Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11932 replies to this topic

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

Szaisztok! +lepõ módon, bringa vásárlását tervezem. :) Ki is néztem magamnak kettõt, kérdezném a szakértõk véleményét, vagy más javaslatokra is nyitott lennék...

Kelly's saphix 2009 (kb.80e-ért)
Caprine Cross Two (kb 90e-ért)

Szóval ezek között vacilálnék, a tervezett felhasználásnak (alapvetõen város, 1 kis erdei vadulás néha) +felelnének.
Elõre is köszi mindenki észrevételét!

Ha még egy kicsit lehet nyújtani az erre szánt keretet, akkor:
KROSS

[highlight] The bike way of life [/highlight]

mhorvat

mhorvat

vendég

• fórumtag
  • 64 posts
Errõl a BikePro-ról egyébként van valakinek tapasztalata? Elképesztõ árakat produkálnak az alap akción felüli plusz akciójukkal. Tapasztalat van (mivel 1-2 hete nyitottak)? Mûködik ez a weben veszem a biciklit történet? :\

Üdv.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

Szaisztok! +lepõ módon, bringa vásárlását tervezem. :) Ki is néztem magamnak kettõt, kérdezném a szakértõk véleményét, vagy más javaslatokra is nyitott lennék...

Szóval ezek között vacilálnék, a tervezett felhasználásnak (alapvetõen város, 1 kis erdei vadulás néha) +felelnének.

Tessék.. pl ez kicsit jobb de még 90ez Kelly's Axis 2009 - Ker

merida 93ez http://www.bicyclewe...-comfort-v-2009

"just chillin killin"

csyky

csyky

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

Köszi a linket! Nagyon szép kerékpárok! Mikortól lesznek kaphatóak? A vázak csak egy méretben készülnek? (Nem találtam ugyanis méret adatokat...) Hol készülnek ezek a vázak? Taiwanon?

Érdeklõdj a mail címen, én is csak ennyit tudok.

Puxima

Puxima

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Köszi a linket! Nagyon szép kerékpárok! Mikortól lesznek kaphatóak? A vázak csak egy méretben készülnek? (Nem találtam ugyanis méret adatokat...) Hol készülnek ezek a vázak? Taiwanon?

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts

SokadikX.. esetleg leirnád melyik az a teló .?.

Majd ha hazaértem vele. Jobb, ha nem tudok elõre semmi biztosat. ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

meg a régit is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

Sziasztok! Szeretnék ide az alföldre egy egysebességes városi "suhanós" bringát. Valami olyasmi tetszene leginkább, mint a Kona Paddy Wagon, csak olcsóbban... (100-120e) Nem vagyok képben a jelenlegi bolti kínálattal, de azt tudom, hogy pár évvel ezelõtt még semmi esélyem nem volt... :-( Van-e már valami elõrelépés? Hallottam, hogy a Schwinn dolgozik az ügyön... errõl tudtok-e valamit?

Így van! Nevezzük Csepelnek :D SASOLD

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

"just chillin killin"

Puxima

Puxima

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Sziasztok! Szeretnék ide az alföldre egy egysebességes városi "suhanós" bringát. Valami olyasmi tetszene leginkább, mint a Kona Paddy Wagon, csak olcsóbban... (100-120e) Nem vagyok képben a jelenlegi bolti kínálattal, de azt tudom, hogy pár évvel ezelõtt még semmi esélyem nem volt... :-( Van-e már valami elõrelépés? Hallottam, hogy a Schwinn dolgozik az ügyön... errõl tudtok-e valamit?

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts

ha valami jófajta teló akkor nem lesz csalódás

nekem a tizenvalahány telóból amivel dolgom volt 3 volt rugós. (80 és 140 mm rugoút közt sokféle) ebben a kategóriában nincs szignifikáns különbség, sõt mai napig a legszebben mozgó telóm a 03-as levelgõs foxi volt.

Najó, asszem, most következik egy marék nyugtató+altató+két üveg tömény és alvás holnapig :DD
Ja! És az önszuggesszió: "Jó lesz, szép lesz, tökéletesen meg leszek elégedve" stb. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Kezdek félni az új bringámtól... lehet, hogy nagy csalódás lesz a levegõs teló az olajos+rugós után?

ha valami jófajta teló akkor nem lesz csalódás

nekem a tizenvalahány telóból amivel dolgom volt 3 volt rugós. (80 és 140 mm rugoút közt sokféle) ebben a kategóriában nincs szignifikáns különbség, sõt mai napig a legszebben mozgó telóm a 03-as levelgõs foxi volt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts

A levegõs villa pláne durvább terepre lett kitalálva, sima úton nem nagyon fog mozogni.

Csak vigasztalj... :(
Lehet, hogy tényleg az lesz a vége, hogy elhozom a szép, új bringát a boltból, aztán elviszem a régit a legközelebbi szervizbe, rendberakatom, ezt meg elrakom a pincébe... De ha igazad lesz, akkor többé nem hiszek kereskedõnek. Mert ezt direkt kiemeltem, hogy nem szeretnék valami olyat, ami rosszabb a jelenleginél...

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 posts
A levegõs villa pláne durvább terepre lett kitalálva, sima úton nem nagyon fog mozogni. Igazából ízlés kérdése, valaki a rugósat terepen is jobban szereti a könnyedebb mozgás miatt.
Hegyibringás = Kerekes Jeti

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts
Kezdek félni az új bringámtól... lehet, hogy nagy csalódás lesz a levegõs teló az olajos+rugós után?

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 posts
Aszfaltra, keményebb földútra bõven elmegy a merevvilla. Váltó azonban sztem is kell, mégha csak egy agváltó is de soxor jól jön.
A bringásfutárokkal ne példálózzunk, õk egy külön kaszt, pont azért bírják a fixikkel meg a singlespeedekkel, mert az állóképességük magasan az átlag felett van (munkaköri sajátosság)

Mondjuk szerintem õk is csak sznobizmusból járnak ilyen gépekkel, - azért egy szabhegyi vagy Budakeszi címre eljutni már nekik is kihívást jelent azokkal a vasakkal.
Hegyibringás = Kerekes Jeti

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Nekem speciel a montival való közlekedés után országútira átülve se hiányzik a teleszkóp (bár nyilván a karbon váz is javít a dolgom), a fék ellenben annál inkább :) pedig a soproni utak se jobbak, mint a Budapestiek. A váltó megléte viszont szerintem fontos.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

Gyerekek ehhez mit szóltok? a környékemben mindenhol körbenéztem már és sehol picit normális kerékpár. dabasra járok ott találtam ezt cube analog 2007-es 122000 rõl lárazva 110 ezerre. szerintetek merjem megvenni? Multi-Motor & Bringa Kft. ma ezen a azon a részen vagyok munkába és el kell döntenem, Segítsetek légyszíves!!!! városi használat + terep!

nem rossz (cube+deore), de nem is egy best buy
Pl Kelly's Oxygen 2009 sem rosszabb...
Vagy akár Polaris (-10%-al ebbõl az árból) Sõt, én tuti ezt venném ennyiért, ha mtb-hoz ragaszkodsz, és 110e körül. Vagy shimano-val, ha az szimpatikusabb.

wiedner

wiedner

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Gyerekek ehhez mit szóltok? a környékemben mindenhol körbenéztem már és sehol picit normális kerékpár. dabasra járok ott találtam ezt cube analog 2007-es 122000 rõl lárazva 110 ezerre. szerintetek merjem megvenni? Multi-Motor & Bringa Kft. ma ezen a azon a részen vagyok munkába és el kell döntenem, Segítsetek légyszíves!!!! városi használat + terep!