Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?
Írta 2005. szeptember 07. - 14:22

viszont magamat meghazutolva
a kona dew istenkirály
Írta 2005. szeptember 07. - 14:20

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 07. - 14:16

Merida Crossway sorozat,Merida Speeder sorozat nem rosszSziasztok!
Szeretnék venni egy biciklit. Alapvetõen trekking célokra használnám,
Kona Dew,Author trekking,Kelly's trekking és tsai
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. szeptember 07. - 14:13

meridát is érdemes +nézni...Sziasztok!
Szeretnék venni egy biciklit. Alapvetõen trekking célokra használnám, amibõl meglehetõsen sok lenne a budapesti közlekedés, és még nyári túrázgatás tekerés néhány alkalommal.
Eddig azt hittem, hogy ez a vásárlás dolog egyszerûbb lesz, de most már teljesen elvesztem a márkák és a különbözõ rendszerek között, arról nem is beszélve, hogy azt a jópár tízezer forintot szeretném úgy elkölteni, hogy ár/használati érték arányban minél jobb bringát vegyek.
Ti mit javasoltok mire figyeljek oda vásárláskor, és persze milyen márkát érdemes nézegetni, melyik márkánal mik az erõsságei, stb?
Üdv
Hét
de tényleg jó kérdés hogy mennyit szánsz rá...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 07. - 14:05

Sziasztok!
Szeretnék venni egy biciklit. Alapvetõen trekking célokra használnám, amibõl meglehetõsen sok lenne a budapesti közlekedés, és még nyári túrázgatás tekerés néhány alkalommal.
Eddig azt hittem, hogy ez a vásárlás dolog egyszerûbb lesz, de most már teljesen elvesztem a márkák és a különbözõ rendszerek között, arról nem is beszélve, hogy azt a jópár tízezer forintot szeretném úgy elkölteni, hogy ár/használati érték arányban minél jobb bringát vegyek.
Ti mit javasoltok mire figyeljek oda vásárláskor, és persze milyen márkát érdemes nézegetni, melyik márkánal mik az erõsságei, stb?
Üdv
Hét
Szia,
menj vissza nehany oldalt, mert en is feltettem hasonlo kerdest nem oly` regen, szerintem neked is hasznosak lehetnek az informaciok.
Lattam, hogy az Index-en is feltetted a kerdest, ott is tedd ugyanezt!
Mekkora osszeget szansz a bicajra?
Írta 2005. szeptember 07. - 14:00

én is azt hittem elööször, de most már montit vennék, mert rájöttem, hogy igazából nem az aszfalton szeretek tekerni. Egy trekkinggel pedig, hacsak nem igazán jó minööségüü, nem nagyon tudsz majd rossz minööségüü(értsd erdei, köves, gyökeres) utakon tekerni. Az enyémen nincs teló, csak egy rövid kipróbálás erejéig mentem telós trekking(cross) géppel, és hát persze ég és föld a különbség.
Vásásárláskor meg arra figyelj, amire minden más bringánál is figyelnél.

Mennyi pénzt szánsz rá?
Írta 2005. szeptember 07. - 13:57

Let the people speak
Írta 2005. szeptember 07. - 13:44

Üdv
Hét
Írta 2005. szeptember 06. - 12:09

Írta 2005. szeptember 06. - 11:54

van az aproban, fejlesztheto, stb..
Írta 2005. szeptember 06. - 11:37

(Bp)
Pl. ez tetszene

Ezek milyen árban vannak? Csak ugy nagyságrendileg kérdezem...
Írta 2005. szeptember 06. - 11:23

Írta 2005. szeptember 06. - 11:21

Persze jo nekem a használt is, csak ne legyen szétbarmolva.
Írta 2005. szeptember 06. - 11:19

Írta 2005. szeptember 06. - 11:17

Ok, értelek már bocsi. Szal néha másznék is, de csak lájtosan, aztán lefele állat-módon. Pontosan MAX. 60ezerig megyek el, de inkább maradjunk az 50ezer környékén. Imádok mocival egykeréken (elsökeréken is) gurulgatni, ugyhogy ilyenre is alkalmas legyen, viszont trialozni nem szeretnék.
Kb vázlatosan majd irja már le valaki, hogy mit takarnak ezek, hogy:
!
http://forum.bikemag...
itt ha olvasgatsz kap választ erre szerintem.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 06. - 11:17

Benzin?!?! Most mondtad, hogy tekerni akarod..Háááát, felfelé is tekerni szeretnék, nem vagyok én olyan lusta azé
A tank nem rossz, viszont a mai benzinárakkal... pfff

Írta 2005. szeptember 06. - 11:12

Kb vázlatosan majd irja már le valaki, hogy mit takarnak ezek, hogy:
dirt, meg street, meg stb stb. A DH az oké, meg a trial is, de a többit nem tudom, pl. azt sem értem, hogy asszem a street bicajon miért nincs elsõ fék? Vagy rosszul látom a képeken? Tényleg ne hari, hogy ennyire gyökér vagyok még a témához, tudom utálják az ilyet a forumokon, de ez van. Köszi a válaszokat!!!
Írta 2005. szeptember 06. - 11:07

Let the people speak
Írta 2005. szeptember 06. - 11:06

Írta 2005. szeptember 06. - 11:04

A tank nem rossz, viszont a mai benzinárakkal... pfff