsokat... ja, hát ez elég hülye helyzet, de ilyen az élet. Mármint mikor elmész egy boltba és kipróbálod a gépet, az eladó kedves meg szakért meg minden. Aztán hazamész és megrendeled máshonnan... de ha vagy 15000-20000 Ft-tal olcsóbb akkor nem tudok mit csinálni csak szarul érezni magam...
Mindenesetre kipróbálom valahol hamarost, a beállításokat meg eszközlöm magam vagy szervízben, ha kell. Egyébként azt hiszem itt (bikediscount.hu) személyes átvétel (is) van egy üzletben, és elállhatsz a vételtõl.
Zozó.

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

énis akrok venni freerid-ra egy mongoose hard luck 2006-ot a mongoose wing elite mellé de azt csak úgy meghagyom és nemtalálom magyar oldalakon lehetségs hogy magyarországra még nemhozták be !!!ha valaki tudja hogy mennyi akkor legyenszives szóljon addig is gyûjtöm a lóvét :)

Szervusz! Sajna a Mongoose Hardluck sohasem igazán freeride váz volt, és ma sem az. 2002-ig hardtail enduro/aggresszív XC kategóriába tartozott leginkább, és a black diamond sorozatot erõsítette (ebbe tartozott még a Valiant, Fairlane, Grand Marquez, Asylum). 2003-ban tudtommal nem jött ki hardluck modell, 2004-tõl pedig Mongoose-ék közép-felsõkategóriás dirt bringája lett.
Ennél nagyobb probléma, h Maliék csak rendelésre fognak neked ilyet hozatni. Fel kell õket keresni, pontos árat is csak õk tudnak majd neked mondani. Ja, és bunkó köcsögök lesznek, dehát õk megtehetik...:)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

Sziasztok!
Kinek milyen tapasztalata van a Merida Matts 80-nal? (...)

szerintem is mindenképpen próbáld ki elõtte.
Ha boltban ültél rajt, és tettél egy próbakört, akkor már rendelheted netrõl, vagy máshonnan, de a személyes tapasztalatot nem pótolja semmi. ez fõleg a méret miatt fontos, hogy melyik vázmérettel vedd. meg lehet, hogy egyik vázméret sem kényelmes, és akkor érdemes más bicó után nézni.
vagy valami ilyesmi.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
1. Testbikeot felejtsd el
2. Bringát célszerûbb rendesen boltból venni. Egyrészt, hogy ki tudd próbálni, másrészt a vásárláskor történõ beállítások, harmadrészt a késõbb felmerülõ problémák miatt.

zozocam

zozocam

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!
Kinek milyen tapasztalata van a Merida Matts 80-nal? Testbike.hu-n nincs leírás róla... Mindjárt megrendelem a bikediscount.hu-ról, gondoltam azért elõtte bekukkantok, nehogy valami gagyiba szaladjak, bár nem hiszem...
Elõször a testbike.hu tanulmányozása és pár hirdetés átböngészése után a Merida Kalahari 550SX-en akadt meg a szemem, akcióban csupán 45,000 most. Gondoltam megéri. El is mentem megnézni élõben, de kissé gagyinak tûnt (fõleg a teló), mégha kb. 60ezer is lenne a normál ára.... No de megláttam izmosabb testvérét a Merida Matts 80 V-t a boltban mellette és valahogy hm... beleszerettem. Megnéztem a neten meg tudom rendelni alig 59900-ért(!), az elég bika ár nem? Így végül is a különbség nem sok, 12ezer (a Kalahari-t Veszprémbõl hoznák + 3000 HUF szállítás = 48,000 már).
Szóval ismeri valaki a Matts80-at? Vélemények?
KÖSZI.
Zozó