elöre is kösszii

Legfontosabb: ne kapkodd el a vásárlást! Egy rosszul kiválasztott gép elveheti a kedved az egésztõl. Ha van hozzáértõbb ismerõsöd mindenképp körülnéznék az apróhirdetõben is. 90-100kFt körül már korrekt darabok vannak.Kicsit okosabb lettem! Minap voltam a seaside-ban,láttam ott egy Gepidát,90ért.Nagyon jól nézett ki,meg elég könnyû is volt,de sajnos nem nagyon vágom a felszereltségét.Érdemes ilyen helyen biciklit venni?Mert ezt eléggé megkívántam! Megvegyem,vagy ez sz*r lehet?
Véleményem szerint meg érdemes körül nézni az apróban, mert ki lehet fogni, jó áron abszólut nem leharcolt gépeket!
DE.
Ráadásul teljesen szarul válogatott alkatrészekkel.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakSzerintem teljesen logikusan vannak összeválogatva az alkatrészek. A Deore és az XT váltóközött nincs egetverõ árkülünbség, ennyi simán belefér. De érdemes lenne megnézni a Merida Matts Special Edition V bringát is 199.000-ért.Ráadásul teljesen szarul válogatott alkatrészekkel.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Hali!!!!
Szeretnék venni egy jó kis bicót, 100e ft-ot tudnék rá költeni...
Ki milyet ajánlana nekem...
Nézegettem -->> Merida Matts Sport 300 V, Kelly's Salamander, Kelly's Oxygen,
Mali Viper
De nem nagyon tudok dönteni, és kíváncsi lennék hogy ti milyen cangát ajánlanátok nekem. Fõleg cc-re használnám, de azért a városban is tekernék vele, semmi dh
DE.
Ráadásul teljesen szarul válogatott alkatrészekkel.
bocs csak közben pixis vázra épített custom gépen gondolkodtam,,,természetesen cruxa link alatt nem egy crux van?:S