Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2005. August 14. - 12:13
Posted 2005. August 14. - 12:05
még esetleg ez? Kellys
brutál jól néz ki engem nagyon megfogott, fõleg, hogy a fékek is olajosak..teleszkópra is azt írja, hogy van benne olaj, gondolom az nemrossz
Posted 2005. August 14. - 11:58
Attól még lehet jobb a Speckó, pláne ha itthon is érvényesíthetõ az örökgari.
A magellan hazai sikerének nyilván egyik oka az, hogy nincs rajta brutál vám, amitõl olcsóbb. Nekem sem véletlen hazai gyártású mindkét vázam.
A speckó májerfaktora ettõl is nagyobb... mindenkinek magellanja van.
Jahh, Oxy: sztem is magellan a tuti, ha kinézetre tetszik. Inkább indulj egy korrekt V-fékkel. Tárcsafékszem van a vázon-telón, úgyhogy késõbb felrakhatsz egy jó minõségû tárcsát, ha akarsz. Jobban fog esni egy 8000Ft-os V-fékszettet eldobni, mint egy húszezres tárcsást.
taiwani a magellán is mégmielött assziszi valaki ezér olcsó..
ugyanaz a sarc rajtavan mint bármi máson
+ hajózás németbe, onnan kamion idáig.
és így isilyen olcsó
csak anniy hogy egy specialized matricáért nem kell +50 ezret kifizetni
ennyi.
és 22-es csapdája
miért van magellánja mindekinek? mert nem kell egy névért kifizetni +50%-ot. amire sokaknak nincs is kerete,ezért vesznek ilyet.
van aki meg nem is akar kifizetni mert tudja hogy csak egy matrica szintén. õ meg azért nem veszi meg.
Posted 2005. August 14. - 11:58
A speckó májerfaktora ettõl is nagyobb... mindenkinek magellanja van."
miért ne lenne, attól hogy itthon szerelik össze gondolom a vázra úgyanúgy kifizetik, az alkatrészekre szintén azt a brutál 6-8 % vámot...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. August 14. - 11:45
114 nettó alatt azt érted hogy 142 bruttó....de úgyanúgy nem éri meg mint a speckó, ráadásul az alap trekkekenek (6000-es alatt) még a geoja is elég szar...errõl a Trek bicajról mi a véleményetek? ez 114nettó, megér ez ennyit?
Trek 4300 DISC
nekem igazából elég, ha a tárcsa épp annyit ér, mint egy jó V-fék, utána már tudom fejleszteni, tehát jobban járok, ha egy alap tárcsával indulok
alap tárcsafékkel meg nem jársz jobban, mint egy v fékessel ami tárcsás agyakkal van szerelve...
szal ha értelmesen akarod bringára költeni a pénzed, akkor magellen, merida (?), vagy kellis ....ha meg a felirattal akarsz jaszkarizni akkor specko, trek, kona, giant, alapmodellek drágán hulladék felszereltséggel..
Posted 2005. August 14. - 11:39
és ha azt mondjuk neked hogy ugyanott készül ugyanabból az anyagból? egy világot döntünk össze? jó, akkor nem mondjuk.
amúgy maratonokon nem véletlenul 60-70% megy magellánnal
Attól még lehet jobb a Speckó, pláne ha itthon is érvényesíthetõ az örökgari.
A magellan hazai sikerének nyilván egyik oka az, hogy nincs rajta brutál vám, amitõl olcsóbb. Nekem sem véletlen hazai gyártású mindkét vázam.
A speckó májerfaktora ettõl is nagyobb... mindenkinek magellanja van.
Jahh, Oxy: sztem is magellan a tuti, ha kinézetre tetszik. Inkább indulj egy korrekt V-fékkel. Tárcsafékszem van a vázon-telón, úgyhogy késõbb felrakhatsz egy jó minõségû tárcsát, ha akarsz. Jobban fog esni egy 8000Ft-os V-fékszettet eldobni, mint egy húszezres tárcsást.
Posted 2005. August 14. - 11:38
Trek 4300 DISC
nekem igazából elég, ha a tárcsa épp annyit ér, mint egy jó V-fék, utána már tudom fejleszteni, tehát jobban járok, ha egy alap tárcsával indulok
Posted 2005. August 14. - 11:29
avidnál kezdõdik a bowdenes tárcsafék, és ott is végzõdik kb
olajos emg olcsó kis deóre vagy hayes.
ezek jók
Posted 2005. August 14. - 11:29
nézz be a tárcsafék topikba....de madzagosból sztem az avid az egyeteln amit érdemes +venni szerintem, a többinek tényleg semmivel nem jobb a fékhatása mint egy jó v féknek...amúgy ha cc-zel és nem vagy 85-90 kiló tök felesleges tárcsát venned...serpens jó is lenne, csak nem tárcsás, ami rombolja a vásárlási kedvem
boltban lehet úgy kérni, hogy elõre rakjanak tárcsát felárér és akkor a gyári V féket nemkell kifizetni? ha igen, akkor ez szerintetek mibe kerül, hogy egy nem profi tárcsaféket kapjak, ami azért hegyrõl lefele is megállít...
a serpens nem emléxem mien aggyal van szerelve, de a cruxnak tárcsásak az agyai és jobb helyen gond nélkül tárcsásítják Neked, az eredeti v-t beszámolva...
Posted 2005. August 14. - 11:19
boltban lehet úgy kérni, hogy elõre rakjanak tárcsát felárér és akkor a gyári V féket nemkell kifizetni? ha igen, akkor ez szerintetek mibe kerül, hogy egy nem profi tárcsaféket kapjak, ami azért hegyrõl lefele is megállít...
Posted 2005. August 14. - 11:10
a crux 154, a serpens 122 de ebbõl jobb boltban simán le tudsz alkudni, 5-10%-ot...árakat esetleg tudtok mondani ezekre a magellanokra? elgondolkodtató, ahogy így dícsérítek
specialazodot meg nem szabad kompletten megvenni, mert az ár 50%-át a névért fizeted, és ezek az alap vázaik nem jobbak a többinél, ami komoly cucc az meg kiló fölött van vázként is...
Posted 2005. August 14. - 10:58
amúgy maratonokon nem véletlenul 60-70% megy magellánnal
Posted 2005. August 14. - 10:56
Posted 2005. August 14. - 10:49
messzemenõleg jobb felszereltséggel
az a speci egy vicc annyiért ilyen cuccokkal
magellanban kb 70be kerülne
Posted 2005. August 14. - 10:47
Posted 2005. August 14. - 10:19
a megallánban olajos a teló. LX/deore/alivio cucc van ami azért jobb mint az alivio/acera.
én meg hallottam olyat h a german:a tagok szeretnek beülni úgy hogy kézzel kell kihúzni õket? igaz ez? miért van ez?
Posted 2005. August 14. - 10:15
Te dolgod. ez mindig szubjektív is...viszont attól a madzagos sh tárcsától nagyobb fékerõt ne várj mint egy jó v-féktõlahogy látom a crux-on és serpens-en csak V-fék van, én mindenképp tárcsát szeretnék..másrészt tudom hülye szempont, de a specialájzd jobban is néz ki, meg valahogy robosztusabb, olyan hegyre való, magellánok olyan nyeszlettek
Posted 2005. August 14. - 10:10
1. kérdésre...hát ha kapsz még akciós magellan cruxot, vagy serpenst.....bármelyik...nincs rá írva hogy specialájzd, de jobb szereltség.....és bevált cuccok
normális full telósra nem nagyon van esély 3 kiló alatt...
ahogy látom a crux-on és serpens-en csak V-fék van, én mindenképp tárcsát szeretnék..másrészt tudom hülye szempont, de a specialájzd jobban is néz ki, meg valahogy robosztusabb, olyan hegyre való, magellánok olyan nyeszlettek
Posted 2005. August 14. - 10:05
1. kérdésre...hát ha kapsz még akciós magellan cruxot, vagy serpenst.....bármelyik...nincs rá írva hogy specialájzd, de jobb szereltség.....és bevált cuccokés ebben az árkategóriában (~140ezer) van olyan bicaj, amit érdemesebb megvenni, vagy megnyugodhat a lelkem, hogy jót választottam?
másik kérdésem, hogy össztelós bicajra, amin akár csak elöl van tárcsafék van esély ennyi pénzért, vagy felejtõs? természetesen igényes darabra gondoltam, nem teszkós össztelós cuccra
normális full telósra nem nagyon van esély 3 kiló alatt...