nos én senkit nem akarok lebeszélni a montioról, magam is azzal járok (járnék ha használnám) mindenhova de nem én vagyok a tipikus user. viszont az általános visszajelzés az szokott lenni a mindennapi használatra montinál, hogy nagyon "fekvős" visszafog a terepgumi etc. s az én sarkos véleményem szerint -főleg a 29es térhóditása óta - az ilyen alap montiknak nem is szabadna létezni. dögnehéz, geó pont nem jó se erre se arra, általában kicisi nagyobb trekkingteló van bennük ami terephasználatra pont nem jó, de lagalább nehéz és nem túl tartós....
elfogadható monti -mint lentebb volt - 3 kiló körül kezdődik, de az meg ugye mindennapi használathoz fentebb írtakon túl, csomagtaróvak sárvédővel problémásabban felszerelhető ha ilyen igény volna pl. ilesmik.
Félre ne értsd, nem arról van szó, hogy nem fogadom meg az itteni tanácsokat, hiszen azért kértem ki a véleményed/véleményeteket csak nekem alapvetően a felszerelhetőség, mint csomagtartók, táskák stb. nem szempont, talán maximum sárvédőt használnék, de abban sem vagyok biztos. Természetesen használat közben az igények változhatnak és tudni kell, hogy eddig nem volt "komolyabb" bringám. Így gyakorlatilag egy sperűnyélre, mint első villa is azt mondanám, hogy tudnám élvezni
de temrészetesen a lehetőségekhez képest kevésbé kompromisszummos vasat keresek.
aaa12 módosította - 2020. november 15. - 14:49