ez a donordolog nekem is egyszembe jutott
canyon miben jobb?
ami mar baromi regota piszkalja a csoromet... ezek a nemet jo ar/ertek aranyu webshopos cangak vazai milyenek (redbull, radon, bulls)?
Sziasztok!
Most gyûjtök Specialized Epic -re, de akkor fogalmazok pontosan, ha azt mondom, hogy egy haladós, gyorsulós geo kéne, ami fully is de merev is egybenNa, hozom a formám
(ha jól emlékszem, volt már Epic lázam régebben is....)
Most egy 06-os Rockhopperem van, ami álom, de nem fully. És most emiatt pörögtem rá a Speckó Epicre, mert hát akkor a legjobb márkából kell a fully, de azért tudom én hogy asse teljesen úgy van.
A lényeg. Ha nem muszály, a kult státusz miatt nem akarnék vagyonokat fizetni egy névért. Az Epic és a Merida Mission 2000D között vívódok, mert a Mission lenne jóval olcsóbban használtan nagyon nagyon jó állapotban, mint egy Epic, ami nagy szerencsével is 150-160 használtan.
Volt 2004es Mission-öm és 2005ös TransMission-öm, nagyon baba cuccok voltak, de ez a 2000D sokkal jobbnak néz ki, igazi haladós fordulósnak a lecsapott súlypont miatt, de lehet hogy csak én nézem félre a dolgot. A Manitou Radium lock tagja pedig kielégítené azt hogy merev is legyen, akkor és annyira amennyire kell. Na most nem tudom, hoyg a Speckó geója effektíve mennyivel haladósabb, vagy fordulékonyabb, és hogy kell e az hogy a Brain "gondolkozzon" helyettemJa és mindez megéri e a dupla árat, de ez már személyes problémám
Ha valaki tudna mindkét vázhoz érdemi pro és kontra hozzászólást azt nagyon megköszönném, segítene picikét a döntésben, vagy a további vívódásban, haha
ps. vagy ha tudtok XC-s geós fully(100mm max) vázat amihez lockos tag jár, az is jöhet
Sziasztok!
Most gyûjtök Specialized Epic -re, de akkor fogalmazok pontosan, ha azt mondom, hogy egy haladós, gyorsulós geo kéne, ami fully is de merev is egybenNa, hozom a formám
Most egy 06-os Rockhopperem van, ami álom, de nem fully. És most emiatt pörögtem rá a Speckó Epicre, mert hát akkor a legjobb márkából kell a fully, de azért tudom én hogy asse teljesen úgy van.
A lényeg. Ha nem muszály, a kult státusz miatt nem akarnék vagyonokat fizetni egy névért. Az Epic és a Merida Mission 2000D között vívódok, mert a Mission lenne jóval olcsóbban használtan nagyon nagyon jó állapotban, mint egy Epic, ami nagy szerencsével is 150-160 használtan.
Volt 2004es Mission-öm és 2005ös TransMission-öm, nagyon baba cuccok voltak, de ez a 2000D sokkal jobbnak néz ki, igazi haladós fordulósnak a lecsapott súlypont miatt, de lehet hogy csak én nézem félre a dolgot. A Manitou Radium lock tagja pedig kielégítené azt hogy merev is legyen, akkor és annyira amennyire kell. Na most nem tudom, hoyg a Speckó geója effektíve mennyivel haladósabb, vagy fordulékonyabb, és hogy kell e az hogy a Brain "gondolkozzon" helyettemJa és mindez megéri e a dupla árat, de ez már személyes problémám
Ha valaki tudna mindkét vázhoz érdemi pro és kontra hozzászólást azt nagyon megköszönném, segítene picikét a döntésben, vagy a további vívódásban, haha
ps. vagy ha tudtok XC-s geós fully(100mm max) vázat amihez lockos tag jár, az is jöhet
Sziasztok!
Sziasztok! Tervezem venni egy trekking bringát. Leginkább városi használatra lesz, néha valami light-os tereppel, plussz azért nem árt, ha bírja a pesti kátyukat. A Kellys Neos-t néztem ki magamnak, de a tavalyi modelt. Nem tudom lehet-e még valahol kapni. Ha esetleg tudtok ajánlani valami más márkát, hasonló felszereltséggel, azt szívesen fogadnám. 120e - 130e a büdzsé. Efölé már nem igen mennék.
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget!
No. A helyzet az, hogy használt bringát eleve nem akarok venni. Néztem a Gepida Alboin 100-at. Jó lenne, de fontos lenne hogy legyen elsõ teleszkópja. A 200-asnak van, de az meg 85e Ft körül mozog. Még mindig a Schwinn Csepel Traction tünik a legjobb választásnak (elsõ teleszkóp, állítható döntésû kormány, teljes felszereltség...), ár/teljesítmény arányban. Legalábbis papíron. Szóval szimpatikus kerékpár. A gond csak az, hogy nem tudom milyen minõségû, mennyire strapabíró. Nincs valakinek konkrét tapasztalata vele? Nem létezik hogy senkinek sincs ilyen... Esetleg valahol a neten egy teszt?
[highlight] The bike way of life [/highlight]
hello...e heten szeretnek venni egy kerekpart, .. csak nem tudom eldonteni h melyik tipus a hozzam valo....mivel szeretnek bicajozni orszaguton, tobb napos turakon reszt venni... de kihasznalnam pl egy nehezebb terepre is. Tehat ezek szerint egy mtb-t kellene vennem. Attol felek, h egy montival nagyon nehez tartani a tempot aszfalton es nagyon faraszto lehet egy tobb napos (napi kb.80 km-es szakaszok) turat teljesiteni. Vagy nem olyan szornyu? jartok montival orszagotas turakra? Koszonom a valaszokat...
Sziasztok!
Új kerékpár vásárlásán töröm a fejem, és ehhez egy kis segítégre lenne szükségem.
Munkába járni és kirándulásra használnám, szóval a túra kategória lenne szerintem a legjobb. Fontos lenne hogy ne csak aszfalt úton, hanem erdei (dózer, murvás stb) utakon is elboldoguljon vele az ember. Az MTB-ket túl kényelmetlennek tartom, pláne ha több órát teker az ember.
A pénz amit rá szeretnék szánni, max 70.000 Ft. Az egyik tipus amit kinéztem és megtetszett, a Schwinn Csepel Traction. Mennyire jó ez a bicaj? Esetleg valamilyen hasonló?
Elõre is köszönöm a segítséget!