Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2006. September 12. - 18:17
Posted 2006. September 12. - 17:55
Posted 2006. September 12. - 17:54
Hali!!!!
Szeretnék venni egy jó kis bicót, 100e ft-ot tudnék rá költeni...
Ki milyet ajánlana nekem...
Nézegettem -->> Merida Matts Sport 300 V, Kelly's Salamander, Kelly's Oxygen,
Mali Viper
De nem nagyon tudok dönteni, és kíváncsi lennék hogy ti milyen cangát ajánlanátok nekem. Fõleg cc-re használnám, de azért a városban is tekernék vele, semmi dh
Ha az általad említett márkákból kell választani,akkor egy szavazat a KELLY'S-ekre.
Pesze,ha "élõben" szemrevételezed õket,akkor szerintem Te is eképp fogsz dönteni.
(szvsz)
:-)
Posted 2006. September 12. - 17:47
Hali!!!!
Mali Viper
De nem nagyon tudok dönteni, és kíváncsi lennék hogy ti milyen cangát ajánlanátok nekem. Fõleg cc-re használnám, de azért a városban is tekernék vele, semmi dh
nekem Mali viper, felszereltsége tetszik a legjobban a tfék és a tfékes felni miatt, meg élõben a váz is nagyon szép, és a teló is olajos(persze nem csucsminõség)
azon kívül, még a kellizeknek jo a felszereltsége, csak nem tfékesek(huhh lehet, h tévedek?, nincs kedvem utánanézni:))
Merida szvsz hirtelen felindulásból felejtõs.
Posted 2006. September 12. - 17:03
Mali Viper
Posted 2006. September 10. - 12:32
Segitsetek már rajtam,szeressek venni egy dirt fun-t mennyire jo benne az félintegrált kormánycsapágy? :wtf:
kösz csao
Posted 2006. September 08. - 13:15
jézus isten megcsavarodott a váz hátulja a wingen UHHHHHHHH
Biztos rendeltetésszerûen (túra/cc) használtad. Sok sikert a hardluck elrepesztéséhez!
vendég_batkaaa_*
Posted 2006. September 08. - 13:06
Posted 2006. September 06. - 22:33
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. September 06. - 22:15
a baja az (bocs, ha nem leszek szakszerû), hogy a monoblokk teljesen szétcseszte a menetet a vázban. több forrásból merítettem, és kb. két éve mikor megcsinálták jelezték, hogy elõbb-utóbb vége lesz, aztán a hajti pajtik még egyszer összehozták, de akkor is úgy, hogy ha még egyszer szétemyg, akkor a váz kuka, mert nem lehet már megcsinálni. és más szerelõ is ezt mondta.
istenigazából csak az érdekelt volna, hogy van-e Mo.-n olyan hely ahol használt bringa átvétellel foglalkoznak.
ezek szerint nincs.
na, valaki elviszi sörért az iwiw-rõl vagy az itteni apró-ból, az is jó ötlet.
kösz.
z.
Posted 2006. September 06. - 12:59
Viszont egy érdekes probléma vetõdött fel... MI LEGYEN A TÖNKREMENT ELÕZÕ RÉGI GÉPPEL??
szerezz mégegy vázat, és rakj össze belõlük (hegeszttess) egy tandemet!!
amúgy mi baja lett a váznak?
én azért tartottam meg a régi cumókat, hogy hátha egyszer összejön egy ilyesmi tranzakció. kissé szutyok tandem lenne belõle, de kipróbálni jó volna..
sz*r ötlet volt, mi? (:
Posted 2006. September 06. - 12:31
Posted 2006. September 06. - 02:38
tõlem is elvittek egy hasonló "értékû" bringát.
valami kispénzû nagycsaládosnak hátha jólesz és tudnak vele mit kezdeni
Posted 2006. September 05. - 21:14
Posted 2006. September 05. - 20:26
Viszont egy érdekes probléma vetõdött fel... MI LEGYEN A TÖNKREMENT ELÕZÕ RÉGI GÉPPEL??
Megcsinálni nem lehet, csak vázcserével, az meg nem éri meg, mert minden cucc rajta kvázi értéktelen. Szóval, ami jó volt (nyereg, lámpák... össz. ennyi) átmentettem és maradt egy csomó értéktelen és gagyi alkatrész egy ránézésre jónak tûnõ ám használhatatlan vázon... (+kerekek)
Kidobni?... de hova? Szerintem az effajta cuccot jobb helyeken összegyûjtik, mint pl. a számítógépeket, mert nem a szemétdombon van e helye.... talán a MÉH-ben, de ahhoz meg darabokra kéne szedni, gyaníthatóan.
Ötletek? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Köszi.
Zozó
Posted 2006. September 04. - 22:12
Szóval akkor mit gondoltok? Erõs villa az a da bomb?
Attól függ te milyen erõs vagy
Hacsak nemvagy 150kg és nem ugrálsz 40m-es buckákat, akkor sztem nem para...
Posted 2006. September 04. - 20:49
vendég_batkaaa_*
Posted 2006. September 04. - 17:37
Posted 2006. September 04. - 08:51
Ugye a winget nem durvulásra használod? csak halkan megjegyzem, h CC, max enduro
Posted 2006. September 03. - 22:26
Kintrõl rendelném. Vagyis még nem tom pontosan. Csak kéne egy jó villa ami bírja, mert a mostani... Telóra meg nincs pénzem.
Egy hónapja DJ3-ról átálltam merevre (és CCre) és csupa pozitív tapasztalattal gazdagodtam.
Sokkal jobban érezni a bicót, szebben teszem le, könnyebb, stb..
Én inkább nyomnám merevvel, mint vmi fosi rugósvillával, ami kotyog, nem mozog, és nehéz is..
Aztán ha lesz pízz, villa a sarokba és gógó teló!