nekem hone agy van hátul és teljesne jó akármilyen váltóval.
amúgy ajánlom a hone agyat viszont kalkuláljátok be h centerlockos tárcsa kell bele.
én inkább az apróból néznék jó kerekeket kompletten úgy sztem jobban megéri. és felninek nem singeltrackot ha választani lehet az kskeny meg nem is a legerõsebb, inkább ha olcsó akkor rodi dh disc felni, az szélesebb és jobb a singletracknál mivel szélesebb gumi is bele kerülhet ami jobban tart kanyarban vmint erõsebb, nekem ien felni van elöl és 1,5 év alatt egyáltalán nemkellett centírozni és 8as se naon van benne max picit pedig ugrottam pár csõrrel kiakadást. elsõ váltó meg nem kell mindenes bringára, 32 v 38as tányér, boxguide feszítõ teljesen jó és még olcsóbb is így.
telónak meg sztem érdemes még a torát is megnézni ha nem tulja olyan durván, jó árba van, esetleg a dropoff comp
Azt belekalkuláltuk! Azért is írtam az aligátor adaptert,mert mi ragaszkodunk az avid tárcsához. Új cuccokat szeretne,ezért nem az apróból nézzük.
A single track meg személyes tapasztalatom miatt lett választva, úgyanis én azt használok már 3 éve és semmi komolyabb baja. Igaz én nem tudom minden nap csapatni a géppel,de unokaöcsém sem fogja tudni,mert kollégista.
Az elsõ váltó és a fék az a srác külön kívánsága.
Ha neki kell akkor kell. Én a 3 tányérhoz ragaszkodom pl. A villát meg szerintem csak kb olyan fél év múlva fogjuk választani. Addig meg sok víz folyik le a dunán!