Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

nem tudjátok, tavalyi magellan polaris kapható-e még valahol és/vagy az idei mennyibe kerül? sehol nem találok árakat

tessék árak /illetve 2/
http://www.probike.hu/arlista.html
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
nem tudjátok, tavalyi magellan polaris kapható-e még valahol és/vagy az idei mennyibe kerül? sehol nem találok árakat
aláírás szerkesztése

karirulez

karirulez

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
kis költségvetéssel futok neki egy bringavásárlásnak
azonos árban kaphatom meg a Caprine Cherokee és az Author Outset bringákat
kérdés, hogy melyikre tegyem a voksomat? tapasztalatokkal ne kíméljetek :)

[VA]Johny

[VA]Johny

vendég

• fórumtag
  • 41 posts

Sziasztok, egy kis segitseg nekem is jol jonne. MTB-t keresek, lehetoleg dupla felniset es valami tarcsafekkel szereltet. max 100 lehet. Ha valakinek van valami otlete, megkoszonnem. :(

Eddig ilyesmiket lattam:
Gepida - SIRMIUM - CROSS COUNTRY
Kellys Quartz DSC 2005

Minden otletet, javaslatot, tapasztalaltot szivesen olvasnek ezekkel/ mas bicajokkal kapcsolatban.

Koszonom.

Gepida nekem személy szerint nem tetszik, Esetleg nézz szét a magellanok közt már letölthetõ a 2006os katalógus INNEN.

Ja igen és akkor én is kérdeznék valamit, szoval freeride, dirt és hasonló célokra vennék bicajt nyár elején valamikor 250000 pénzért max. Nekem nagyon tetszik a 2006 os Merida UMF hardy 1 DISC. MI a véleményetek erröl a bicajról? Illetve van valami hasonló árfekvésû keró ami jó lehetne ilyen célokra?
www.va-clan.gportal.hu

KoRn :guitar: System Of A Down

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Sziasztok, egy kis segitseg nekem is jol jonne. MTB-t keresek, lehetoleg dupla felniset es valami tarcsafekkel szereltet. max 100 lehet. Ha valakinek van valami otlete, megkoszonnem. :(

Eddig ilyesmiket lattam:
Gepida - SIRMIUM - CROSS COUNTRY
Kellys Quartz DSC 2005

Minden otletet, javaslatot, tapasztalaltot szivesen olvasnek ezekkel/ mas bicajokkal kapcsolatban.

Koszonom.

Alita

Alita

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Hyhy nah szeretnék veni bmxet van rá 60am csak fogalmam sincs mijet így kezdésnek lenne haverock ajánloták az og disastert meg DF One 20" -t de azér jólenne tõletek is némi segítség thx..

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
meridának van olyan igazi nõi vázasa is, anyunak az van. de van meridából ez a juliet , idei fejlesztés... giantnak is van, az biztos.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
author, merida,ktm, speci szvsz rendelésre biztos van...
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Meg tudnátok mondani, hogy milyen márkájú sportos nõi vázas kerékpárokat lehet még itthon kapni a felsoroltakon kívül? (trek, speckó, merida, ktm, scott, author) esetleg ezek között az újonan bejött márkák között (decathlon, univega...) van-e vmi, mert azokat egyáltalán nem ismerem?
elõre is köszi.

û

PL: kellys de miért fontos ez?

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Meg tudnátok mondani, hogy milyen márkájú sportos nõi vázas kerékpárokat lehet még itthon kapni a felsoroltakon kívül? (trek, speckó, merida, ktm, scott, author) esetleg ezek között az újonan bejött márkák között (decathlon, univega...) van-e vmi, mert azokat egyáltalán nem ismerem?
elõre is köszi.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Szerintem a Quartz még elégy gyenge. Ez már jobb: http://kerekpar.hu/t...k/mtb/ferfi/970

Persze ha talál még ilyet igazad van.

A felsoroltak közül viszont a quartz sz.tem.:nospam:

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
aprót nézd meg, ott lehet jókat kifogni ha ennyire az olcsóság számít

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Szerintem a quartz mert bár egyik helyen se a legjobb te összeségében ez a legjobb az egész biciklit nézve.:cheers:

Szerintem a Quartz még elégy gyenge. Ez már jobb: http://kerekpar.hu/t...k/mtb/ferfi/970

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

kösz a választ de tényleg mindenféleképpen 100 alatt kéne... és ezek közül szted melyik ?

Szerintem a quartz mert bár egyik helyen se a legjobb te összeségében ez a legjobb az egész biciklit nézve.:cheers:

k.szabi

k.szabi

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
kösz a választ de tényleg mindenféleképpen 100 alatt kéne... és ezek közül szted melyik ?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Ha ezek közül megtudnátok mondani a legjobbat, és hogy miért... vagy esetleg egyéb kerékpárt is tudnátok ajánlani nagyon megköszönném.

Szerintem a Merida UMF nem ide tartozik. Nézd meg ezt a linket, nem rossz ajánlat és Húvét is most jön: http://ebike.hu/term...rekpar/mtb/2092

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

k.szabi

k.szabi

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
SZiasztok !!!

Érdeklõdnék hogy szerintetek milyen bringát vegyek ...
Mindenféleképpen 100e alatt szeretnék - ebben kérnék egy kis segítséget.
Amikben gondolkodtam:

- Mongoose Tyax Comp..../79.900/......elsõ/hátsó...C050/Alivio - RST Gila T6
- Merida Matts 90-V........../84.900/..........................Acera/Alivio - Suntour XCM 80mm
- Merida UMF Hardy 4......./89.900/..........................Alivio/AceraX - RST Gila 120mm
- Caprine MTB-Epik 50....../95.900/..........................Deore/Deore - Suntour XCP-75LO 80mm
- Kellys Quartz................/95.900/..........................Alivio/Deore - RST Gila TnL 100mm

Ha ezek közül megtudnátok mondani a legjobbat, és hogy miért... vagy esetleg egyéb kerékpárt is tudnátok ajánlani nagyon megköszönném.

Fonix

Fonix

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Hosszas filózás után, hogy milyen trekking bicajt vegyek, úgy döntöttem hogy egy Magellan lesz a kiszemelt. Csak most ebben nem tudok dönteni... A Cygnus vagy a Corvus a jobb? Szerintetek érdemes aluvázast venni, vagy nem számít annyira annyi plusz pénzért és bõven elég az acélvázas?

G3Ri

G3Ri

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Szerintetek a Mali dual jó a városi ugrálásra meg egy kis streertre?

Mert ilyet szeretnék venni.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
polarx, umf, airborne?
de valami mongoose-ról is jókat írtak a mostani bikkmakkban