Véglegesnek tûnõ alkatrészlista....
Anélkül, hogy beidézném az egészet: Úristen, ezt komolyan gondoljátok? Nem kicsit érdekes a lista.
Izomhod,
mizu 1 söre helyett én 2-t is adok. Lesz üzlet?

Véglegesnek tûnõ alkatrészlista....
meghívnám egy sörre és eltolnám a bringát
Az egyik haveromnak van egy kb 10 éves schwinn woodlands kerója. A vát néhány helyen rozsdás, nem vészes, a kormány viszont elég rossz állapotban van (rozsda).
18 sebességes, acélfelnik, de azok re2ndben vannak.
A hajtókat lötyög eléggé, nemtom azon elég-e húzni, vagy valamit cserélni kell.
No, így látatlanba menniyt adnátok érte, ha a helyemben lennétek? Még ha jelképes összeget is..
Értem. Speedbikebol akarok rendelni. Sajnos itt egy üzletben ugyan az 25tel drágább...
alkudd le.Értem. Speedbikebol akarok rendelni. Sajnos itt egy üzletben ugyan az 25tel drágább...
Értem. Speedbikebol akarok rendelni. Sajnos itt egy üzletben ugyan az 25tel drágább...netes rendeléssel a legtöbb helyen nincs gáz, a szállítással sincs.
errõl lebeszélnélek, a súlya miatt. én 590 g-ot mértem rájuk...
huginak vettem Sun Mach IV-et, az 445g volt, vagy diszkesben is van hasonló könnyû. ilyen kis súly alá bevállalnám...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
:prosze:
MACH 1 MX DISC lesz a nyertes úgy néz ki, jó áron hozza, és elvileg így kerék 7K/9K lesz tárcsás aggyal készen. Most hívott a nagykerbõl bótosbácsi...
sziasztok
tudnátok segíteni? hobbi használatra vennék egy országúti kerékpárt, de nemtudom mi a nekem megfelelõ méret. kb 190 cm magas vagyok.
köszi, mopa
ami még képlékeny az a váltókar...
1, Alivio Rapidfire karok újonnan
2, megkapja az LX karjaimat mondjuk 7be én meg veszek XT-t magamnak; ha jobb akkor a 2008asból
3, egyéb?