Nyehehehehe! Ez amit linkeltél zeezo, nagyon jó! Érdemes alul a kérdéseket-válaszokat is elolvasni. Kedvencem:
"- Mennyi volt ennek a bringának az új ára, ha még a villámár sem az új ára?!
- 330ezer minden plusz felszereléssel! Nagyon keveset futott a gumik is eredetiek!"
Bizonyára! :D:D. Mit adtak hozzá? Arany étkészletet?
Amúgy volt ott egy szép kis kommentháborúm vele, nem is anyáztam, nem is szidtam, csak kértem, hogy írja le milyen alkatrészekbõl szerelték, meg megmondtam neki, hogy mennyit érhet, a vége ez lett: Sajnáljuk, de az eladó nem fogad el liciteket és üzeneteket Öntõl, licitje ezért érvénytelen. Kérjük, vásároljon mástól. További információk a "Személyes tiltólista" funkcióról itt.
Jha, meg kitörölte minden kommentem.
Amúgy elmenettem, ez volt ott:
Tisztelt range76!
Fel tudnád sorolni az alkatrészek márka + típusát?
Kerékagyak, váltók, fékek, váltókarok, fékkarok, elsõ teló, hátsó teló, hajtómû, fogsorok, felnik, kormány, stucni, kormánycsapágy, stb..
Köszönöm.
Tisztelt DormiB!Azonnal DARABOKRA szedem! Én típus alapján megtaláltam mindent ami rajta van,és az van rajta amit írnak! Köszönöm
Tisztelt range76!
Ahogy másik kérdezõnek is írta "A butaság a tudatlanságból fakad!"
Így van, de nem az övébõl vagy ez enyémbõl. Ajánlom figyelmében, hogy olvasson utána egy kerékpáros oldalon, illetve kerékpáros forumokon, mert csalódhat. Ez a kerékpár meg sem közelíti még a 100.000 forintot sem (elsõ ránézésre), azért is kérdeztem, hogy alkatrészek milyenek (a képen nem látszik a márka+típusszám).
Nem vagyok kíváncsi kerékpár témában való kioktatására, mivel mélyebben benne vagyok a témában.
Üdvözlettel:
DormiB
Tisztelt DormiB!Az áll tõlem a legtávolabb,hogy oktassak valakit! Tanácsolom önnek tisztelettel,hogy látogasson el a kerékpár honlapjára és ott tájékozódhat!(árak,alkatrésztípusok)
Maradok tisztelettel: Tamás
Tisztelt range76!
Megtettem, ezek után írtam azt, amit.
Tisztelt DormiB!A váltó shimano tourney tx71 6/7 Az elsõ villa psylo!Az összes porvédõ alatt shimano csapágy nyugszik!! (KOTTÁZD) Próbáld össze rakni a képet! Elhiszem,hogy utánna néztél valaminek!! De minek?? Ez itt a kérdés! És mégis profinak tartod magad!
Én kérek bocsánatot! De tényleg!!
Tisztelt range76!
A többit is írd le amit kértem.
Nem reklám miatt, csak kiragadtam egy szakoldalon hirdetett 'középkategóriás' versenykerékpárt. Így néz ki a leírása:
http://forum.bikemag.../hirdetes-66373KOTTÁZOM
Tisztelt DormiB!Ezt mind elhiszem,de itt nem a hirdetés minõségérõl szól a dolog kettõnk között! Én nem egy hülye gyereknek akarom eladni ezt a bringát! És nem kõmûvesnek!! :-))
Tisztelt range76!
Akkor most tisztelettel szeretném elküldeni a francba. Mivel ezt soha az életben nem fogja olyan megvenni, aki ért hozzá. Ez egy TESCO minõségû bringa, nem ér 30 ezer forintnál többet. Szeretném, ha elolvasná minden érdeklõ.
Ezt csak naiv ember venné meg ennyiért. NAGYON naiv ember.
Másrészt gratulálnék ahhoz, hogy a tõlem is jobban hozzáért szerelõ bringás társam is elküldte a francba.
Másrészt most láttam egy hirdetést, amiben telibe ugyanezt a kerékpárt árulják 99Euroért.
Tessék:
http://cgi.eebay.de/...=item2eb2049576További jó átverést kívánok.
Tisztelt DormiB!Akkor ezt tõle kell megvenni! :-)) De eltértünk a tárgytól már megint!! Mennyi az új ára?? Mennyi egy Psylo elsõ villa??
Tisztelt range76!
Rock Shox Psylo telók 75ezertõl 185ezer ft-ig van, pár típus.
De EZ nem Rock Shox, hanem google szerint inkább egy Logan Suspension, vagy valami hasonló noname, ami újonnan 4-5ezer kb (amennyit senki nem ad érte).
Nem véletlenül írtam, hogy írja le azon alkatrészek nevét.
Tisztelt DormiB!Már szaladok is!