Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2013. March 28. - 11:34
Nem bringa érdekel engem, hanem csak kerékszett. Milyet ajánlotok? Most van egy erõsen bibises hátsó fékfelületes XTR WH-M970-em.
Valami hasonló szintû kereket keresek alacsonyabb áron persze.
- max 80.000Ft-ig
- XC-hez
- Nem szeretnék sima aluminium felületet, se nem neonzöld és libafossárga és barátaik színeit.
Posted 2013. March 28. - 06:38
Posted 2013. March 28. - 05:24
a ZR 6.0 még van 20" + 22" méretben is, a 20"-os sem lenne neked nagy, hiszen te 180 cm fölötti vagy. Miért nem veszed már meg ??? Mire vársz ? Már annyian mondták, hogy jó gép.
Szerintem a 22"-os sem extrém hosszú neked, kérdés, milyen hosszú stucnival adják. Azt amúgy is jó eséllyel cserélni szokták egy új gépen is.
Posted 2013. March 28. - 00:33
A Radon ZR 5.0 már csak 22" méretben van, és az 550 eurós Cube is elfogyott ma, nem értem, hogy van ez, de egy nap alatt megveszik az akciós bringákat.
Az egyik közeli boltban Backfire 600 - MTB Hardtails - CENTURION Bikes ilyen bicajt találtam 479 euróért leakciózva, és a méretemben is van, ez jó vétel, megvegyem ?A ZR 6.0 600 euróért lenne
Köszi !
Posted 2013. March 27. - 21:12
A Maxi-bike-nál van egy eredeti Specialized Stumpjumper 19"-os vázmérettel. (Kb. 180cm-tõl jó.)
Ha az eredeti állapot megõrzésénél fontosabb a használhatóság, akkor lehet, hogy fékrendszert upgradelned kell, mert az még cantifékes.
Az jó bringa. A 730-as XT fék M65/T fékpofával elég bitang módon fog! 2 ujjas fékkarral mentem nocomment ösvényen, meg Libegõnél -persze nem DH módban, de biztonságosan leértem vele. Sõt, 2007-ben Szilvás maraton hosszú távot is azzal teljesítettem.
Race, no Rest!
Posted 2013. March 27. - 20:05
Posted 2013. March 27. - 19:26
Sziasztok!
Remélem használt mtb-vel kapcsolatban is tudtok segíteni.
Csóróságomból kifolyólag olcsón szeretnék megúszni egy régi mtb-t alkalmi óvatos hegyi bringázásra. Viszont eddig csak outikkal és örökhajtósokkal foglalkoztam így az mtb-khez totál nem értek. Régi cro-mo vázasokból milyen márkákat érdemes figyelni és milyen váltó/fékmárka az amit strapabírónak gyártottak anno? Plusz a teleszkópnál mennyiben helyes az a véleményem, hogy egy 20 ezef Ft körüli bringán inkább ne legyen, mint rossz legyen?
Köszi elõre is.
Milyen magas vagy?
A Maxi-bike-nál van egy eredeti Specialized Stumpjumper 19"-os vázmérettel. (Kb. 180cm-tõl jó.) Elég jó állapotúnak tûnik, és 45e-t kérnek érte.
Ha az eredeti állapot megõrzésénél fontosabb a használhatóság, akkor lehet, hogy fékrendszert upgradelned kell, mert az még cantifékes.
Merev villás persze, ami jobb, mint egy gagyi teló, ezt jól gondolod. (A gond ott lehet, hogy ha mégis akarsz majd telót, nehezen fogsz manapság olyat találni, ami ne rontaná el egy ilyen "retro" váz geometriáját.)
Posted 2013. March 27. - 17:25
Sziasztok!
Csóróságomból kifolyólag olcsón szeretnék megúszni egy régi mtb-t alkalmi óvatos hegyi bringázásra. Viszont eddig csak outikkal és örökhajtósokkal foglalkoztam így az mtb-khez totál nem értek. Régi cro-mo vázasokból milyen márkákat érdemes figyelni és milyen váltó/fékmárka az amit strapabírónak gyártottak anno? Plusz a teleszkópnál mennyiben helyes az a véleményem, hogy egy 20 ezef Ft körüli bringán inkább ne legyen, mint rossz legyen?
Köszi elõre is.
Szerintem még itt az apróban is nézz szét! Éljenek a retro Cro-Mo bringák! Kezdetnek ehhun van-e:
Marin bear valley mtb Full LX(made in usa) « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Posted 2013. March 27. - 14:37
Sziasztok!
Köszi elõre is.
én ha mtb-t vennék, így elsõre tuti, hogy valami 90-es évek közepe felé levõ cuccra pályáznék. Deore LX-XT mixtúrával már 30-35 ezerért lehet venni, GARANCIÁSAN RENOVÁLVA szép-jó vázas kis hegyibringákat, igaz, nagyrészt merev villával, de én annyira ostoba vagyok a teleszkópokhoz, hogy nem is akarnék egy "alkalmi óvatos hegyi bringázásra" feltétlenül rugós villát.
Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop
vagy a híres-hírhedt Wunder, akinek a lakásában az egy szobára jutó MTB-k száma gyakorta túlhalad minden ésszerû keretet..
https://www.facebook.com/wunderbike
Én tõle is érdeklõdnék, hátha tudna segíteni. : -\
Posted 2013. March 27. - 13:28
Köszi elõre is.
Posted 2013. March 27. - 10:02
Ui,
Találtam 1et ami 50 euro val drágább mint a zr team 5.0, megéri a felárat ?
Cube Analog Disc blue 'n green
Ha jobban tetszik a színe akkor meg.
Posted 2013. March 27. - 00:50
Találtam 1et ami 50 euro val drágább mint a zr team 5.0, megéri a felárat ?
Cube Analog Disc blue 'n green
Posted 2013. March 26. - 23:55
Ha jol ertem 3 ev gari van ra, ha evente elviszem ktm partnerhez szervizelni ? Gondolom ez nem rossz bringa. Az ára rendben van, tekintve, hogy új ? Az eladó úgy látom olcsóbban nem adja
Kozben elvittek az utolso 20 " os radon zr team 5.0 -t , a 6.0 bol van meg, de az 100 euroval dragabb.
Esetleg alternativakent valamelyik hasznalt bicaj ezek kozul jo lenne -e nekem ?
CUBE LTD 20" in Grindelwald kaufen bei ricardo.ch
TREK 6500 Mountainbike Hardtail blau/weiss in Rämismühle kaufen bei ricardo.ch
MTB Gary Fisher Tassajara Disc 19" (L) in Eschen kaufen bei ricardo.ch Az utolso 2 n sajna nem lehet a kormanyrol zarni / nyitni a poplocot
Posted 2013. March 26. - 18:14
KTM Ultra Sport XT Fabrikneu in Warth kaufen bei ricardo.ch ez a KTM bringa mennyire lenne jo valasztas ? A
Posted 2013. March 26. - 16:51
Meg mindig nem rendeltem meg a bicajt. Kikalkulaltam, hogy a vam+szallitasi koltseg miatt nem eri meg. Meg fogom kerni egy kollegamat aki a hatar tuloldalan lakik (Nemetben), hogy rendeljuk meg hozza.
Viszont oda nem tudok 2 bicajt rendelni sajnos, nincs pofam, tarolni se igazan tudja hol.
A felesegemnek a Radon ZR lady helyett KTM Ultra Sport XT Fabrikneu in Warth kaufen bei ricardo.ch ez a KTM bringa mennyire lenne jo valasztas ? Azt irja, hogy max 170 centis embernek jo (a felesegem 168)
Magamnak meg tudnam rendelni akkor a zr team 5.0 -t a kollegamhoz ha neki tudok venni itt Svajcban bicajt.
Koszi
Ui a bgyarto linkje Ultra Sport
Posted 2013. March 25. - 22:50
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2013. March 25. - 22:47
Posted 2013. March 25. - 22:35
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2013. March 25. - 22:30
Posted 2013. March 25. - 14:05
egyebkent par napja volt fenn aproban egy hasonlo uj gepida a linkelt ar feleert.talan meg fennvan nezz utana mert nagyon jo vetel.
edit:kozben megneztem de leszedtek a hirdetest.egyebkent egy ilyen volt :http://apro.bikemag....ar-l151167.html
kb 80 rugoert ha jol emlekszem.
ez szerintem alkalmasabb is lenne turara a csomagtartoja es az agydinamoja miatt.
igaz kevesbe sportos.
regi/hibas agyvaltokat veszek.

Sign In
Create Account

Back to top