Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?
Írta 2006. március 05. - 12:59

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2006. március 05. - 12:53

Ez az az ár, amit hajlandó lennék kifizetni egy bringáért, többet nem szívesen.
Amit fontosnak tartok az az elsõ teleszkóp (hátsó nem kell) és hogy ne markolatváltós legyen. Városi/könnyû erdei használatra lesz, tehát nem fogom agyonhajszolni.
Ennyi pénzért tud valaki jobbat?
Írta 2006. március 03. - 18:33

Írta 2006. március 03. - 18:20

használtan ilyen árban elég sok rendes vázat lehet kapni.
polarx, mongúz ugrálósváza is néha elõtünik, UMF, konák, és hasonlók.
megölni elég nehéz ezeket mind, szal inkább a márkahûség jegyében könnyebb dönteni.
a méretrõl meg nem írok semmit, mert az emberenként változik:) nekem 196-al a 14.5ös vált be.
vendég_qnba_*
Írta 2006. március 03. - 17:13

Valaki segítene ?
A "problémám" a következõ: már jóideje ûzöm a cc - t és az xc - t, de mivel sokat vagyok városban, és egyre kevesebb idõm van hosszabbakat tekerni, megszeretnék próbálkozni a dirttel :-).
Aki járatosabb a témában 30 körül tudna ajánlani használt vázat: ki szerint melyik a legjobb és miért ? ( Ha lehet. )
+ tegyük hozzá, hogy 195 cm vagyok... :-))))))).
Elõre is köszi: Qnba
Írta 2006. március 03. - 17:08

hali!
egy ismerõsnek kéne bringa olyan max. 100ig. de inkább olcsóbban.
olyan márkák kellenémek amik itt is kaphatóak. Trek, giant, scott hasonlók....
Kelly's quartz 95000 ft tektro V-fékkel ill. Alivio-Deore váltókkal.
Rst Gila villával-egész jó canga ennyi pénzért.
Írta 2006. március 03. - 16:51

egy ismerõsnek kéne bringa olyan max. 100ig. de inkább olcsóbban.
olyan márkák kellenémek amik itt is kaphatóak. Trek, giant, scott hasonlók....
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2006. február 22. - 20:47

Írta 2006. február 22. - 16:32

Yól néz ki. Azok a fülek a tárcsafékelõkészítés lenne?
Egyébként egy ilyen bringára hogyan lehet sárvédõ+csomagtartó retteneteket szerelni? (ha van már ilyen totyik, akkor egy linknek is örülök)
Össztelósra csak nyeregvázcsõre szerelhetõ csomagtartót (4-5000 Ft) tudsz felrakni, amit nem igazán vásárláshoz terveztek. Használható sárvédõt nem olcsón kapsz tá. Egyébként az ebike-on olcsóbb. Ha aszfalton használod fölösleges a terepgumis mtb, ráadásul nem is kényelmes mert hasalsz rajta vagy majomülésben tekersz. Csommaggal meg rémálom. A postások és az újságokat sem montival járnak!!!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. február 22. - 16:26

http://kerekpar.hu/t.../mtb/ferfi/1278
ez volt a legolcsóbb amit így hirtelen kerestem
3 szor annyi mint gagyi4ever de nem halsz meg rajta (bukót vegyél fel azért), nem fog elsõ 3 km en nyikorogni, tönkremenni , hidd el nekem is volt ilyen sz*r hasonló "áron" de 3 hónap után "meghaltam" rajta. ha komolyan gondolod akkor vegyél valami hasonlót mint amit mutattam ....... vagy mennyél a merevvázassal boltba ......
Yól néz ki. Azok a fülek a tárcsafékelõkészítés lenne?
Egyébként egy ilyen bringára hogyan lehet sárvédõ+csomagtartó retteneteket szerelni? (ha van már ilyen totyik, akkor egy linknek is örülök

Írta 2006. február 22. - 16:24

Láttam interspuriban 20ezerért gagyibringát. Mi a véleményetek róla? Nagy igénybevételnek nem lenne kitéve, vagy legalábbis nem rendszeresen. A lényeg annyi, hogy legalább egy kicsit legyen kényelmesebb, mint a mostani merevvázas bringám. Jah, amiért megtetszett: van a villákon egy rakás fül, amire sárvédõt, meg esetleg kicsit átalakított csomagtartót tudok rakni (boltbajárás rulez)
Az áruházit felejts el, az csak arra jó hogy tudd mit ne vegyél. A legjobb is 1 év alatt szétmegy. Boltba járáshoz citybike/trekking kell, rugós nyeregcsõvel és nagy nyereggel. Sárvédõ, csomagtartó +5000! Mi ez a nagy mtb mánia mindenre?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. február 22. - 16:13

3 szor annyi mint gagyi4ever de nem halsz meg rajta (bukót vegyél fel azért), nem fog elsõ 3 km en nyikorogni, tönkremenni , hidd el nekem is volt ilyen sz*r hasonló "áron" de 3 hónap után "meghaltam" rajta. ha komolyan gondolod akkor vegyél valami hasonlót mint amit mutattam ....... vagy mennyél a merevvázassal boltba ......
hát így ránézésre ezse sokkal jobb mint.. :-/
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. február 22. - 16:10

Szerintem ilyen hülyeség miatt nem kell biciklisfórumra írni. Ilyen célokra használható kerékpár helyett inkább járj busszal...
Írta 2006. február 22. - 15:58

Láttam interspuriban 20ezerért gagyibringát:
Mi a véleményetek róla? (tudom, xar a kép, de hát mobillal követtem el) Annyi biztos, hogy a markolatváltókat azonnal lecserélném, mert ha minden kattanás egy fogaskerék, akkor hátul minimum kéttucat van
Nagy igénybevételnek nem lenne kitéve, vagy legalábbis nem rendszeresen. A lényeg annyi, hogy legalább egy kicsit legyen kényelmesebb, mint a mostani merevvázas bringám.
Jah, amiért megtetszett: van a villákon egy rakás fül, amire sárvédõt, meg esetleg kicsit átalakított csomagtartót tudok rakni (boltbajárás rulez)

Írta 2006. február 21. - 23:54

Akkor vedd a kistraktort azon van utánfutó is! :-)kb másfél kilométer, és eszem ágában nincs tolni
Írta 2006. február 21. - 23:49

kb másfél kilométer, és eszem ágában nincs tolnioff
környezetszennyezés...csúnya dolog
on
amúgy RelakS az a linkelt cucc, boltba járni - ha a bolt nincs messzebb egy kilóméternél- ha hazafelé a +pakolt cekerrel tolod ...arra jó

Írta 2006. február 21. - 23:39

Akkor egy mûködõ vulkán kráterébe:Doff
on
amúgy RelakS az a linkelt cucc, boltba járni - ha a bolt nincs messzebb egy kilóméternél- ha hazafelé a +pakolt cekerrel tolod ...arra jó
Írta 2006. február 21. - 23:28

offHahaha!!! Jó kis Fancy bike. Egy dologra használható igazán: ledobni egy jó mély szakadékba.
on
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. február 21. - 23:25

Hahaha!!! Jó kis Fancy bike. Egy dologra használható igazán: ledobni egy jó mély szakadékba.Láttam interspuriban 20ezerért gagyibringát:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Mi a véleményetek róla? (tudom, xar a kép, de hát mobillal követtem el) Annyi biztos, hogy a markolatváltókat azonnal lecserélném, mert ha minden kattanás egy fogaskerék, akkor hátul minimum kéttucat van
Nagy igénybevételnek nem lenne kitéve, vagy legalábbis nem rendszeresen. A lényeg annyi, hogy legalább egy kicsit legyen kényelmesebb, mint a mostani merevvázas bringám.
Jah, amiért megtetszett: van a villákon egy rakás fül, amire sárvédõt, meg esetleg kicsit átalakított csomagtartót tudok rakni (boltbajárás rulez)
Írta 2006. február 21. - 23:23