Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hát én úgyvagyok vele, hogy kiflit a péktõl, kerékpárt meg kerékpárboltból.. :rolleyes:

/énis vásároltam már nagyáruházban kerékpárt, jó-jó, túléltem, de na../

edit: igen jól mondja húsevõ. inkább merevvázas, ballonosabb gumival.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

-=RelakS=-

-=RelakS=-

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
O_O

Nem lettem boldogabb :D Lehet, hogy jobban teszem, ha elõször közelebbrõl megnézem, aztán Decathlonban veszek egyet kétszer ennyiért? :D
Gondolkodom, tehát nemtom.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hát én azt mondanám, hogy ezena bringán kábé a markolatváltó a legmegbízhatóbb alkatrész.
és ez inkább negatív, mint pozítiv kritika.

-=RelakS=-

-=RelakS=-

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
Láttam interspuriban 20ezerért gagyibringát:

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Mi a véleményetek róla? (tudom, xar a kép, de hát mobillal követtem el) Annyi biztos, hogy a markolatváltókat azonnal lecserélném, mert ha minden kattanás egy fogaskerék, akkor hátul minimum kéttucat van :D

Nagy igénybevételnek nem lenne kitéve, vagy legalábbis nem rendszeresen. A lényeg annyi, hogy legalább egy kicsit legyen kényelmesebb, mint a mostani merevvázas bringám.

Jah, amiért megtetszett: van a villákon egy rakás fül, amire sárvédõt, meg esetleg kicsit átalakított csomagtartót tudok rakni (boltbajárás rulez :) )
Gondolkodom, tehát nemtom.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Sziasztok!

Mostanában szeretnék vmi bringát városi felhasználásra és edzésre. Elképzelések: singlespeed, egyenes kormány, egy fék elegendõ lenne, majdnem slick gumikkal. persze megbízható is legyen ne tekeredjen nagyon a hajtómû és a kerekek se adják meg magukat hamar.

Nem fixire gondoltál? Régi retro outit/montit olcsón kapsz Devecserben, a zanzásított kínálat (amolyan best of) fellelhetõ a bikemag apróban. Ezután, hogy milyen gépet választasz, ízlésed kérdése.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts

Sziasztok!

Mostanában szeretnék vmi bringát városi felhasználásra és edzésre. Elképzelések: singlespeed, egyenes kormány, egy fék elegendõ lenne, majdnem slick gumikkal.

Terepre lehet, városban nem elég az egy fék. Ha elõre rakod, akkor hmmm...ha hátra, akkor nincs fékerõ.

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
Néztem még egy bringát:

http://www.harobikes...b/threadone.php

olyasmi árban lehet mint a polar-x. de más honlapon nem találtam róla infot:( erröl mi a vélemény?

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
Sziasztok!

Mostanában szeretnék vmi bringát városi felhasználásra és edzésre. Elképzelések: singlespeed, egyenes kormány, egy fék elegendõ lenne, majdnem slick gumikkal. persze megbízható is legyen ne tekeredjen nagyon a hajtómû és a kerekek se adják meg magukat hamar.
A mostani bikemagban szereplõ jancsika és téli a edzésben szereplõ féle jó lenne csak az gondolom nem az az árkategória amiben én gondolkodnék.
Ilyesmit hol merre mennyiért?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
én se cserélném le erre az elszabott akármire a sajátomat... jó drágán adja amugy...
ujonnan jobb üzlet most a px szvsz

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

http://apro.bikemag....uct=4000&cat=12

ezt néztem ami nagyon tetszik. a srác aztmondta hogyha meglesz még nyár elején akkor az enyém, de már vannak jelentkezõk:(

inkább egy normális villát vett volna bele a kõkerekek helyett...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
:offtopic:
Mint már oly sokszor ezen a fórumon: VAZZEG!?!?! És hol? Bár ez már olyan, mint pofon a sz@rnak...
:offtopic:

Edit: JA, akartam mondani, hogy mindjárt jön az admin, és jól megmondja, hogy OFF. :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Milyen bringát vegyek? Köszi ;) gyk: offolásnak vége

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

De nem most. 6 hónapja.

Õ tavaly május környékén...

A PolarX tényleg jobb választás, és a tavalyi volt az egyik legjobb váz. A telócsere eléggé boltfüggõ.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
De nem most. 6 hónapja.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Én az XC Air-t 50000-ért vettem boltban, újonnan.

Ismerõsöm 40-ért újonnan.

még egy bölcsességjutott eszembe amit a szülök mondani szoktak:
"Ha valami dobozos,új és garis az biztos hogy lopott!"

Fordítva: Ha dobozos és új, de nincs rá garancia, akkor lopott, talán.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Tényleg ez van telóknál? ha veszek egy 100ezer feletti villát ezt csinálják? Vazze inkább veszek merevvillát:D Vagy a fejéhez b***nám az egészet az ürgénak oszt csak lessen a genyó.:(

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
szerintem nem speciel telóra gondolt magellanboy, de amúgy ez a helyzet sajnos..."nem rendeltetésszerûen használtad, de nálunk most kedvezményesen vehetsz újat..."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
gari: fõleg belsõségre, vagy bizonyítható gyári hibára.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Telónál mire kéne gari? Ha elkezd kotyogni: "Nem elõírásszerû használat. Kijárat balra a folyosó végén..." Legalábbis nálam ez volt (van, lesz).
White Horse

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Na de ha mûködik hol a problem. Bár a garit nem tom hol tudnám érvényesíteni:D:P