Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11928 replies to this topic

Fonix

Fonix

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Hosszas filózás után, hogy milyen trekking bicajt vegyek, úgy döntöttem hogy egy Magellan lesz a kiszemelt. Csak most ebben nem tudok dönteni... A Cygnus vagy a Corvus a jobb? Szerintetek érdemes aluvázast venni, vagy nem számít annyira annyi plusz pénzért és bõven elég az acélvázas?

G3Ri

G3Ri

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Szerintetek a Mali dual jó a városi ugrálásra meg egy kis streertre?

Mert ilyet szeretnék venni.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
polarx, umf, airborne?
de valami mongoose-ról is jókat írtak a mostani bikkmakkban

Gyetmaroz

Gyetmaroz

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!
Szerintetek a-gang 24:00,kona shred,vagy a-gang p.m.!Városi ugrálgatásra,terepezésre lenne.Szerintetek?Vagy van más ötlet??

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
nekem meg a vázam :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nekem meg kellyses az egyik kulacsom...:cheers:

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
én kelly's-es mezt hordok :)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

slick

slick

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Jaja, Kelly's Magic '05 :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Valakinek a Kelly's Klubban volt egy Kelly's órája, de nem tudom, higy pont ez a típus volt-e.. Mindenesetre neki szónélkül (nem verte oda, nem áztatta be, stb..) tönkrement.. Lehet, hogy kifogott egy rosszat, de szerintem kérdezz rá, pl itt http://forum.bikemag...hread.php?t=607

Most végülis Kelly's lett vagy mi? Mert ha igen, akkor várunk szeretettel itt.. http://forum.bikemag...read.php?t=2211
Mondjuk, akkor is, ha nem.. :)

slick

slick

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Remelem... meg nem hivtak...
Amugy ismeritek a Kelly's KCC-16WL
Computert? Erdemes megvenni vagy inkabb egy dragabb Cateyet?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
akkor már nyeregbe van a dolog, holna meg már te is :)

slick

slick

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Kiprobaltam, igaz az egy Quartz volt, es jonak tunt.
De amugy mar mindegy mert megrendeltem, eloleget kifizettem, ha minden igaz holnap meglesz :)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
én 187 cm vagyok. Próbálkoztam már 19,5"-ossal is de, nekem az kicsi volt a 20"-os pont jó!
ha 180cm vagy akkor lehet inkabb a 19,5"-os ,de szerintem ha van lehetõséged akkor próbáld ki és utánna dönts!

vendég_bandi210_*

vendég_bandi210_*
  • vendég
na ez egy tök jó topic de sajna azt kell mondanom hogy3 könnyebbet vagy készíttes magadnak saját bicót csak az egy kicsit drágább

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Innentol en kiszallok a temabol. :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

slick

slick

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Na hat a 100k-s Crux termeszetesen elfogyott, ugyhogy marad 110-er a 2005-os Kelly's Magic, 19.5" Black, ugye jo valasztas lesz?:)

slick

slick

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Aham, koszi a felvilagositast, hat oszinten szolva nem hinnem, hogy 1.6 cm-en barmi is mulik :) Na es gornyedni nem szeretnek, plane, hogy kicsit derekfajos vagyok.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Azért a K és M geometriája között van különbség! A M relatíve hosszabb felsõcõvel készül. Speciel a 18-as 594,a 20-as 610 mm-es felsõcsõvel. Míg a K 19,5 méretben 598 (ha jól emlékszem). Sztem talán jó lehet, eléggé a határon vagy. Rövidebb stucnival jó lesz.
Nagyon függ a testalkattól. Annamari 18-as Pyxisére ráültem, és a beállítás nekem is jó volt (nyeregmagassság, kormány elsõagyat takarja), pedig majdnem 10 centivel magasabb vagyok nála. Mikor vázat vettem, 19,5-es Kellyst használtam, ami méretem szerint jó (183cm), de inkább CC-snek éreztem. Sokat gondolkoztam, melyik M vázat vegyem, végül a 20-ast, és nem bántam meg. Ugyanazzal a kormányszárral, sokkal kényelmesebb, bár lomhább, de ez nálam nem szempont.

180 centidre inkább 18-ast mondanék, de sztem próbálj ki egy 20-as Magellant. Az a legbiztosabb.

"Szoval milyen negativ hatasai vannak a nem megfelelo vazmeretnek?"

Ha kicsi, görnyedni fogsz rajta, könnyen megfájdul a derekad. Ha hosszú, akkor megnyújtózkodni kell. A hosszú vázon könnyû segíteni egy rövidebb kormányszárral. De ha jól megnézed, a 18-20 collos között hosszban csak 16 mm az eltérés.

slick

slick

vendég

• fórumtag
  • 26 posts

A 20"-as vaz szerintem nagy lesz neked. Nekem legalabbis nagy volt es en 182cm vagyok. A Hayes sole pedig nem egy olyan tarcsafek, ami miatt erdemes volna az osszes tobbi alkatreezbol a gyengebbet valasztani. :)

Ez, hogy jelentkezik egyebkent? Szoval milyen negativ hatasai vannak a nem megfelelo vazmeretnek? Voltam itt fehervaron egy bringaboltba es ott raultem a Kelly Quartz 19.5" bringara, odaraktam az oklom a "tokom" ala es meg igy is volt egy kis hely a vazig, ebbol gondoltam, hogy a 20"-as meg elmegy.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A 20"-as vaz szerintem nagy lesz neked. Nekem legalabbis nagy volt es en 182cm vagyok. A Hayes sole pedig nem egy olyan tarcsafek, ami miatt erdemes volna az osszes tobbi alkatreezbol a gyengebbet valasztani. :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak