Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

bexzy

bexzy

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Sziasztok!
Most találtam ezt a bringát, elég jónak tûnik a felszereltség, legalábbis nekem.
Rock Machine '09 CrossRide 250 (Ker
Mi a véleményetek róla?
Ha jól láttam akkor ezen fékváltókar van?
Elõre is köszönöm
bexzy

P_Denes

P_Denes

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Sziasztok,megint én vagyok!

Új szerelmet találtam,ezúttal egy Bianchi személyében:)
Ismét a hozzáértõk véleményét kérném a dologról,mert én egyrészt nem tartom magam igazán annak (max. lelkes amatõrnek) ,másrészt a szerelemtõl úgyis vak vagyok:P

Amit tudni kell róla:
Shimano 105 "Golden Arrow" szett
ITM kormány,kormányszár
3TTT nyeregcsõ
Ambrosio Élite dupla falu, szegecselt felnik
Continental Grand Prix gumik (a hátsó kopott, de használható, az elsõ egész jó)
Maillard pedálok, Christophe klipsz
Ára: 40ezer szép magyar forint

És végül a képek
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Elõre is köszönöm válaszotokat!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,270 posts

Sziasztok!

Bringát vennék a közeljövõben de nem is tudom hol kéne keresgélnem(5 éve hagytam abba különbözõ okok miatt most újra kezdeném) Szóval technika fejlõdött rendesen idõközben... Ami elképzelés lenne: 230-250 ezer Magyar pengõt szánnék erre(reményeim szerint) Merev farú (bár ez az árból is adodó)
Talán 50-50 %-ban használnám városban illetve terepen és lefele is jól guruljon... elsõre ami szóba jött az a Cube Acid 2010, jó is lenne csak szeretném ha picit laposabbak lennének a szögei... szóval valami hasonló bringa laposabb szögekkel-hosszabb felsõ csõvel jó lenne :)

laposabb szögek
hoszabb felsõcsõ
-jobb szereltség-
Ker

geo :
KONA 2009 - Kula
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Vinsz

Vinsz

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Bringát vennék a közeljövõben de nem is tudom hol kéne keresgélnem(5 éve hagytam abba különbözõ okok miatt most újra kezdeném) Szóval technika fejlõdött rendesen idõközben... Ami elképzelés lenne: 230-250 ezer Magyar pengõt szánnék erre(reményeim szerint) Merev farú (bár ez az árból is adodó)
Talán 50-50 %-ban használnám városban illetve terepen és lefele is jól guruljon... elsõre ami szóba jött az a Cube Acid 2010, jó is lenne csak szeretném ha picit laposabbak lennének a szögei... szóval valami hasonló bringa laposabb szögekkel-hosszabb felsõ csõvel jó lenne :)

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 posts

Én montit szeretnék venni max 100ezerért.Nézegettem a Crossokat is de az erdõbe inkább monti kell. :)

Ha mindenképp újat szeretnél ezt is nézd meg:
Trek ker

Én is 4300-assal kezdtem a terepezést -akkor még merev villával- és nagyon szerettem (még mindig megvan túrára átépítettem, asszony használja).

De ajánlom az apró túrását kb ennyiért már egész jó vasakat kapni (és tudsz alkudni is)
Hegyibringás = Kerekes Jeti

lujo26

lujo26

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Kicsit drágább mint 100k, de szerintem a Speci. Hardrock az egyik legjobb vétel....

Megfontolom lehet akkor még gyüjtök rá kicsit. köcce

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Kicsit drágább mint 100k, de szerintem a Speci. Hardrock az egyik legjobb vétel....

lujo26

lujo26

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Én montit szeretnék venni max 100ezerért.Nézegettem a Crossokat is de az erdõbe inkább monti kell. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,270 posts

És még csak nem is drágább...
Az véletlen, hogy más váltót írnak a két oldalon?

ez lehet az igaz

Kellys Bicycles : ArchiveDetail
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
teljesen jól mondták akkor, én is annyi vagyom magasságban, igaz én a 20-ast szeressem, de nekem egyedi az ízlésem

De most neked ilyen Krossz bringa kell vagy MTB? mer nem mindegy....

puma

puma

újonc

• fórumtag
  • 6 posts

itt is meg lehet nézni
:::BigBike:::

igaz picit drágább de legalább nem webshop

És még csak nem is drágább...
Az véletlen, hogy más váltót írnak a két oldalon?

lujo26

lujo26

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Van most itt a boltban is hardrock, fehér.....valami 109-119ezer.....itt is van két méret, ki lehet próbázni, de ha megmondod milyen magas vagy tudunk méretileg irányba állítani.....és lehet rendelni is biciklit a boltban ha kell....vagy akkor megnézitek a 2010-est
Besétálsz egy speci disztribútorhoz vagy hogy monnyák, és megmondod h ilyen bringa kell a neked való méretben....és egmondják mi a helyzet, mik a lehetõségek

Nekem a 193cm és 86kg-hoz 21" 22" vázat mondtak montihoz.Amúgy a Lightningot 94ezerért kapnám.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,270 posts

Nos, ez majd kiderül. Egyenlõre a lehetõségeket tárom (illetve próbálom) fel, aztán majd a listából még szóródnak ki pl. ilyen okokból kifolyólag.
Köszönöm a gyors válaszaitokat.

itt is meg lehet nézni
:::BigBike:::

igaz picit drágább de legalább nem webshop

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Van most itt a boltban is hardrock, fehér.....valami 109-119ezer.....itt is van két méret, ki lehet próbázni, de ha megmondod milyen magas vagy tudunk méretileg irányba állítani.....és lehet rendelni is biciklit a boltban ha kell....vagy akkor megnézitek a 2010-est
Besétálsz egy speci disztribútorhoz vagy hogy monnyák, és megmondod h ilyen bringa kell a neked való méretben....és egmondják mi a helyzet, mik a lehetõségek

puma

puma

újonc

• fórumtag
  • 6 posts

Egy apró észrevétel, ezek mind 2009-es modellek biztos vagy benne hogy mindbõl van méreted? Mert a 19" 20" 21" nagyon népszerû váz méret.Sokszor szoktak olyan bringák is fent lenni amikbõl már nem lesz minden méret csak még nem frissítették az oldalt, pl én is így jártam :(

Nos, ez majd kiderül. Egyenlõre a lehetõségeket tárom (illetve próbálom) fel, aztán majd a listából még szóródnak ki pl. ilyen okokból kifolyólag.
Köszönöm a gyors válaszaitokat.

lujo26

lujo26

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Egy apró észrevétel, ezek mind 2009-es modellek biztos vagy benne hogy mindbõl van méreted? Mert a 19" 20" 21" nagyon népszerû váz méret.Sokszor szoktak olyan bringák is fent lenni amikbõl már nem lesz minden méret csak még nem frissítették az oldalt, pl én is így jártam :(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,270 posts

Egyéb észrevétel esetleg? Fékek, váltók, stb...? Melyik gyengébb-erõsebb, jobb-rosszabb, kezelhetõbb-vagy kevésbé?

Köszi.

más gázos cucc nincs sztem
kelliz picit jobb cucokkal szerelt. (deore váltókarok, 9-es deore sor, stb)
de a lényeg hogy jó geójú, jó méretû vázad legyen. azt meg tudja a kelliz is meg a merida is.

puma

puma

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Egyéb észrevétel esetleg? Fékek, váltók, stb...? Melyik gyengébb-erõsebb, jobb-rosszabb, kezelhetõbb-vagy kevésbé?
Esetleg más ajánlat?

Köszi.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,270 posts

Valamivel 180 felett vagyok és egy kicsivel több, mint 80 súlyra. Ezzel sokat segítettem? :D

akkor a specit felejtsd el. hacsak nem találsz belõle 49-est, bár az is határeset.

amúgy én a kelliz eqvizitet venném, mondjuk 19-est.
a hajtómûve elég gagyika, de a merida alap shimanoja sem jobb. meg végülis el lehet vele lenni. aztán ha elkopott csere vmi jobbra.

puma

puma

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Valamivel 180 felett vagyok és egy kicsivel több, mint 80 súlyra. Ezzel sokat segítettem? :D