Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11928 hozzászólás a témában

-=RelakS=-

-=RelakS=-

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

hát én úgyvagyok vele, hogy kiflit a péktõl, kerékpárt meg kerékpárboltból.. :rolleyes:

/énis vásároltam már nagyáruházban kerékpárt, jó-jó, túléltem, de na../

edit: igen jól mondja húsevõ. inkább merevvázas, ballonosabb gumival.

A jelenleginél már csak az ballonosabb, ha fogok egy motorkerékpár kereket, és azt teszem bele :D
Gondolkodom, tehát nemtom.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Terepre lehet, városban nem elég az egy fék. Ha elõre rakod, akkor hmmm...ha hátra, akkor nincs fékerõ.

Tulajdonképpen tökéletesen elég, ha fagyban nem bicózik az ember. Elõre kell rakni, és tudni kell használni. Ja, meg ne szakadjon el a bowden... (Ezzel együtt nekem két fékem van összesen 3 karral, pedig fixi a gép:D)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Biztos hogy jobban teszed:) Amúgy az is alap, hogy ennyi pénzbõl inkább merevvázasat.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hát én úgyvagyok vele, hogy kiflit a péktõl, kerékpárt meg kerékpárboltból.. :rolleyes:

/énis vásároltam már nagyáruházban kerékpárt, jó-jó, túléltem, de na../

edit: igen jól mondja húsevõ. inkább merevvázas, ballonosabb gumival.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

-=RelakS=-

-=RelakS=-

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
O_O

Nem lettem boldogabb :D Lehet, hogy jobban teszem, ha elõször közelebbrõl megnézem, aztán Decathlonban veszek egyet kétszer ennyiért? :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hát én azt mondanám, hogy ezena bringán kábé a markolatváltó a legmegbízhatóbb alkatrész.
és ez inkább negatív, mint pozítiv kritika.

-=RelakS=-

-=RelakS=-

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Láttam interspuriban 20ezerért gagyibringát:

Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Mi a véleményetek róla? (tudom, xar a kép, de hát mobillal követtem el) Annyi biztos, hogy a markolatváltókat azonnal lecserélném, mert ha minden kattanás egy fogaskerék, akkor hátul minimum kéttucat van :D

Nagy igénybevételnek nem lenne kitéve, vagy legalábbis nem rendszeresen. A lényeg annyi, hogy legalább egy kicsit legyen kényelmesebb, mint a mostani merevvázas bringám.

Jah, amiért megtetszett: van a villákon egy rakás fül, amire sárvédõt, meg esetleg kicsit átalakított csomagtartót tudok rakni (boltbajárás rulez :) )

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Sziasztok!

Mostanában szeretnék vmi bringát városi felhasználásra és edzésre. Elképzelések: singlespeed, egyenes kormány, egy fék elegendõ lenne, majdnem slick gumikkal. persze megbízható is legyen ne tekeredjen nagyon a hajtómû és a kerekek se adják meg magukat hamar.

Nem fixire gondoltál? Régi retro outit/montit olcsón kapsz Devecserben, a zanzásított kínálat (amolyan best of) fellelhetõ a bikemag apróban. Ezután, hogy milyen gépet választasz, ízlésed kérdése.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás

Sziasztok!

Mostanában szeretnék vmi bringát városi felhasználásra és edzésre. Elképzelések: singlespeed, egyenes kormány, egy fék elegendõ lenne, majdnem slick gumikkal.

Terepre lehet, városban nem elég az egy fék. Ha elõre rakod, akkor hmmm...ha hátra, akkor nincs fékerõ.

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Néztem még egy bringát:

http://www.harobikes...b/threadone.php

olyasmi árban lehet mint a polar-x. de más honlapon nem találtam róla infot:( erröl mi a vélemény?

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Sziasztok!

Mostanában szeretnék vmi bringát városi felhasználásra és edzésre. Elképzelések: singlespeed, egyenes kormány, egy fék elegendõ lenne, majdnem slick gumikkal. persze megbízható is legyen ne tekeredjen nagyon a hajtómû és a kerekek se adják meg magukat hamar.
A mostani bikemagban szereplõ jancsika és téli a edzésben szereplõ féle jó lenne csak az gondolom nem az az árkategória amiben én gondolkodnék.
Ilyesmit hol merre mennyiért?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
én se cserélném le erre az elszabott akármire a sajátomat... jó drágán adja amugy...
ujonnan jobb üzlet most a px szvsz

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

http://apro.bikemag....uct=4000&cat=12

ezt néztem ami nagyon tetszik. a srác aztmondta hogyha meglesz még nyár elején akkor az enyém, de már vannak jelentkezõk:(

inkább egy normális villát vett volna bele a kõkerekek helyett...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
:offtopic:
Mint már oly sokszor ezen a fórumon: VAZZEG!?!?! És hol? Bár ez már olyan, mint pofon a sz@rnak...
:offtopic:

Edit: JA, akartam mondani, hogy mindjárt jön az admin, és jól megmondja, hogy OFF. :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Milyen bringát vegyek? Köszi ;) gyk: offolásnak vége

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

De nem most. 6 hónapja.

Õ tavaly május környékén...

A PolarX tényleg jobb választás, és a tavalyi volt az egyik legjobb váz. A telócsere eléggé boltfüggõ.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
De nem most. 6 hónapja.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Én az XC Air-t 50000-ért vettem boltban, újonnan.

Ismerõsöm 40-ért újonnan.

még egy bölcsességjutott eszembe amit a szülök mondani szoktak:
"Ha valami dobozos,új és garis az biztos hogy lopott!"

Fordítva: Ha dobozos és új, de nincs rá garancia, akkor lopott, talán.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Tényleg ez van telóknál? ha veszek egy 100ezer feletti villát ezt csinálják? Vazze inkább veszek merevvillát:D Vagy a fejéhez b***nám az egészet az ürgénak oszt csak lessen a genyó.:(

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szerintem nem speciel telóra gondolt magellanboy, de amúgy ez a helyzet sajnos..."nem rendeltetésszerûen használtad, de nálunk most kedvezményesen vehetsz újat..."