Köszönöm még egyszer !
Viszont lenne még kérdésem ! Nézegettem itt is és a jófogáson is , vannak 100 ezer ig elég jónak tűnő bringák ! Csak nem tudom jobban meg éri e egy használt jó állapotú (ki tudja mennyire jó) vagy egy gyengébb új ?
Ugye vannak márkák, szinte (szerintem)mindegy melyiket választom csak ugye ami benne van és persze a kinézet is számít! Pl a simanonak is vannak rendszerei, alivio, acera duore, ( bocsi ha nem jól írtam) úgy váltóban mint fékben és agyban, hajtásban. Nyilván régen nem volt dupla falú kerék és tuti hajtás rendszer még is el ment a bringa, de ha már ugye lehet válogatni akkor miért ne.
Mik a tapasztalatok egy acera és egy duore rendszer között ? Nekem mint majd nem hétköznapi felhasználónak jelent valamit használat közben, vagy nem venni észre ?
Pl ez is egy jónak tűnő bringa, nekem tetszik, kérdés mivel jobb ez ennyiért mint az új 99 ért.
http://www.jofogas.h...ke_29840828.htm
Köszönöm a válaszokat ! De tényleg !
egy 9-es deore és egy 9-es acera/alivio közt nem lesz átlagfelhasználó számára érezhető különbség. (max egy integrált tengelyes új alivio hajtóműnél, de az meg nem ez az árkategória)
linkelt bringa egyébként nem rossz csak a 19-es váz nagy lesz neked.