Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

vendég_batkaaa_*

vendég_batkaaa_*
  • vendég
énis akrok venni freerid-ra egy mongoose hard luck 2006-ot a mongoose wing elite mellé de azt csak úgy meghagyom és nemtalálom magyar oldalakon lehetségs hogy magyarországra még nemhozták be !!!ha valaki tudja hogy mennyi akkor legyenszives szóljon addig is gyûjtöm a lóvét :)

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Ha vki többmindent akar csinálni az vegyen giant ac-t(persze megfelelõ kombóval[például állítható rugóútu teló, 2.0-2.35 közötti gumi])...az igazi mindenes. De persze kezdésnek nem kell össztelós váz.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
kezdesnek egyertelmu hogy nem tudja az ember, hogy mi merre hany meter, de aztan kesobb kialakul, hogy mit szeretne az ember csinalni

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
Az enyém kimondottan ilyen bringa. Belépõ szint volt, amikor vettem, és összeszámoltam, amennyibe eddig van, azért kapnék újonnan egy szûkebb célterületre, de komolyabb vázzal, alsó-középkategóriás cuccokal szerelt bringát. (gyengébbeket a mostani cuccoknál)

Ennek fényében abszolút nem bánom, hogy "öszvér" bringám van, mert egy-két dologtól eltekintve nem érzem, hogy bármilyen képességemet (trükkök, mászás, lejtõzés) a bringa korlátozná, sokkal inkább a saját ügyességem. Az elmúlt 2,5 év bõven eltelt olyan fejlesztésekkel, amikben a tartósságot, és a sokoldalúságot helyeztem elõtérbe. Közelinek érzem, hogy építek egy olyan bringát is, ami sokkal inkább "egyféle", de hogy milyen szempontok alapján rakjam össze, abban sokat segít a mindenre jó gép.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
ez a baj a kompromisszumos bringakka, hogy tokeletesen nem jo semmire, de nem sokan tehetik meg, hogy kulon teruletre mas-mas bringa

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

telóválasztás, gumiválasztás etc.

Számból vetted ki a szót. Nekem is most pont ez a bajom. Hiába nehéz a gép, elcipelem, de a traktorgumi (ami lefele remek) meg a nagy teló (szintén jó) miatt felele/hosszú távon nem szerencsés.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

Ez nekem szólt? Én pont ezeket a briingákat szeretem... és amikor ráteszem majd a 2.5-ös maxxis wetscreameket, na akkor országutizz vele, ez amugy eg olyan cc-s bringa de enyhe fr-re használnám meg néha a cityben eg kis ugratás meg persze cc-zés ezerrel a mecseken!

bocs ha megbántottalak volna nem ez volt a célom

csak szerintem jobb 2 más fajta, vmennyire teljes értékû gépet építeni, mint egy ilyen sokoldalúnak nevezett gépet. itt szerintem sok kompromisszumot kell kötni pl telóválasztás, gumiválasztás etc

de az a lényeg h neked tetszen.

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 posts

én igen. az enyém pont ilyen és jó dolog

detto

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 posts

mértnem veszel 2 bicót inkább? nem vagyok híve ezeknek a déhásreetországútiegybe bicóknak.

Ez nekem szólt? Én pont ezeket a briingákat szeretem... és amikor ráteszem majd a 2.5-ös maxxis wetscreameket, na akkor országutizz vele, ez amugy eg olyan cc-s bringa de enyhe fr-re használnám meg néha a cityben eg kis ugratás meg persze cc-zés ezerrel a mecseken!
United Merida Freerider<------------>Live Free for Freeride
Mit jelent az, hogy trekking?

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 posts

Na srácok.
Karácsony fele szeretnék egy ösztelós vázat venni(ezt a kérdést már biztosan 1000en feltették)az lenne a lényeg hogy 100.000 alatt legyen ha lehet taggal vagy ne nagyon több mint 100.000.
föleg dh-ra és fr-ra kéne és olyan 15 mozgással

Nézz szét aproban a big-hit-ek között.
Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
én igen. az enyém pont ilyen és jó dolog

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
mértnem veszel 2 bicót inkább? nem vagyok híve ezeknek a déhásreetországútiegybe bicóknak.

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Én egy mali mambát (2006) fogok használni enyhe fr, cc, street-re
United Merida Freerider<------------>Live Free for Freeride
Mit jelent az, hogy trekking?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az identitászavarral küszködõ kollega/kollegina kapott egy 10 napos bant kezdésnek.
többiektõl több komolyságot kérek ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
hmm, hát te még majd most fox nõni, meg egyél sokat;)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

']õõõ mintha említettél volna bármilyen felhasználási kört;)

bocs ezt nem tudtam kihagyni:p

http://apro.bikemag....ct=27290&cat=15
ez jónak tûnik és még marad egy csomó pénzed is...

valóban csak a gond hogy 161 vagyok

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts

a scutum is erre a célra van kitalálva?

õõõ mintha említettél volna bármilyen felhasználási kört;)

bocs ezt nem tudtam kihagyni:p

http://apro.bikemag....ct=27290&cat=15
ez jónak tûnik és még marad egy csomó pénzed is...

ja vagy nézz szét a www.maxi-bike.hu n!

ezt se tudtam kihagyni:D

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
MAGELLAN Deneb FS alu + rugóstag 2005 váz 99 900 Ft
32069 MAGELLAN Scutum Enduro 17" alu+rugóstag Manitou MetelR 100/125/150mm 2006 váz

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
egyébként jól hallottam hogy a vega fr-t visszavonták mert nem volt jó a hátsó 3szög?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

magellan deneb, vagy scutum, esetleg a scamp váza, vagy bármilyen össztelós, használt váz..:)

a scutum is erre a célra van kitalálva?
A deneb valamiért nem teccik mintha gyenge lenne de ha aztmondjátok hogy erõs akkor oké
a scam coltra gondoltál?az a problema hogy 145.000 taggal
augy én is ezekre gondoltam csak a szkutumra azt hittem hogy cc-s
kössz a helpet