Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
bocs, de dirt-ölni miért nem próbálsz meg vmi egyszerû bmx-szel?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Don Salieri 1988

Don Salieri 1988

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Én dirtölni szeretnék, és lehetne 3 választásom egy Author A Gang AM, és a Wensonnak a 2 tárcsafékes DIRT bicója... Én a Wenson 200 ezres DIRT-jét néztem ki, aki tud róluk infókat, vagy van tapasztalata pls írja le!

Don Salieri

essem

essem

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hali,

köszi, néztem neten. Nagyon fasza! Igazából egy használt Schwinn lenne nekem a jó, aztán azt építeném át. Ilyesmit tudna valaki?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
giant simple single kb 60-70 ezres áron van asszem pl.
de van még pár márka, amit egyben lehet kapni, soxerencsét ennek felhajtásához;)(én a budaörsi seaside-ben láttam utoljára ilyet)

essem

essem

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Üdv,

egy bicajt szeretnék építeni. Valami cruiser bringát. Az elsõ gondom a váz lenne, mer lehet ugye kapni a Schwinn-nél komplett bicajt, de nekem bõven jó lenne egy használt bringa is vagy csak váz külön (használtan is). Tud vki vhol vmit?

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
zbliai:szerintem maradj a 19"-nál.
Én 186cm vagyok és 18" OK!
Volt 20"-om is,de nem az igazi (szerintem).
Kényelmesebb is hosszabb távon a kisebb.
Bár a késõbbiekben egy stucni váltással sokat tudsz változtatni a pilótafülkében eltöltött testhelyzeteden :-)
Gondolok a mászós dolgokra.
Jó vásárlást!
Üdv:Ralph
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

zbliai

zbliai

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
sziasztok 190 cm vagyok
egy GIANT Iguana-t szeretnék venni,csak nem tudom,hogy mekkorát
19 vagy 21 "

köszi

ZBLIAI

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Már nem az enyém. eladtam.
Az enyém kék színû volt. Jó kis bringa, de mivel rajta kívül még 3 bringám volt így csökkentenem kellett a létszámot. Õ lett az áldozat, de sajnálom, mert nagyon lehetett vele haladni.
Azzal jártam melóba.

Kiütötte:Trek fuel 98
Trek 7000
és egy teljes 91 XT-s troger cristallo monti. halihó.

nekem csak a váz méretével van bajom,54-es,kéne egy 56-os....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
troger: a Trek fuel 98-ról nyomhatnál fel képeket és egy másik (ki milyen bringával nyomul?) topicba belinkelhetnéd.
Szvsz sokan szívesen megcsodálnák!
Üdv:Ralph
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás

nekem semmi bajom az ike fékekkel,pedig 82 kg vagyok
noname hátsó agy volt az enyémben,kapott egy bike+ -ot
ugyanez a tied is mint amelyik az aláírásomban van?

Már nem az enyém. eladtam.
Az enyém kék színû volt. Jó kis bringa, de mivel rajta kívül még 3 bringám volt így csökkentenem kellett a létszámot. Õ lett az áldozat, de sajnálom, mert nagyon lehetett vele haladni.
Azzal jártam melóba.

Kiütötte:Trek fuel 98
Trek 7000
és egy teljes 91 XT-s troger cristallo monti. halihó.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sziasztok!

Szeretnék venni egy Kellys Salamander DSC-t /2005-ös/ és érdekelne, hogy van-e itt valaki aki esetleg többet is tud errõl a géprõl? A telóról alkotott véleményetek is érdekelne: RST Gila Plus SL, 100mm, coil spring + MCU / hydraulic CNL Lockout

Köszönöm!
Ákos

ha akarsz komolyabban terepezni és belefér a keretbe, akkor a telót próbáld meg beszámíttatva kicseréltetni valami kicsit jobbra (RS Pilot vagy ilesmi) többi meg majd idõvel....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Sziasztok!

Szeretnék venni egy Kellys Salamander DSC-t /2005-ös/ és érdekelne, hogy van-e itt valaki aki esetleg többet is tud errõl a géprõl? A telóról alkotott véleményetek is érdekelne: RST Gila Plus SL, 100mm, coil spring + MCU / hydraulic CNL Lockout

Köszönöm!
Ákos

Nem tovább küldözgetni akarlak, mert ez a topik jobban pörög, de itt van egy kifejezetten Kelly's-es topik..
http://forum.bikemag...hread.php?t=607

Egyébként én egy 2004-es Salamandert használok és semmi komoly bajom nincs vele. Enyém nem disces..

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nekem egy merida speeder t3-mam van, s meg vagyok vele elégedve, csak a fékeket cseréltem le avidra, mert nem voltam megelégedve azzal az ike nevû sarral, meg a deore agyakat, mert a hátsó ugrott.

Tettem bele 9.0-ás agyat, erre az meg /hátsó/ kikotyogósodott, s mivel zárt csapágyas, még helyre sem lehet hozni hehe.

Amúgy szerintem attól függ, hogy mit veszel, hogy mennyi pénzed van rá.

szerintem a kona gyengébb alkatrészekkel van szerelve mint a merida.......

nekem semmi bajom az ike fékekkel,pedig 82 kg vagyok
noname hátsó agy volt az enyémben,kapott egy bike+ -ot
ugyanez a tied is mint amelyik az aláírásomban van?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

akosm5

akosm5

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Sziasztok!

Köszönöm!
Ákos

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a legolcsóbb, de még elfogadható trekking a schwinn-é. landrider. nálunk 34.900 huf.
monoblokk, menetes fejcsapágy de zárt csapágyakkal, alu hajtókar, alu-plastic sárvédõ, csomagtartó, világitás, zselés nyereg (selle italia) meg ilyenek. ennél csak drágábbat érdemes venni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Nekem egy merida speeder t3-mam van, s meg vagyok vele elégedve, csak a fékeket cseréltem le avidra, mert nem voltam megelégedve azzal az ike nevû sarral, meg a deore agyakat, mert a hátsó ugrott.

Tettem bele 9.0-ás agyat, erre az meg /hátsó/ kikotyogósodott, s mivel zárt csapágyas, még helyre sem lehet hozni hehe.

Amúgy szerintem attól függ, hogy mit veszel, hogy mennyi pénzed van rá.

szerintem a kona gyengébb alkatrészekkel van szerelve mint a merida.......

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Merida Crossway sorozat,Merida Speeder sorozat nem rossz
Kona Dew,Author trekking,Kelly's trekking és tsai

kona dew + a merida speeder az inkább fitness bika mint trekking
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
crossway sztem szar
viszont magamat meghazutolva
a kona dew istenkirály

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Csak tudnam miert lehet kapni 220e-bol meg meridat is full XT szereltseggel. Montiban pedig ugyanez... Igaz a telo is lehet, de akkor is.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Sziasztok!

Szeretnék venni egy biciklit. Alapvetõen trekking célokra használnám,

Merida Crossway sorozat,Merida Speeder sorozat nem rossz
Kona Dew,Author trekking,Kelly's trekking és tsai