SokadikX.. esetleg leirnád melyik az a teló .?.
meg a régit is
SokadikX.. esetleg leirnád melyik az a teló .?.
Sziasztok! Szeretnék ide az alföldre egy egysebességes városi "suhanós" bringát. Valami olyasmi tetszene leginkább, mint a Kona Paddy Wagon, csak olcsóbban... (100-120e) Nem vagyok képben a jelenlegi bolti kínálattal, de azt tudom, hogy pár évvel ezelõtt még semmi esélyem nem volt... :-( Van-e már valami elõrelépés? Hallottam, hogy a Schwinn dolgozik az ügyön... errõl tudtok-e valamit?
ha valami jófajta teló akkor nem lesz csalódás
nekem a tizenvalahány telóból amivel dolgom volt 3 volt rugós. (80 és 140 mm rugoút közt sokféle) ebben a kategóriában nincs szignifikáns különbség, sõt mai napig a legszebben mozgó telóm a 03-as levelgõs foxi volt.
Kezdek félni az új bringámtól... lehet, hogy nagy csalódás lesz a levegõs teló az olajos+rugós után?
Csak vigasztalj...A levegõs villa pláne durvább terepre lett kitalálva, sima úton nem nagyon fog mozogni.
Gyerekek ehhez mit szóltok? a környékemben mindenhol körbenéztem már és sehol picit normális kerékpár. dabasra járok ott találtam ezt cube analog 2007-es 122000 rõl lárazva 110 ezerre. szerintetek merjem megvenni? Multi-Motor & Bringa Kft. ma ezen a azon a részen vagyok munkába és el kell döntenem, Segítsetek légyszíves!!!! városi használat + terep!
Azért a napi 8 órában országúti kerékpáron ülõ futárok is kibírják teló nélkül, jó részük váltó, sõt szabadonfutó nélkül is.
Bocs, de azt tapasztalatból mondom, hogy ez marhaság... azért a város sem 100%-ig sík, pláne nem egyenletes az útburkolat.
Szóval szvsz (megfelelõ minõségben persze) egyik sem felesleges. A negyvenezresen tényleg az...
Bocs, de azt tapasztalatból mondom, hogy ez marhaság... azért a város sem 100%-ig sík, pláne nem egyenletes az útburkolat.(városba teló, váltó inkább ballaszt),
Laptopokkal foglalkozom tisztában vagyok vele, hogy az olcsó nem mindig olcsóbb hosszabb távon. Ott már megtanultam, hogy arra kell a laptopot venni, amire használva lesz.
Tervbe van véve ugyan egy hosszabb túra erdélyben, de szerintem bõven teljesíthetõ olcsó kerékpárral is.
Sziasztok!
Most akarok venni egy kerékpárt, pontosabban egy Caprine Tour Cross 2009 típusú kerékpárt. Milyen méretet vegyek, én 170 cm vagyok, és a 18"-os méretet néztem.
Elõre is köszönöm
bexzy
Elsõre azt mondanám, hogy a 170 centihez inkább 17-es váz, de túl sok geometriával kapcsolatos infót nem találtam errõl a vázról. Ha jól látom a 18-as a legkisebb, szóval olyan nagy a 18-as sem lehet. Ha tudod próbáld ki.