Köszi, de asszem ennyiért elküld az illetõ a ... : )
Röhögd ki ennyiért
Caprine Forsetet kapsz szinte ennyiért null kilcsis garanciásat! Ami ugye ennél jobb...
Köszi, de asszem ennyiért elküld az illetõ a ... : )
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Szerintem világvége 30...
Sziasztok!
Szerintetek mennyit ér egy ilyen bicikli?
http://img.beta.expr.../8e/08-orig.jpg
Keveset használt, újonnan felszerelve Shimano Altus váltókkal, fék-váltókarokkal, elsõ hajtókarral, és 55-ért kínálják...
Elõre is köszönöm:
Judit
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
kicsit fura, hogy 40nél jobban nem bírom tekerni.
1. Ha nem kapsz egybõl választ nem azt jelenti, hogy írd le ugyanazt mégegyszer. Ezt vedd figyelmeztetésnek, legközelebb bünti lesz.
2. Én 193cm vagyok, és volt/van egy 14,5"os PolarX-em, amivel még túrázni is elmerészkedtem. Kényelmetlenebb vele túrázni, mint egy nagyobb vázzal, de meg lehet szokni.
El kell döntsed.. Többet túrázol, vagy többet ugrálsz?
Köszi, asszem ez lesz.Ez a Dema jónak tûnik, ennyiért.
A 2200-as váltókarhoz nyolcas, Shimano kompatibilis sor és lánc kell, ami jóval olcsóbban beszerezhetõ, mint a Xenon, vagy a kilences Sh.
Fékbe ha gyári nem elég jó, tehetsz puhább fékpofát.
A Neuzer Courier DT és (Altrix) Courier között csak váltás/hajtómû és agyban van különbség? Mert ez kb 15K és kb fél kg; és az 50/34 helyett a 48/38/28 a környéken nem is nagy baj... ha a sor ugyanaz; de legalábbis 11tõl kezdõdik...
Leghivatalosabb infót itt találtam:http://www.neuzer.hu...8_katalogus.pdf
De ha vki élõben is hozzájutot ilyenhez abban jobban bízok :prosze:
szerk: Érdekes, van ahol 54/42es hajtómûvel írják a simát (nem DT)...
Sziasztok. Nekem egy pici segítségre lenne szükségem. Nem vagyok túl régi bringa arc, de nagyon érdekel a dolog, és képben is vagyok egy picit. Szóval. Dombóváron lakom( ha van még innen valaki szóljon) És a haverokkal elkeztünk lightos Dh-zást. meg freerideolást Egy Montanam volt. alu vázas. telós, de hát mégis csak 40ezres gép Vettem a napokban egy Wheeler Buddy 01-et Nagyon be jön, viszont mintha kicsit pici lenne. 182cm vagyok 100kg. Freeride-ra nagyon szupi. viszont én járok túrázgatni is+ meg aszfalt betyárkodom is. szóval szerintetek oké a gép. vagy cseréljem? a magas nyeregcsõvel még talán kényelmes is lehet, csak rövid a gép. Tanácsotok at várom.
Plusz ha valaki tud álvédõs Dh sisakot. az érdekel.
A Neuzer Courier DT és (Altrix) Courier között csak váltás/hajtómû és agyban van különbség? Mert ez kb 15K és kb fél kg; és az 50/34 helyett a 48/38/28 a környéken nem is nagy baj... ha a sor ugyanaz; de legalábbis 11tõl kezdõdik...
Leghivatalosabb infót itt találtam:http://www.neuzer.hu...8_katalogus.pdf
De ha vki élõben is hozzájutot ilyenhez abban jobban bízok :prosze:
szerk: Érdekes, van ahol 54/42es hajtómûvel írják a simát (nem DT)...
RAUH-Welt
B E G R I F F
de miért nem olyantól veszünk kerékpárt aki azt gyárt? mondjuk régen a canyon is "quelle bike" volt de mostanra rendesen kinõtte magát.