Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Indította
Vendég
, 2002. március 28. 19:03
Írta 2005. június 06. - 14:37
sziasztok!
mi a véleményetek a trexstar quantum bicajról?
vagy tudtok jobbat kb 100-ért?
köszi
mi a véleményetek a trexstar quantum bicajról?
vagy tudtok jobbat kb 100-ért?
köszi
Írta 2005. június 04. - 22:16
Írta 2005. június 03. - 20:20
Majd megnézzük te hogy fogod írtani az zöldfülûeket, amikor már 3ezer postod lesz.
Amúgy a polarx tényleg jó, és connor nem csak azért írta mert túl akar adni rajta.
Amúgy a polarx tényleg jó, és connor nem csak azért írta mert túl akar adni rajta.
Írta 2005. június 03. - 20:14
Nyilvan azert mert ott leirta.
Mivel csak kb 2 hete forumozok nekem nem mondott semmit az, hogy uzenofal, igy fogalmam sem volt, hogy az egy topic. Azt hittem van valami uzenofalszeruseg, s mivel azt nem talaltam, ezert kerdeztem.
Bezony tudok. Koszi a linket!
A stilus kicsit banto volt, de mindegy. Igy kell banni az ujoncokkal...
Mivel csak kb 2 hete forumozok nekem nem mondott semmit az, hogy uzenofal, igy fogalmam sem volt, hogy az egy topic. Azt hittem van valami uzenofalszeruseg, s mivel azt nem talaltam, ezert kerdeztem.
Bezony tudok. Koszi a linket!
A stilus kicsit banto volt, de mindegy. Igy kell banni az ujoncokkal...
szerinted mért mondta, hogy üzenõfal?
hja, lehet hogy ott már leírta?
hja lehet nem itt kéne kérdezni...
amúgymeg:
http://forum.bikemag...&page=599&pp=10
lapozni remélem tudsz :lick:
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. június 03. - 19:52
polarx-et
olcsó és jó
pl az enyémet...épp eladó
privizz ha érdekel
olcsó és jó
pl az enyémet...épp eladó
privizz ha érdekel
Autist Team:)
vendég_AlViN_*
Írta 2005. június 03. - 19:50
Valaki segítsen teljes dilemmában vagyok! Valami street-es dirt-es vázat keresek és nagyon sok van és nem tudom hogy melyiket vegyem. Szerintetek milyen vázat vegyek? ,de azért elérhetõ áron.
Írta 2005. június 03. - 16:07
szerinted mért mondta, hogy üzenõfal?
amúgymeg:
amúgymeg:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. június 03. - 15:27
kalaius
Leirod hogy kerult meg a bicaj?
Leirod hogy kerult meg a bicaj?
heyhó:
Üzenõfal:)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. június 03. - 07:08
Sziasztok!
Nem tudom, hogy járt-e már vki az Author márka oldalán?
Mi a véleményetek ezekrõl a bringákról? Van értelme ennek a Cross kategóriának? Kényelmesebbek, mint egy XC bringa?
Nem tudom, hogy járt-e már vki az Author márka oldalán?
Mi a véleményetek ezekrõl a bringákról? Van értelme ennek a Cross kategóriának? Kényelmesebbek, mint egy XC bringa?
Írta 2005. május 31. - 21:44
üdv..Sziasztok!
Bicaj vásárlás elõtt állok és a véleményeteket szeretném kérni abban, hogy melyiket válasszam.
Szóval, 3 versenyzõ van: Kona-Cinder Cone, Kelly's-Imagine, Kelly's- Majestic.
Közöttük azért vannak árkülönbségek.
Tényleg jobb egy Hayes tárcsafék, mint egy Deore V-fék?
www.konaworld.com
www.kellys.sk
én elfogult vagyok Kona iránt, de eszedben ne jusson kompletten venni Cinder Cone-t, (max jövöre ha a nyakukon marad, és durván leárazzák)...annyiért inkább nézd meg a magellan Pyxis-t
Írta 2005. május 31. - 13:43
Nyugta! Ez nagyon mákos volt, remélem tudod. De örülünk. NAGYON!heyhó:
Üzenõfal:)
Ennyit az off-ról.
Írta 2005. május 31. - 12:43
Írta 2005. május 31. - 12:40
Mondjuk én magam ellen beszélek, mert nekem is Konám van, de Cinder Cone-t én sem vennék annyi pízért...
A három keró közül tehát maradt 2: ha többet akartsz rá költeni, akkor a Majestic (ez komolyabb, mint amit az árkülönbségbõl sejteni lehet). Ha rá tudod/akarod szánni, akkor inkább Majestic...
A három keró közül tehát maradt 2: ha többet akartsz rá költeni, akkor a Majestic (ez komolyabb, mint amit az árkülönbségbõl sejteni lehet). Ha rá tudod/akarod szánni, akkor inkább Majestic...
Írta 2005. május 31. - 12:28
Hello Kala!
Hol lehet olvasni majd a "megtalálás" körülményeirõl?
Küldtem volna privit, de tele van a postaládád.
Hol lehet olvasni majd a "megtalálás" körülményeirõl?
Küldtem volna privit, de tele van a postaládád.
Írta 2005. május 31. - 12:16
Hmmm.A bikemagos teszt alapján a Konának horribilis ára van,és szinte semmit nem kapsz a pízedért (mármint,összevetve más márkákkal)
Tudom,h nincs a felsorolásban,de én azt mondanám,h Magellán...
Vagy Wenson,ha az a Caprine-t takarya.
Vagy nézz L a Bikediszkont.hu-ra,ott össze tudsz rakatni komplett kerót a saját szád íze szerint és elég pénztárcabarát "hely"
Tudom,h nincs a felsorolásban,de én azt mondanám,h Magellán...
Vagy Wenson,ha az a Caprine-t takarya.
Vagy nézz L a Bikediszkont.hu-ra,ott össze tudsz rakatni komplett kerót a saját szád íze szerint és elég pénztárcabarát "hely"
Írta 2005. május 31. - 12:11
Hali!
Én elfogultan azt mondom, hogy ne a Konát vedd meg. De várd meg a többiek hozzászólásait is, egy vélemény nem vélemény.
A három közül az Imaginet venném meg. Aztán felpakolnék rá egy fullos V fékszettet (XT, SRAM 9.0-7.0, régi Avid SD). A Majesticen más teló, hátsó váltó és fékrendszer van. Ha ez neked megér ennyi pénzt, sztem nem fogsz csalódni. 75 kilómmal nem érzem életbevágóan fontosnak a tárcsaféket, maratonokon sem.
Jó a váz, a kiegészítõk is ott vannak, a többi cucc meg más bicajokon is megtalálható.
Elfogult vagyok, mert már kb. 2000 km-t nyúztam Mobsteremet. Eddig láncot, fékbetétet kellett cserélni. Nagyon bevált.
Ez a magyar Cinder Cone:
http://www.xfactorne...rok/cindercone/
Én elfogultan azt mondom, hogy ne a Konát vedd meg. De várd meg a többiek hozzászólásait is, egy vélemény nem vélemény.
A három közül az Imaginet venném meg. Aztán felpakolnék rá egy fullos V fékszettet (XT, SRAM 9.0-7.0, régi Avid SD). A Majesticen más teló, hátsó váltó és fékrendszer van. Ha ez neked megér ennyi pénzt, sztem nem fogsz csalódni. 75 kilómmal nem érzem életbevágóan fontosnak a tárcsaféket, maratonokon sem.
Jó a váz, a kiegészítõk is ott vannak, a többi cucc meg más bicajokon is megtalálható.
Elfogult vagyok, mert már kb. 2000 km-t nyúztam Mobsteremet. Eddig láncot, fékbetétet kellett cserélni. Nagyon bevált.
Ez a magyar Cinder Cone:
http://www.xfactorne...rok/cindercone/
Írta 2005. május 31. - 09:23
Sziasztok!
Bicaj vásárlás elõtt állok és a véleményeteket szeretném kérni abban, hogy melyiket válasszam.
www.konaworld.com
www.kellys.sk
www.konaworld.com
www.kellys.sk
Írta 2005. május 29. - 22:10
jövõ héten ha elkel a bicóm meglesz az olimpia, kb 2 hét muvla történik a megvásárlása - akkor amdj véleményezek de próbáltam már ki, csak a teló nagyon kemény...
Írta 2005. május 29. - 21:06
JUJUJUJ!
ma láttam egy olimpia athen 2004et egy csávesznál! azthittem leszedem róla és megyek vele egy kört...:cry:
a pénz az nagy kérdés...egyenlõre csak nézelödöm, a szvsz késöbbi vásárlásra próbálok felkészülni (ha nem baj).
ma láttam egy olimpia athen 2004et egy csávesznál! azthittem leszedem róla és megyek vele egy kört...:cry:
a pénz az nagy kérdés...egyenlõre csak nézelödöm, a szvsz késöbbi vásárlásra próbálok felkészülni (ha nem baj).
...Black Metal ist Krieg...
Írta 2005. május 29. - 12:52
én már most gyüjtögetek mint a barom, ha végre el tudom adni a tuningolt gagyi neuzer gecóm, akkor tuti megelsz az az olimpia, és mondhatok rendes véleményt megnéztem, kipróbáltam azt az olimpia athens-t, és nekem jónak tünt, csak a teló volt nagyon feszes... tehát kemény volt az oks, de nem volt túl lágy a visszaútja...