Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

Andrower

Andrower

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Kelly's-ek nem is jók??
Vagy ahhoz képest drága amit nyújtanak?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
magelan polaris :pimp:
vagy talán a mali!

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Hali!!!!
Szeretnék venni egy jó kis bicót, 100e ft-ot tudnék rá költeni...
Ki milyet ajánlana nekem...
Nézegettem -->> Merida Matts Sport 300 V, Kelly's Salamander, Kelly's Oxygen,
Mali Viper
De nem nagyon tudok dönteni, és kíváncsi lennék hogy ti milyen cangát ajánlanátok nekem. Fõleg cc-re használnám, de azért a városban is tekernék vele, semmi dh :D

Ha az általad említett márkákból kell választani,akkor egy szavazat a KELLY'S-ekre.
Pesze,ha "élõben" szemrevételezed õket,akkor szerintem Te is eképp fogsz dönteni.
(szvsz)
:-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

Hali!!!!
Mali Viper
De nem nagyon tudok dönteni, és kíváncsi lennék hogy ti milyen cangát ajánlanátok nekem. Fõleg cc-re használnám, de azért a városban is tekernék vele, semmi dh :D

nekem Mali viper, felszereltsége tetszik a legjobban a tfék és a tfékes felni miatt, meg élõben a váz is nagyon szép, és a teló is olajos(persze nem csucsminõség)

azon kívül, még a kellizeknek jo a felszereltsége, csak nem tfékesek(huhh lehet, h tévedek?, nincs kedvem utánanézni:))

Merida szvsz hirtelen felindulásból felejtõs.
Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.

Andrower

Andrower

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Hali!!!!
Mali Viper

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
csõõõ

Segitsetek már rajtam,szeressek venni egy dirt fun-t mennyire jo benne az félintegrált kormánycsapágy? :wtf:

kösz csao

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

jézus isten megcsavarodott a váz hátulja a wingen UHHHHHHHH

Biztos rendeltetésszerûen (túra/cc) használtad. Sok sikert a hardluck elrepesztéséhez! :)

vendég_batkaaa_*

vendég_batkaaa_*
  • vendég
jézus isten megcsavarodott a váz hátulja a wingen UHHHHHHHH

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Tedd ki lomtalanításkor, valakinek biztosan megtetszik...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zozocam

zozocam

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
hát, itt árválkodik a csili-vili új gép mellett, nincs is kedvem MÉH-be vinni már...de a tandem jó ötlet.
a baja az (bocs, ha nem leszek szakszerû), hogy a monoblokk teljesen szétcseszte a menetet a vázban. több forrásból merítettem, és kb. két éve mikor megcsinálták jelezték, hogy elõbb-utóbb vége lesz, aztán a hajti pajtik még egyszer összehozták, de akkor is úgy, hogy ha még egyszer szétemyg, akkor a váz kuka, mert nem lehet már megcsinálni. és más szerelõ is ezt mondta.
istenigazából csak az érdekelt volna, hogy van-e Mo.-n olyan hely ahol használt bringa átvétellel foglalkoznak.
ezek szerint nincs.
na, valaki elviszi sörért az iwiw-rõl vagy az itteni apró-ból, az is jó ötlet.
kösz.
z.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

Viszont egy érdekes probléma vetõdött fel... MI LEGYEN A TÖNKREMENT ELÕZÕ RÉGI GÉPPEL??

szerezz mégegy vázat, és rakj össze belõlük (hegeszttess) egy tandemet!!
:D

amúgy mi baja lett a váznak?
én azért tartottam meg a régi cumókat, hogy hátha egyszer összejön egy ilyesmi tranzakció. kissé szutyok tandem lenne belõle, de kipróbálni jó volna..

sz*r ötlet volt, mi? (:

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Sztem dobd fel az apróba a teljes alkatrészlistát azzal, hogy jöjjön el érte, akinek kell. Egyben v alkatrészenként majd csak elviszik, oszt kapsz érte egy sört/bort, vagy valami aprópénzt.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás
szerintem hirdesd meg wiw-en vagy valami hasonlón
tõlem is elvittek egy hasonló "értékû" bringát.

valami kispénzû nagycsaládosnak hátha jólesz és tudnak vele mit kezdeni

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Pecsen az atvevotelepeken 40 forint kiloja a vasnak, alu 150, ha nincs sok muanyag rajta akkor nem szaroznak bevagjak egybe a kontenerbe...:) es persze :(
Sei, soku Si.

zozocam

zozocam

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Nos, végül megvettem a Merida Matts80-at, páran segítettek itt, köszi!! Nagyon bikán megy, holnap tekerek is egy nagyobbat vele!
Viszont egy érdekes probléma vetõdött fel... MI LEGYEN A TÖNKREMENT ELÕZÕ RÉGI GÉPPEL??
Megcsinálni nem lehet, csak vázcserével, az meg nem éri meg, mert minden cucc rajta kvázi értéktelen. Szóval, ami jó volt (nyereg, lámpák... össz. ennyi) átmentettem és maradt egy csomó értéktelen és gagyi alkatrész egy ránézésre jónak tûnõ ám használhatatlan vázon... (+kerekek)
Kidobni?... de hova? Szerintem az effajta cuccot jobb helyeken összegyûjtik, mint pl. a számítógépeket, mert nem a szemétdombon van e helye.... talán a MÉH-ben, de ahhoz meg darabokra kéne szedni, gyaníthatóan.
Ötletek? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Köszi.
Zozó

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

Szóval akkor mit gondoltok? Erõs villa az a da bomb?

Attól függ te milyen erõs vagy :)
Hacsak nemvagy 150kg és nem ugrálsz 40m-es buckákat, akkor sztem nem para...
Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Szóval akkor mit gondoltok? Erõs villa az a da bomb?

vendég_batkaaa_*

vendég_batkaaa_*
  • vendég
nem durvulásra hanem a matõr freeride-ra és amatõr DH-ra a Mongoose hard luck-ot is amatõr freeride-ra és buckaugratásra használnám és nem a telló miatt venném meg hanem a megjelenésért és a formatervezésért :D

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Batkaa, ne tévesszen meg téged a drop-off teló, ez egy nyugat-európai piacra szánt vitrin/divat dirtbike...:) Ha dirtre akarod használni, még vásárláskor cseréltesd ki a telót dirt jumperre, freeride egyszerûen meg nem alkalmas. Nem tud mászni, nem tud lejtõzni ez a gép nagy sebességgel, és nem is bírná (meg a te csontjaid sem) :) Ezt a vázat buckákon való ugribugrira tervezték, nem szétrázásra, sziklákon való letörésekre stb.. (bár a 2007es modell geometriájában azért észrevehetõ némi kompromisszum:))
Ugye a winget nem durvulásra használod? csak halkan megjegyzem, h CC, max enduro

(O.o)nnen

(O.o)nnen

vendég

• fórumtag
  • 89 hozzászólás

Kintrõl rendelném. Vagyis még nem tom pontosan. Csak kéne egy jó villa ami bírja, mert a mostani... Telóra meg nincs pénzem.

Egy hónapja DJ3-ról átálltam merevre (és CCre) és csupa pozitív tapasztalattal gazdagodtam.
Sokkal jobban érezni a bicót, szebben teszem le, könnyebb, stb..

Én inkább nyomnám merevvel, mint vmi fosi rugósvillával, ami kotyog, nem mozog, és nehéz is..

Aztán ha lesz pízz, villa a sarokba és gógó teló!