Intersport függö hogy kapsz-e lockoutos elsö villat, de aszerintem igen. Annyira nem ismerem a hazai viszonyokat, de itt Ausztriaban barmit megrendelünk, amit a vevö akar. Altalaban raktaron is van. Ami most igy kapcsibok eszembe jut es az Intersport raktarbol jön az a Suntour NCX-D, ez mar zarhato, de ha nem tevedek 30 körül van az ara. Szerintem a villat csak akkor csereltesd le, ha nagyon nem birsz vele elni vagy sokat allsz ki a nyeregböl. A crossbringaknal nem halalos, ha nem zarhatod, mert kisebb a telo utja.
Gumi eseteben en a Continental TourRide-ot ajanlom, ez altalaban minden felületen jol kapaszkodik, nem ficankol alattad a bringa annyira. De a Semperit Adventure es a Goliath is jo. Nezd meg a profilt es döntsd el mi a legmegfelelöbb.
Helló, én Intersport Genesis Arizona cross kerékpárt vettem kb 2 hete, szinte ugyanaz a felszereltség és ár, mint a Mentor, csak crossbike és nem lockoutos a teló. Ezen szerinted mit érdemes cserélni? A külsõket például már néztem, ha letérek a földes útra elég bizonytalan lesz a talajfogás. meg egy lockoutos telón is gondolokodtam, Intersport árul ilyeneket külön?