Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2010. június 19. - 20:57
CUBE... your life!!!
Írta 2010. június 19. - 20:50
Szeretnék venni egy új gépet magamnak. Teljesen lightos felhasználásra. A Cube Aim-ra gondoltam 2009-es most akciós 104990.- forint. A másik egy decathlonos Rockrider 5.2 nevû "csoda" 79990.- forint. A teló nagyjából mind a kettõn hasonló minõség, bár a Cubon lockolható.
A kérdésem az, hogy sima felhasználás mellet érdemes-e a Cube vagy 25000.- forintal kevesebbért meg lehet venni a szerényebbet.
Ha van esetleg tapasztalatotok decathlonos cangával kapcsolatban légyszi osszátok meg velem.
Miklós
Írta 2010. június 18. - 08:40
Remélem nem vagyok túl offtopic a kérdésemmel, de tudnátok mondani jobb kerékpárboltokat Budapesten? Elsõsorban spd cipõt akarok venni, ezért jó lenne néhányat felpróbálni.
Bike Berguson Ker
Bringaland - Bringaland.hu
CUBE... your life!!!
Írta 2010. június 18. - 07:17
Írta 2010. június 17. - 22:24
ha csak donort nézel (s nem kell a váz) akkor nézd meg a canyon nerve xc 6-ot vagy 7-et, aztán tárgyaljunk
bár elég mikroszkopikus az esélye hogy marad pénzem ilyesmire.
ugy vennem, hogy proba a vazzal - ha nagyon nem tetszik a merevvazas dolog az ossztelos utan, akkor csere (amugy jol elvagyok a full merevvel is).
canyon - a geo nagyon fura: hosszu, de megis magas - nincs tul magasan a sulypont? a pitchem is boszme nagy, de megis ugy erzi az ember, hogy "alacsonyan ul".
most meg neztem az 1000 euros poisonokat is - kicsit ledobbentem az 1500gos kerekszetten (xmd+novatec). de milyen azaz frm felni (388)? ust comp? ahogy elneztem kulon nem olcso, fura, hogy egy ilyen cangara ezt teszik. a vazuk epp fekudne nekem: a 20"os kb olyan hosszu, mint mashol a 18-19es vaz. jelenleg ez tetszik a legjobban nemi alkatreszcserevel (helyben megoldjak)
Írta 2010. június 17. - 20:06
elkezdtem levelezni ezekkel a transalposokkal - nagyon keszsegesek (viszont a szallitas eleg huzos). a redbull is korrektnek tunik.
ha csak donort nézel (s nem kell a váz) akkor nézd meg a canyon nerve xc 6-ot vagy 7-et, aztán tárgyaljunk
bár elég mikroszkopikus az esélye hogy marad pénzem ilyesmire.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. június 17. - 20:00
Neuzer ker
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Össze csukható kerékpárt szeretnék vásárolni!Használtan vagy újonnan!max 50e ft ig!
Tudnátok nekem ajánlani üzletet,céget esetleg használattan infót!KÖSZI!
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2010. június 17. - 17:15
giantnak is van cross bicója 29-er telóval, igaz nem rebával csak torával (legalábbis a cseszkó katalógban) .
ja meg valami kelliz cross bicó is gurul 29-es rebával
elkezdtem levelezni ezekkel a transalposokkal - nagyon keszsegesek (viszont a szallitas eleg huzos). a redbull is korrektnek tunik.
Írta 2010. június 17. - 14:12
Tudnátok nekem ajánlani üzletet,céget esetleg használattan infót!KÖSZI!
Írta 2010. június 17. - 11:16
hu mit talaltam cross rebaval.
Cross Bike Transalp Blizzard Limited - Transalp Mountainbikes
ez is erdekes...
Hardtail Transalp Stoker Limited II - Transalp Mountainbikes
giantnak is van cross bicója 29-er telóval, igaz nem rebával csak torával (legalábbis a cseszkó katalógban) .
ja meg valami kelliz cross bicó is gurul 29-es rebával
Írta 2010. június 17. - 08:34
Cross Bike Transalp Blizzard Limited - Transalp Mountainbikes
ez is erdekes...
Hardtail Transalp Stoker Limited II - Transalp Mountainbikes
Írta 2010. június 16. - 18:57
Gondoltam nincsenek nagy különbségek (de azért van vmennyi) a két teló között!a konáé
az legalább mozog valamicskét. meg masszívabb is picit.
És köszi a segítséget és akkor Kona Fire Mountain-om lesz!
Írta 2010. június 16. - 18:32
semmi baj!
igen, igazából nekem is a Kona felé húz a szívem! és még azt kérdezném, hogy a lockolható RST Gila ML (ez van a Magellanba) vagy a tudomásom szerint nem lockolható Rock Shox Dart 1 (ez meg a Konába) a jobb? a Rock Shox, nem? persze tom, hogy a kettõ között nagy különbség nincs:D mert mind2 belépõkategória, meg úgy is cserélem majd, de ha ezt a szempontot nézzük melyik brinyóba jobb a teló?
a konáé
az legalább mozog valamicskét. meg masszívabb is picit.
Írta 2010. június 16. - 18:29
semmi baj!bocsi . ezt benéztem.
s akkor a kona.
igen, igazából nekem is a Kona felé húz a szívem! és még azt kérdezném, hogy a lockolható RST Gila ML (ez van a Magellanba) vagy a tudomásom szerint nem lockolható Rock Shox Dart 1 (ez meg a Konába) a jobb? a Rock Shox, nem? persze tom, hogy a kettõ között nagy különbség nincs:D mert mind2 belépõkategória, meg úgy is cserélem majd, de ha ezt a szempontot nézzük melyik brinyóba jobb a teló?
Írta 2010. június 16. - 17:45
100 körül néztem, de ahol én venném boltba a Konát ott 100.000FT-ba kerül most akciósan, meg a Magellan Crater is 100.000körül lenne, csak nem tudtam dönteni! De kösz a választ
Bikertigger: hát a Polaris persze, hogy magasan jobb, de nekem az nem volt betervezve csak a Magellan Crater Disc Sram X4 2009 meg a 2010 Kona Fire Mountain; ez a kettõ! De azért kösz, hogy foglalkoztál a kérdésemmel!
bocsi . ezt benéztem.
s akkor a kona.
Írta 2010. június 16. - 17:33
100 körül néztem, de ahol én venném boltba a Konát ott 100.000FT-ba kerül most akciósan, meg a Magellan Crater is 100.000körül lenne, csak nem tudtam dönteni! De kösz a választNemtom mennyiért nézted, de ha 130e körül, akkor magellanból inkább egy V-fékes polaris, vagy apróból vmi jóféle cucc...
Ha csak a kettõ közül lehet választani... inkább a kona.
Bikertigger: hát a Polaris persze, hogy magasan jobb, de nekem az nem volt betervezve csak a Magellan Crater Disc Sram X4 2009 meg a 2010 Kona Fire Mountain; ez a kettõ! De azért kösz, hogy foglalkoztál a kérdésemmel!
Írta 2010. június 16. - 17:22
Magellan Polaris SRAM Disc (2009) ker
de ez spec magasan jobb szereltség mint a fire mountain (telót leszámítva, de komolyabb felhasználásnál úgyis cserés lesz az is)
Írta 2010. június 16. - 17:02
Szevasztok!
Melyiket érdemesebb venni, melyik a jobb?:
Magellan Crater Disc Sram X4 2009-es vagy egy idei Kona Fire Mountain-t?
Nemtom mennyiért nézted, de ha 130e körül, akkor magellanból inkább egy V-fékes polaris, vagy apróból vmi jóféle cucc...
Ha csak a kettõ közül lehet választani... inkább a kona.