Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?
Posted 2005. August 14. - 12:32

Posted 2005. August 14. - 12:28

Posted 2005. August 14. - 12:14

Meg talán jobb érzés is magyart venni. Na jó magyar székhelyût:D Nem csúcsminõség, nem(már:() Easton, nem carbon, de a miénk:D
Posted 2005. August 14. - 12:13

Posted 2005. August 14. - 12:05

még esetleg ez? Kellys
brutál jól néz ki

Posted 2005. August 14. - 11:58

Attól még lehet jobb a Speckó, pláne ha itthon is érvényesíthetõ az örökgari.
A magellan hazai sikerének nyilván egyik oka az, hogy nincs rajta brutál vám, amitõl olcsóbb. Nekem sem véletlen hazai gyártású mindkét vázam.
A speckó májerfaktora ettõl is nagyobb... mindenkinek magellanja van.
Jahh, Oxy: sztem is magellan a tuti, ha kinézetre tetszik. Inkább indulj egy korrekt V-fékkel. Tárcsafékszem van a vázon-telón, úgyhogy késõbb felrakhatsz egy jó minõségû tárcsát, ha akarsz. Jobban fog esni egy 8000Ft-os V-fékszettet eldobni, mint egy húszezres tárcsást.
taiwani a magellán is mégmielött assziszi valaki ezér olcsó..
ugyanaz a sarc rajtavan mint bármi máson
+ hajózás németbe, onnan kamion idáig.
és így isilyen olcsó
csak anniy hogy egy specialized matricáért nem kell +50 ezret kifizetni
ennyi.
és 22-es csapdája
miért van magellánja mindekinek? mert nem kell egy névért kifizetni +50%-ot. amire sokaknak nincs is kerete,ezért vesznek ilyet.
van aki meg nem is akar kifizetni mert tudja hogy csak egy matrica szintén. õ meg azért nem veszi meg.
Posted 2005. August 14. - 11:58

A speckó májerfaktora ettõl is nagyobb... mindenkinek magellanja van."
miért ne lenne, attól hogy itthon szerelik össze gondolom a vázra úgyanúgy kifizetik, az alkatrészekre szintén azt a brutál 6-8 % vámot...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. August 14. - 11:45

114 nettó alatt azt érted hogy 142 bruttó....de úgyanúgy nem éri meg mint a speckó, ráadásul az alap trekkekenek (6000-es alatt) még a geoja is elég szar...errõl a Trek bicajról mi a véleményetek? ez 114nettó, megér ez ennyit?
Trek 4300 DISC
nekem igazából elég, ha a tárcsa épp annyit ér, mint egy jó V-fék, utána már tudom fejleszteni, tehát jobban járok, ha egy alap tárcsával indulok
alap tárcsafékkel meg nem jársz jobban, mint egy v fékessel ami tárcsás agyakkal van szerelve...
szal ha értelmesen akarod bringára költeni a pénzed, akkor magellen, merida (?), vagy kellis ....ha meg a felirattal akarsz jaszkarizni akkor specko, trek, kona, giant, alapmodellek drágán hulladék felszereltséggel..
Posted 2005. August 14. - 11:39

és ha azt mondjuk neked hogy ugyanott készül ugyanabból az anyagból? egy világot döntünk össze? jó, akkor nem mondjuk.
amúgy maratonokon nem véletlenul 60-70% megy magellánnal
Attól még lehet jobb a Speckó, pláne ha itthon is érvényesíthetõ az örökgari.
A magellan hazai sikerének nyilván egyik oka az, hogy nincs rajta brutál vám, amitõl olcsóbb. Nekem sem véletlen hazai gyártású mindkét vázam.
A speckó májerfaktora ettõl is nagyobb... mindenkinek magellanja van.
Jahh, Oxy: sztem is magellan a tuti, ha kinézetre tetszik. Inkább indulj egy korrekt V-fékkel. Tárcsafékszem van a vázon-telón, úgyhogy késõbb felrakhatsz egy jó minõségû tárcsát, ha akarsz. Jobban fog esni egy 8000Ft-os V-fékszettet eldobni, mint egy húszezres tárcsást.
Posted 2005. August 14. - 11:38

Trek 4300 DISC
nekem igazából elég, ha a tárcsa épp annyit ér, mint egy jó V-fék, utána már tudom fejleszteni, tehát jobban járok, ha egy alap tárcsával indulok
Posted 2005. August 14. - 11:29

avidnál kezdõdik a bowdenes tárcsafék, és ott is végzõdik kb
olajos emg olcsó kis deóre vagy hayes.
ezek jók
Posted 2005. August 14. - 11:29

nézz be a tárcsafék topikba....de madzagosból sztem az avid az egyeteln amit érdemes +venni szerintem, a többinek tényleg semmivel nem jobb a fékhatása mint egy jó v féknek...amúgy ha cc-zel és nem vagy 85-90 kiló tök felesleges tárcsát venned...serpens jó is lenne, csak nem tárcsás, ami rombolja a vásárlási kedvem
boltban lehet úgy kérni, hogy elõre rakjanak tárcsát felárér és akkor a gyári V féket nemkell kifizetni? ha igen, akkor ez szerintetek mibe kerül, hogy egy nem profi tárcsaféket kapjak, ami azért hegyrõl lefele is megállít...
a serpens nem emléxem mien aggyal van szerelve, de a cruxnak tárcsásak az agyai és jobb helyen gond nélkül tárcsásítják Neked, az eredeti v-t beszámolva...
Posted 2005. August 14. - 11:19

boltban lehet úgy kérni, hogy elõre rakjanak tárcsát felárér és akkor a gyári V féket nemkell kifizetni? ha igen, akkor ez szerintetek mibe kerül, hogy egy nem profi tárcsaféket kapjak, ami azért hegyrõl lefele is megállít...
Posted 2005. August 14. - 11:10

a crux 154, a serpens 122 de ebbõl jobb boltban simán le tudsz alkudni, 5-10%-ot...árakat esetleg tudtok mondani ezekre a magellanokra? elgondolkodtató, ahogy így dícsérítek
specialazodot meg nem szabad kompletten megvenni, mert az ár 50%-át a névért fizeted, és ezek az alap vázaik nem jobbak a többinél, ami komoly cucc az meg kiló fölött van vázként is...
Posted 2005. August 14. - 10:58

amúgy maratonokon nem véletlenul 60-70% megy magellánnal
Posted 2005. August 14. - 10:56

Posted 2005. August 14. - 10:49

messzemenõleg jobb felszereltséggel
az a speci egy vicc annyiért ilyen cuccokkal
magellanban kb 70be kerülne
Posted 2005. August 14. - 10:47

Posted 2005. August 14. - 10:19

a megallánban olajos a teló. LX/deore/alivio cucc van ami azért jobb mint az alivio/acera.
én meg hallottam olyat h a german:a tagok szeretnek beülni úgy hogy kézzel kell kihúzni õket? igaz ez? miért van ez?
Posted 2005. August 14. - 10:15

Te dolgod. ez mindig szubjektív is...viszont attól a madzagos sh tárcsától nagyobb fékerõt ne várj mint egy jó v-féktõlahogy látom a crux-on és serpens-en csak V-fék van, én mindenképp tárcsát szeretnék..másrészt tudom hülye szempont, de a specialájzd jobban is néz ki, meg valahogy robosztusabb, olyan hegyre való, magellánok olyan nyeszlettek