Üdv!
Lenne egy Gepida alboin 300as(trekking) bringám,erre keresnék felnit gumit extra nagy súlyra,ami olyan 160kg. Nem vagyok kis termetű ember,aszfaltra használnám rövid távokon(20-30 km naponta) kicsit megmozgatva magam.
Lényeg hogy szerintem a váz simán bírná a súlyt. Jelenleg dupla falú felni van rajta megerősített küllőkkel(kaptam a bringát ajándékba,de nem értek hozzá hogy tényleg rajta van e)
Létezik egyáltalán ilyen felni/gumi kombó amire azt mondjátok elbír,és nem kell attól félnem hogy összecsuklik?
Köszi a tippeket
Amíg nem ütöd meg egy komolyabb szegélyen vagy kátyúban, el kell bírnia. Amúgy meg, ha gyengének bizonyulna (amit nem hiszek, mert a gyári felnije is elég masszív a Gepidának) akkor először küllőtörést fogsz tapasztalni, nem csuklik össze olyan könnyen az. Ameddig ez nem következik be, használd csak nyugodtan. Azért én tennék rá egy Schwalbe Marathon Plus-t (vagy Plus Tour-t, ha a bütykösebb változat jön be, de városban inkább a simább felület lesz a jó) mert a defektállóság fontos lesz ekkora terhelésnél. Meg esetleg valami defektjavító folyadékkal töltött belsőt (Slime vagy Joe's Sealants) - nekem már sokszor segített városban üvegszilánk vagy drótdarab esetén.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére