Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2009. augusztus 24. - 14:15
Valaki tudna nekem segíteni?
Nem értek igazán a bringákhoz, most akarok elkezdeni. Viszont a méreteket sem igazán ismerem. Nem túl hosszú túrákra szeretnék menni, betonon, vagy lazább erdei utakon. Találtam egy bringát, ami tetszene adatai: Merida 18 collos aluvázas, 26 collos kerekekkel. Ez mekkora méretre ajánlott? 157cm magas vagyok.
Elõre is köszönöm!
Zsuzsi
Írta 2009. augusztus 24. - 13:25
ja csak az a teló helybõl kuka, plusz minden alaktrésze gyengébb, nem csak a telótól van árkülönbség.Á, világéletemben MTB-m volt, nem veszek korcsot Az MTB igazi mindenes, más felépítés nem is tetszik.
Ahogy elnézem viszont, a Sport-on nincsenek rajta a felesleges V-fék szemek, az nálam szempont. Nem utolsósorban 30 ronggyal olcsóbb, gondolom a teló miatt (is).
szvsz vagy vedd a drágábbat, vagy vegyél tavalyi hr xc-t 80 ért, bonts le róla mindent (kb 30 rugó kinyerhetõ) 50-ért van egy q jó vázad és a mostani sport árához viszonyított különbözet 130K ért építhetsz belõle egész jó bringát.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. augusztus 24. - 13:10
ha a túrakényelem a fontos akkor inkább cross vagy trekking bringát kellene nézned
Á, világéletemben MTB-m volt, nem veszek korcsot Az MTB igazi mindenes, más felépítés nem is tetszik.
Ahogy elnézem viszont, a Sport-on nincsenek rajta a felesleges V-fék szemek, az nálam szempont. Nem utolsósorban 30 ronggyal olcsóbb, gondolom a teló miatt (is).
Írta 2009. augusztus 24. - 11:19
akkor merida.
a kérdésem már csak annyi lenne, hogy szeretném a bringát erdõben nem nagyon durva (bár ez relatív ) terepre használni, viszont eljárok pár napos túrákra is ami fõként aszfalt.
ilyen szemszögbõl nézve
Merida Crossway TFS 500-SPORT-D '09 (esetleg széthullik terepen)
Merida Matts TFS XC 500-D '09 (marhára nem kényelmes túrázni vele)
melyik bicót tudom jobban kihasználni..
köszönöm
Mindenképp a crossway: döngölt földúton, murván bõven elmész vele, hosszú túrázni viszont 100x jobb, mint a hfs, ahogy te is jól látod.
Ha nem tervezed a technikás, sziklás terepet, akkor meg leszel vele elégedve.
Írta 2009. augusztus 23. - 16:15
ha a túrakényelem a fontos akkor inkább cross vagy trekking bringát kellene néznedÜdv!
Szemezgetek egy Hardrock Sport-tal, bár nem tudom, hogy a Hardrock Comp-pal mennyire járnék jobban. Város, túra, erdei csapatásra használnám, tehát elég fontos a túrakényelem, ugyanakkor teljesítménytúrák hegymeneténél se hagyjon cserben. Szóval melyiket ajánlanátok? Köszi.
Írta 2009. augusztus 23. - 11:21
Szemezgetek egy Hardrock Sport-tal, bár nem tudom, hogy a Hardrock Comp-pal mennyire járnék jobban. Város, túra, erdei csapatásra használnám, tehát elég fontos a túrakényelem, ugyanakkor teljesítménytúrák hegymeneténél se hagyjon cserben. Szóval melyiket ajánlanátok? Köszi.
Írta 2009. augusztus 23. - 10:25
akkor merida.
a kérdésem már csak annyi lenne, hogy szeretném a bringát erdõben nem nagyon durva (bár ez relatív ) terepre használni, viszont eljárok pár napos túrákra is ami fõként aszfalt.
ilyen szemszögbõl nézve
köszönöm
Crossway
Írta 2009. augusztus 23. - 09:16
ilyen szemszögbõl nézve
köszönöm
Írta 2009. augusztus 23. - 08:49
Jogos!Nos, izé, biciklit szeretnék venni a gyereknek. Egy 18 kilós gyerek alá nem fogok fullyt venni, egyrészt mertt nem csinál olyat, hogy szüksége legyen rá, másrészt meg ennyi pénzért nem adnak olyan felfüggesztést, ami mûködik a gyerek alatt. Inkább legyen a bringa könnyû.
--Trifo
Írta 2009. augusztus 22. - 23:33
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2009. augusztus 22. - 23:13
Szia!
Épp a múltkor néztem egy Pesti bringabolt honlapján, egy tök szép 16" bikeot! Jól emlékszem Kawasaki volt, komolyan nézett ki! Itt van egy kép is:
http://www.hajtany.h...tat.php?kep=186
Nos, izé, biciklit szeretnék venni a gyereknek. Egy 18 kilós gyerek alá nem fogok fullyt venni, egyrészt mertt nem csinál olyat, hogy szüksége legyen rá, másrészt meg ennyi pénzért nem adnak olyan felfüggesztést, ami mûködik a gyerek alatt. Inkább legyen a bringa könnyû.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. augusztus 22. - 21:44
meridátsziasztok!
ha tudnátok segíteni eme 2 canga közül melyiket érdemesebb megvennem..
Kelly's Phanatic 2009
Merida Crossway TFS 500-Sport-D '09
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. augusztus 22. - 21:20
ha tudnátok segíteni eme 2 canga közül melyiket érdemesebb megvennem..
Kelly's Phanatic 2009
Merida Crossway TFS 500-Sport-D '09
Írta 2009. augusztus 20. - 09:25
Szia!Hali!
Megint gyerekbringát próbálok venni, csak most már 16"-osat. Jól kinéztem egy Caprine Toddlert az apróban, aztán ahogy nézegettem, látom ám, hogy a Lofty 16"-os bringája az ugyanaz, csak csúnyább festéssel. Namármost tényleg? Ezen kívül tudtok mondani rendes minõségû 16"-os gyerekbringát?
--Trifo
Épp a múltkor néztem egy Pesti bringabolt honlapján, egy tök szép 16" bikeot! Jól emlékszem Kawasaki volt, komolyan nézett ki! Itt van egy kép is:
http://www.hajtany.h...tat.php?kep=186
Írta 2009. augusztus 19. - 13:58
Megint gyerekbringát próbálok venni, csak most már 16"-osat. Jól kinéztem egy Caprine Toddlert az apróban, aztán ahogy nézegettem, látom ám, hogy a Lofty 16"-os bringája az ugyanaz, csak csúnyább festéssel. Namármost tényleg? Ezen kívül tudtok mondani rendes minõségû 16"-os gyerekbringát?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. augusztus 18. - 12:31
Tényleg, a Ghost és a Focus márkákról tud valaki valamit, jók ezek? Focusról olvastam már tesztet az osztrák Mountain Bike magazinban, végülis jó vételnek írták AM-bringában a Thunder Pro-t (még ha nem is egy Scott Genius:)).
Írta 2009. augusztus 17. - 19:10
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. augusztus 17. - 16:59
Szia!200.000-ért vagy felette keresünk nõi trekkinget, lényeg a teló, sárvédõ, agydinamós világítás, csomagtartó. KTM felsõ kategóriás modelljei nem tetszettek neki...
Valaki valami?
Nézd meg õket:
Cube Curve, Dema Loara!
Írta 2009. augusztus 17. - 14:29
200.000-ért vagy felette keresünk nõi trekkinget, lényeg a teló, sárvédõ, agydinamós világítás, csomagtartó. KTM felsõ kategóriás modelljei nem tetszettek neki...
Valaki valami?
Na igen, hiába a logika, ha gyõz a nõi "ennek nem tetszik a színe" érv Nézegessétek az Author honlapját vagy Kelly's avagy itt: http://www.canga.hu/
Írta 2009. augusztus 17. - 11:30
Valaki valami?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960