Köszi a linket! Nagyon szép kerékpárok! Mikortól lesznek kaphatóak? A vázak csak egy méretben készülnek? (Nem találtam ugyanis méret adatokat...) Hol készülnek ezek a vázak? Taiwanon?
Érdeklõdj a mail címen, én is csak ennyit tudok.
Köszi a linket! Nagyon szép kerékpárok! Mikortól lesznek kaphatóak? A vázak csak egy méretben készülnek? (Nem találtam ugyanis méret adatokat...) Hol készülnek ezek a vázak? Taiwanon?
SokadikX.. esetleg leirnád melyik az a teló .?.
SokadikX.. esetleg leirnád melyik az a teló .?.
Sziasztok! Szeretnék ide az alföldre egy egysebességes városi "suhanós" bringát. Valami olyasmi tetszene leginkább, mint a Kona Paddy Wagon, csak olcsóbban... (100-120e) Nem vagyok képben a jelenlegi bolti kínálattal, de azt tudom, hogy pár évvel ezelõtt még semmi esélyem nem volt... :-( Van-e már valami elõrelépés? Hallottam, hogy a Schwinn dolgozik az ügyön... errõl tudtok-e valamit?
ha valami jófajta teló akkor nem lesz csalódás
nekem a tizenvalahány telóból amivel dolgom volt 3 volt rugós. (80 és 140 mm rugoút közt sokféle) ebben a kategóriában nincs szignifikáns különbség, sõt mai napig a legszebben mozgó telóm a 03-as levelgõs foxi volt.
Kezdek félni az új bringámtól... lehet, hogy nagy csalódás lesz a levegõs teló az olajos+rugós után?
Csak vigasztalj...A levegõs villa pláne durvább terepre lett kitalálva, sima úton nem nagyon fog mozogni.
Gyerekek ehhez mit szóltok? a környékemben mindenhol körbenéztem már és sehol picit normális kerékpár. dabasra járok ott találtam ezt cube analog 2007-es 122000 rõl lárazva 110 ezerre. szerintetek merjem megvenni? Multi-Motor & Bringa Kft. ma ezen a azon a részen vagyok munkába és el kell döntenem, Segítsetek légyszíves!!!! városi használat + terep!
Azért a napi 8 órában országúti kerékpáron ülõ futárok is kibírják teló nélkül, jó részük váltó, sõt szabadonfutó nélkül is.
Bocs, de azt tapasztalatból mondom, hogy ez marhaság... azért a város sem 100%-ig sík, pláne nem egyenletes az útburkolat.
Szóval szvsz (megfelelõ minõségben persze) egyik sem felesleges. A negyvenezresen tényleg az...
Bocs, de azt tapasztalatból mondom, hogy ez marhaság... azért a város sem 100%-ig sík, pláne nem egyenletes az útburkolat.(városba teló, váltó inkább ballaszt),
Laptopokkal foglalkozom tisztában vagyok vele, hogy az olcsó nem mindig olcsóbb hosszabb távon. Ott már megtanultam, hogy arra kell a laptopot venni, amire használva lesz.
Tervbe van véve ugyan egy hosszabb túra erdélyben, de szerintem bõven teljesíthetõ olcsó kerékpárral is.