A merida valahogy nem fogott meg, meg itt a forumon suzukihoz hasonlitgattak
:cry: ! Melyik volt az?
A merida valahogy nem fogott meg, meg itt a forumon suzukihoz hasonlitgattak
Cábuusz!!
Szerintem a Magnus sokkal jobban megéri, mind a teleszkóp (ami ott ugye lockout-os-ergó aszfalton nagyon jól jöhet), mind a meghajtó alkatrészek szempontjából- a Deore ugyanis eggyel magasabb minõségi kategóia a shimano-nál, és a Magnusban több ilyen van.
Egyébként (ez megint csak szerény véleményem) érdemes lenne megnézned a merida bringákat is, fõleg most szezon elõtt van egy-két jó akció (www.velotrade.hu ; www.wilker.hu )!
Jó keresgélést, vásárlást!
félreértesz. amikor a srácok csak a városban tekernek, néha kimennek az erdõbe , és ugratnak a földkupacon egy métert... na erre a szintre teljesen felesleges tárcsafék . ha meg az ember tárcsaféket vesz, azt akkor tegye , ha ki is használja. azért nem kell tárcsafék, hogy lássák a téren, hogy van. lehet, hogy nem voltam egyértelmû , de véletlenül sem Rád célóztam.
és zárjuk ezt le sürgõsen, mert nem ebbe a topicba való... és lesúlyt ránk a moderátor szigora
Nem tom, hogy nekem szólt-e "rájderek" DE kikérem magamnak, hogy egy (Hayes Sole) 35000 ft-os szettet gatyinak nevezzél persze dh szinten gagyi de cc szinten nem lehet rá mondani, hogy szarrr.
Amúgy ha szerzel még 2005-ös imagine-t akkor minden tisztelet a tiéd...:mad:
Viszont az idei 220000 ft.
Ha nem nekem szólt akkor bocccs , de viszont most ez belõlem is kitört.
Amúgy ha lenne még 2005-ös imagine akkor én is arra szavaznék.
sztem ezt. én merida fan vagyok ( jelnleg a 3. meridámat nyúzom ) , de most egyértelmûen a Kellys . jó a súlya , jó a felszereltség ezért a pénzért.
és jobban megéri veni egy jó v-fékest , mint egy gagyi tárcsát ... a "látvány"-tárcsafékekkel sztem nem mész sokra, de ezt lejjebb már kifejtették .
"látvány"-tárcsafék : értem ezt arra ( nem tudom , ez mennyire általános jelenség ) hogy kicsiny városunkban a "rájderek" , akik a játszótértõl eltekernek kb. a boltig , hogy a csajoknak megvillantsák a gépet, felszerelik "látványos" tárcsafékekkel a kerót, hogy jól nézzen ki. persze mindenki hatalmas nagy dh-s arc , csak kár hogy alföldön élünk ( a töltésoldal a legnyagyobb lejtõ ) . engem meg hülyének néznek , hogy cc-zek , meg hogy kidobom a pénzt hidr. tárcsafékre .
bocsánat , ez nagyon off-topic volt. de most valahogy kitört belõlem .
szal : KELLYS!!
kormány, váz és nyereg...na igen, az a hollow2es meghajtás az szimpi..tehát ilyet kell venni, bár már nemtom ki kérdezte
én csak linkeltem 2 alternativát, de ebben az esetben én is a kellys mellett döntenék. én is merida fan vagyok, de a kellysnek eggyel magasabb kategóriás a felszerelése és ráadásul akciós is, ha megnézed....kellys.
a látványtárcsafék nálunk is jellemzõ, a srác az itteni legkisebb emelkedõn nem tud felmenni, csak suliba jár bringával, de csakazértis vett polart meg spdt, hogy lássák, hogy neki is van. (igazából mindenben majmol engem, de mindegy.). a legújabb dolog a bicóján egy jó kis hayes mx2 tárcsafék, ami fogni nem fog, de vagány...jól passzol a zselés nagymamaseggre tervezett rugós nyereg mellé (mert az kényelmes neki, és még betétes nacit is vesz fel rá)...
keresek 100000-150000 ft közötti gépet de még nemtom azt se hogy milyen típusban próbálkozzak dh vagy cc szóval nemtom kérnék tanácsot szeretek terepezni de nem nagyon durván utálok ugrálni vele de szeretem a tárcsaféket lés ja szakzsargontippet is kérnék!
köszike hálám örökké üldözni fog ki segít.és még egyesületet se találtam kérnék sdegítséget Miskolci vagyok:scared: :bananadan
Köszi a segítséget! Végülis a caprine mellett döntöttem (epok 50)! Remélem nem fogom megbánni. Szombaton mehetek érte.