Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
azért ugye tudod, hogy magyarországon (mondjuk yasec kivételével) senki nem gyárt kerékpárt. mindegyiket a távol keleti kizsákmányolt elnyomott kapitalista bérenc sárgák heftölik össze, mo.-n meg annyit tesznek, hogy mondjuk lefestik és ráaggatják a szintén távol keleten éhbérért foglalkoztatott gyerekek által gyártott alkatrészeket :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Azért szeretnék patrióta lenni, mert szeretnék jobban élni. Szeretném, ha a hazai márkákra büszke lehetnék. Azért a silány munkát és a zsarnokoskodó vállalati vezetést nem fogom támogatni.

:chin:

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
3 hónapja vettünk apumnak egy 28-as Magellán Corvust.
80ezer ft körüli, alivio hátsó váltó, van hozzá egy rst teleszkóp (ami nekem hipergagyi, de apum szerint nagyon jó), bike+ v-fékek. Egész jó kis bringa, csak ajánlani tudom.

ujonc

ujonc

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
A magellannak még csak a választékát néztem meg, modellt még nem választottam. A schwinn modelje volt az alap. Erre jött a lehangoló kritika. Na és erre jöttetek ti. Most mennem kell dolgozni, de minden választ elolvasok. Sziasztok!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a magellan ~jó.
nemhiszem hogy különösebben csalodásra adna okot. de melyik típusra is gondolnál belõle?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

ujonc

ujonc

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Meg volt a gepida is köszi. Az az igazság, hogy ezeket a márkákat már ismerem. Tapasztalatom viszont nincs róluk. Jelen pillanatban a magellan a nyerõ. Erõsítsétek vagy cáfoljátok meg a hitemet. Elõre is köszi. Persze, hogy szabad kérdezned. A schwinn-csepel tractiont néztem ki a neten. H. zoli kösz a figyelmeztetést.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ne írj 3-4 percenként mert a moderátorok mérgesek lesznek.:rocketman
Használd a hozzászólásod "ezt módosítom" funkcióját, 15 percig megteheted, ha eszedbe jut még valami.

RitcheyRich

RitcheyRich

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
és egyébként melyik schwinn-t nézted ki ha szabad megkérdeznem?

ujonc

ujonc

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Ja, persze a 28"-as méreten a kerékátmérõt értem.

ujonc

ujonc

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Megnéztem a malit is, köszi szépen.

ujonc

ujonc

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Megvan a 2006-os köszi.

ujonc

ujonc

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
A számítógép lehetõségei behatároltak (a melóhelyemrõl írok).

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
???

ujonc

ujonc

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
A schwinn-csepel bringája 60000 körüli áron mozgott. Ez meg is felelne nekem 28"-méret elõnyben és terepre úgy mennék vele, ha elfogy az aszfalt (erre másik bicajom van).

ujonc

ujonc

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Azért szeretnék patrióta lenni, mert szeretnék jobban élni. Szeretném, ha a hazai márkákra büszke lehetnék. Azért a silány munkát és a zsarnokoskodó vállalati vezetést nem fogom támogatni.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Vagy itt: http://potkerek.extr...agellan2006.pdf

(ha pedig netalántán nem tudnád megnyitni a .pdf fájlt, akkor tölts le egy Acrobat Reader-t..)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Köszi a gyors választ és a linkeket. A magellan tetszik csak sajnos nem találtam a 2006-os modeljeit a honlapon. 2003-tól kiestem a kerékpáros képböl a hungari:a megszünését is csak most tudtam meg. Remélem a magellan még élõ vállalkozás!

Vagy itt: http://potkerek.extr...agellan2006.pdf

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
http://www.csekert.hu/
Bal fölül ha rámész a Magellán névre, elõjön néhány katalógus. Kattints a 2006-osra és letöltheted pdf-ben.

ujonc

ujonc

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Köszi a gyors választ és a linkeket. A magellan tetszik csak sajnos nem találtam a 2006-os modeljeit a honlapon. 2003-tól kiestem a kerékpáros képböl a hungari:a megszünését is csak most tudtam meg. Remélem a magellan még élõ vállalkozás!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A felsorolásból kimaradt a Yasec :D
Ha mindenképp magyart akarsz, akkor mali vagy magellán, bár ezek is annyira magyarok, mint a nike amerikai :)

Az osztrákok buknak nagyon a hazai márkákra. 10 bringából legalább 6-7 osztrák márka KTM, Genesis, Nakamura stb. sportboltban egyedül a Scottot és a Meridát láttam, ami nem "hazai". Kicsit meglepõ, bár lehet csak nekem.