Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Aha, ez érdekes megoldás. Majd meglátom tényleg, hogy mi lesz. Megkapom a szeptemberi fizetést és remegõ kézzel elindulok bicajért :D Amúgy hogy van az, hogy a magellánon jó cuccok vannak, a konán meg nem ilyen árkategóriában? Tényleg ennyire a márkát fizeted meg? lehangoló...

ez bármelyik nagy márkánál így van....giant, trek, kona, specko, szvsz 1iket sem szabad belépõ szinten komplett bicajként megvenni....magellan meg nem ilyen "nagy név", csak úgy tud versenyképes lenni ha azonos áron lényegesen jobbat ad...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
sajnos igen. a márkajelzést nagyon meg kell fizetni. és cserébe nem kapsz jobbat.. ezért el kell dönteni hogy névre menjen az ember, vagy tudásra.
esetleg az említett dolog, hogy veszel egy gyári polaris bringát, majd átszerelteted az egészet egy kona vázra... és akkor lesz egy szép és jó bringád:-) ha van rá lehetõség, és akkor polaris vázat még be is számolják.. és akkor a káposzta is megmarad, és a kecske is jóllakik vagy hogy is van :)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
igen, sajnos itt is, mint mindenhol a márkát kell megfizetni...
A kona pedig kicsit el van szállva magától és irreálisan többet kér a gépeiért.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás

hidd el annyi kedvezményt nem tud adni hogy +érje
amit esetleg +lehet kompletten venni az a blast, de az 170 és csúnya...mondjuk átpakolják Neked vszinû azonos kat. merevvázra...de akkor is...
ha jó az ismerõs vegyél egy polarist, faktorba számittasd be az árba a polaris vázaat és vegyél egy olyan cona vázat ami tetszik, cuccot pakoltasd át...

Aha, ez érdekes megoldás. Majd meglátom tényleg, hogy mi lesz. Megkapom a szeptemberi fizetést és remegõ kézzel elindulok bicajért :D Amúgy hogy van az, hogy a magellánon jó cuccok vannak, a konán meg nem ilyen árkategóriában? Tényleg ennyire a márkát fizeted meg? lehangoló...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

És ez eladó? :) Persze, ha mindenki egyöntetûen a magellánt ajánlja...akkor is konááááááát akarok :) okok, csak vicc, majd meglátom és persze hallgatok a "nagy öregekre" Amúgy láttam egy hirdetést itt fent egy konáról, ami 16-os volt és olyan mondta, hogy jó bicaj, aki ért hozzá. Csak az már lehet, hogy nincs meg. Egy ismerõsöm bátyja meg az X factorban dolgozik és õ meg azt mondta, hogy ott vegyek bicajt, ad kedvezményt. Szóval egyre több ötlet és mindjárt itt a tél :D

Amúgy a Cowboy Bebop nagyon jó, tényleg...

hidd el annyi kedvezményt nem tud adni hogy +érje
amit esetleg +lehet kompletten venni az a blast, de az 170 és csúnya...mondjuk átpakolják Neked vszinû azonos kat. merevvázra...de akkor is...
ha jó az ismerõs vegyél egy polarist, faktorba számittasd be az árba a polaris vázaat és vegyél egy olyan cona vázat ami tetszik, cuccot pakoltasd át...

ja asszony bringája nem eladó...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás

maNgákokat elég ha lefordítják ángélusra, onnantól kezdve érthetõ
csak fura hogy némelyiket rendesen kell olvasni
némelyiket meg európaiul

Az lehet de én nem nagyon tudok angolul.
De netrõl is lehet leszedni õket.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás

szépek...nekem 5 darab van itthon...de ebben az árkategóriában komplett bringaként felejtsd el..hulladék....hahannát kapnál ennyiért, ami gyönyörû váz, gagyi szereltséggel...ennyi
azért ezt belinkelem..:
http://pix.bikemag.h...055433.JPG.html
de ez egyedi építés

És ez eladó? :) Persze, ha mindenki egyöntetûen a magellánt ajánlja...akkor is konááááááát akarok :) okok, csak vicc, majd meglátom és persze hallgatok a "nagy öregekre" Amúgy láttam egy hirdetést itt fent egy konáról, ami 16-os volt és olyan mondta, hogy jó bicaj, aki ért hozzá. Csak az már lehet, hogy nincs meg. Egy ismerõsöm bátyja meg az X factorban dolgozik és õ meg azt mondta, hogy ott vegyek bicajt, ad kedvezményt. Szóval egyre több ötlet és mindjárt itt a tél :D

Amúgy a Cowboy Bebop nagyon jó, tényleg...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

Pontosan.De nekem van német mangám.Azok lefordítják.Azt olvasom, nyelvgyakorlás képpen.

magákokat elég ha lefordítják ángélusra, onnantól kezdve érthetõ
csak fura hogy némelyiket rendesen kell olvasni
némelyiket meg európaiul

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha az emebr megteheti, hogy van egy nagyobb tõkéje, amit beleöl a konába, és utána még esetlegesen cserél is rajta egy két alkatrészt, és ezért nem fog éhezni 2 hónapig, akkor nyugodtan, teljesen jó biciklik, csak már a gyártó elkezdte személyre szabni, ami nem jó pont, így könnyen egy két alkatrész cserére születik, viszont már amúgyis drága volt így az egész bicaj, nemhogy a cserealkatrészek..
tehát aki megengedheti magának ezt, az nyugodtan vegye, nem fog csalódni benne. csak bennevan a név megfizetése is bõven.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás

a legjobb anime amúgy a cowboy bebop akárki akármit mond
magellan jó
konákak szép a szine

manga a "képregény"
anime a "mese"

Pontosan.De nekem van német mangám.Azok lefordítják.Azt olvasom, nyelvgyakorlás képpen.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
lehet, hogy szépek, de az áruk sajnos kicsit borsosabb mint egy hasonló felszereltségû magellannak.

@: Ne Te kérj bocsánatot, én kezdtem...
Én meg nem kérek :D
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Köszi mindenkinek az infókat, mert hát ugye tényleg a bicajméret érdekelt, nem a mangákról akartam csevegni, szóval, akit zavart, annak bocsi így utólag. Még annyit kérdeznék ezzel kapcsolatban, hogy konában ne is gondolkodjak? Csak mert eredetileg azt szeretem volna... A szomszéd csajnak van egy magellánja és az annyira nem tetszett, hogy eldöntöttem, azt nem veszek :) De lassan kezdem beadni a derekam...habár a konák olyan szépek...:D

szépek...nekem 5 darab van itthon...de ebben az árkategóriában komplett bringaként felejtsd el..hulladék....hahannát kapnál ennyiért, ami gyönyörû váz, gagyi szereltséggel...ennyi
azért ezt belinkelem..:
http://pix.bikemag.h...055433.JPG.html
de ez egyedi építés

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
a legjobb anime amúgy a cowboy bebop akárki akármit mond
magellan jó
konákak szép a szine

manga a "képregény"
anime a "mese"

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Vehetsz Konát is csak nem éri meg.
Szóval magellan. Támogassuk a hazai ipart!

Engem nem zavart a manga, mertén i azt nézek.

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Köszi mindenkinek az infókat, mert hát ugye tényleg a bicajméret érdekelt, nem a mangákról akartam csevegni, szóval, akit zavart, annak bocsi így utólag. Még annyit kérdeznék ezzel kapcsolatban, hogy konában ne is gondolkodjak? Csak mert eredetileg azt szeretem volna... A szomszéd csajnak van egy magellánja és az annyira nem tetszett, hogy eldöntöttem, azt nem veszek :) De lassan kezdem beadni a derekam...habár a konák olyan szépek...:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
és volt belõle 14'es is, ha..... bár az nagyon pici embereknek volt való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Offolas helyett. Szerintem is 16" kell neked, Magellan Serpens deore vagy Polaris deore teljesen hibatlan. Elobbi 135 helyett 120, utobbi 110. Mind a ketto 100 korul van. A Bike Bergusonban pedig van is mind a kettobol.

polarisnak asszem kicsit rövidebb a felsõcsöve....az lányos cuccnak meg jobb általában..

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
A magellánok jók.Azoknak van a legjobb ár-érték arányuk.
De ezt már jó páran elmondták.
A 16-os váz az jó lesz neked. ( Nekem ekkora váz volt jó 1 éve, akor még másra használtam)

Keiko: Szereted a mangákat. Ezekszerint nem csak én nézek ilyenekt.
Én DB nézek!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Offolas helyett. Szerintem is 16" kell neked, Magellan Serpens deore vagy Polaris deore teljesen hibatlan. Elobbi 135 helyett 120, utobbi 110. Mind a ketto 100 korul van. A Bike Bergusonban pedig van is mind a kettobol.

Megnéztem a Yu Yu trailerjét. Érdekes volt, ilyen pörgõs-akciós...Persze ennél azért gondolom összetettebb :) Viszont lassan megyek aludni...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
Keiko, az alapkérdésre, akkor mondjuk egy magellan polaris deore, ha belefér a keretbe elég jó választás lehet...ebben a kategóriában a legjobb ár-érték arány...ja a listaára 109 de szerintem talán alkuképes...meg nem tudom van e még...bár a probikeban még láttam nemrég....és kb a 16-os jó is Neked.....bár elvileg van belõle 14-es is de az már sztem nagyon kicsi....