Esetleg érdemes az Intersportba benézned. Durván leárazták a Genesis bringáikat. (Némelyik árát még az akciós katalógusokban meghirdetett alá is levitték.)
Én a múlt héten vettem egy alapáron 170 ezres cross gépet 110-ért. De láttam jó külsejû montit is 140-ért. Azt nem vettem közelebbrõl szemügyre, mert trekking/ cross ügyben jártam bent.
Most nyilván sokan felhördülnek: "Genesis, hát mi az? Nem is márka..." Nos, simán tudja azt, amit a 220 ezres Cube-om, vagy a 190 ezres Specim tudott. Sõt, sok szempontból veri is õket.
A váza is nagyon egyben van (állítólag KTM váz), nem kell szégyenkeznie a Kona Kulám mellett, sem a varratok, sem az erõsség/ merevség tekintetében. Ebben az árkategóriában pedig már a Genesisek külsejére sem lehet panasz.
Lehet röhögni, lehet istenkáromlással vádolni emiatt a post miatt, de azok után, hogy hosszú ideje kizárólag jó nevû gyártók gépeit vásároltam, és a közelmúltban kétszer is csalódnom kellett bennük, most komolyan elgondolkodtam azon, hogy valami itt nem frankó. Lehet, hogy a józan paraszti ész meg a saját tapasztalat (és saját vélemény felvállalása) többet ér, mint a jól kidolgozott marketingstratégia, ami gusztustalan profitot eredményez. Ideje Thoreau-t olvasgatni...
én is jól szemügyre venném az Intersportot.
150-ért már van jónéhány bringa amit érdemes megfontolni.

Sign In
Create Account

Back to top