Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2010. június 28. - 18:55
Írta 2010. június 28. - 15:45
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem. Bringacserére szántam el magam most egy montim van Nakamura full lx 21 sebb. 15 éves vas.
Ezt szeretném lecserélni egy trekkingre. Kérdéseim a következõk:
1. Trekking alkalmas kb 50km-s távokhoz? (mindenhova bringával szeretnék menni illetve hetente 2-3 alkalommal megtennék egy 30 km-es távot este oda reggel vissza, kocsit meg használja az asszony:-)
2. max 150e-t szánok rá és ezeket néztem illetve ezek már kialkudott árak. KTM LIFE MOTION (150e), KTM life Track (115e), Kelly's axis (110e) KTM Fun Life (153e) ez csak hervisben kapható full LX-s neten nem sok mindent találni errõl.
más bringát nem néztem (kérlek ezekben segítsetek melyiket vegyem meg ne írjatok hogyv egyek inkább xy vasat)
Elõre is Köszönöm
privibe is irhattok ha valakinek van annyi ideje, hogy foglalkozzon a nyomorommal (voda@enternet.hu)
mért ragaszkodsz ezekhez ha az adott keretbõl vehetnél jobbat is ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. június 27. - 15:22
Segítségre lenne szükségem. Bringacserére szántam el magam most egy montim van Nakamura full lx 21 sebb. 15 éves vas.
Ezt szeretném lecserélni egy trekkingre. Kérdéseim a következõk:
1. Trekking alkalmas kb 50km-s távokhoz? (mindenhova bringával szeretnék menni illetve hetente 2-3 alkalommal megtennék egy 30 km-es távot este oda reggel vissza, kocsit meg használja az asszony:-)
2. max 150e-t szánok rá és ezeket néztem illetve ezek már kialkudott árak. KTM LIFE MOTION (150e), KTM life Track (115e), Kelly's axis (110e) KTM Fun Life (153e) ez csak hervisben kapható full LX-s neten nem sok mindent találni errõl.
más bringát nem néztem (kérlek ezekben segítsetek melyiket vegyem meg ne írjatok hogyv egyek inkább xy vasat)
Elõre is Köszönöm
privibe is irhattok ha valakinek van annyi ideje, hogy foglalkozzon a nyomorommal (voda@enternet.hu)
Írta 2010. június 26. - 11:14
Írta 2010. június 26. - 10:47
Sziasztok!
A közeljövõben szeretnék egy megbízható biciklit venni, de sajnos nem igazán értek hozzá és a pénzügyi keret se a legmagasabb.
Munkábajárás céljából használnám a bringát, nincsennek hatalmas igányeim, csak ne peregjen szét alattam (erre sajnos már volt példa; egy Hervises csoda többször is megadta magát). Nem akarok több100ezret kiadni érte, mégis csak egy normál felhasználó vagyok, az a célom hogy eljussak A pontból B-be zökkenõmentesen. Olyan 70e körül szánnék rá max. Nézegettem a neten és legjobban a fitness (ezek elég drágák) és a Cross tipusú bringák tetszenek.
Tudnátok tanácsot adni?
Elõre is köszönöm.
Magellan Corvus Street Sram 80e
De elméletileg van olyan akció (ha még van), hogy beviszel bármilyen még "használható" bringát, és kapsz 20% kedvezményt a listaárból. Úgy már csak 64e.
Alkatrészlista nagyjából:
hátsó váltó+kar sram X4
hajtás B+ (egy tányér),
felni,köpeny,nyereg,markolat wtb
stucni: oval, kormány asszem B+
nyeregcsõ kalloy
fékek avid SD3 + avid Fr-5 fékkar
agyak vmilyen B+
Írta 2010. június 26. - 08:42
Írta 2010. június 26. - 07:40
Barátnõmnek keresek férfivázas montit, melyet versenyzésre is használna. Jelenleg egy nõi vázas Skarpea S250-et használ ami sajna kevésnek bizonyult. Túrázgatni jó volt, de versenyzésre alkalmatlan.
Milyen gépezeteket ajánlanátok neki 100-140k huf környékén?
Írta 2010. június 23. - 11:10
Sziasztok!
A közeljövõben szeretnék egy megbízható biciklit venni, de sajnos nem igazán értek hozzá és a pénzügyi keret se a legmagasabb.
Munkábajárás céljából használnám a bringát, nincsennek hatalmas igányeim, csak ne peregjen szét alattam (erre sajnos már volt példa; egy Hervises csoda többször is megadta magát). Nem akarok több100ezret kiadni érte, mégis csak egy normál felhasználó vagyok, az a célom hogy eljussak A pontból B-be zökkenõmentesen. Olyan 70e körül szánnék rá max. Nézegettem a neten és legjobban a fitness (ezek elég drágák) és a Cross tipusú bringák tetszenek.
Tudnátok tanácsot adni?
Elõre is köszönöm.
pl
Magellan Corvus TX30 (2008) ker
Írta 2010. június 23. - 07:22
Tudnátok tanácsot adni?
Elõre is köszönöm.
Írta 2010. június 22. - 21:32
Két canga között vívódok:
Gepida Mundo
Magellan Hydra
Illetve ebben az árkategóriában milyen más gépeket ajánlatánok?
Köszi!
Írta 2010. június 22. - 09:25
Írta 2010. június 21. - 16:49
A véleményeteket szeretném kikérni. Hobby szinten szeretnék elkezdeni kerékpározni. Már pár hónapja nézegetem az oldalakat és járom a szaküzleteket. Így elsõre kiszabtam magamnak egy 800 eurós határt.
A választásom az új 2010es ARC 1,9-re esett
KELLY'S ARC 1.9 - KELLY'S 2010 - KELLY'S KER
Mi a véleményetek(tapasztalatotok) errõl a bringáról? Illetve milyen márkát/kerékpárt tudnátok ezen kívül esetleg ajánlani ?
Nagyon tetszenek még a Scottok is. Pl:
Scott Speedster S50 Bike - 2010 at REI.com
Scott Speedster S40 2010 - Road Bike | Tredz Online Bike Shop
Írta 2010. június 21. - 16:06
Használtan szeretnék bringát venni, de elég drága volt az összes sajnos. Az egyik helyen volt egy Avalanche Explorer bicikli (44700)-as, de nem találtam róla semmit sem az interneten és fórumokon. Tudtok ti valamit errõl a márkáról, hogy mennyire éri meg? Picit hülye vagyok a biciklikhesz, így várom a segítséget. Köszi szépen
Üdv: Bálint
Írta 2010. június 21. - 11:19
Írta 2010. június 20. - 21:05
össze sem lehet hasonlítani a slickes montival. én nem érzem hogy nehezebb lenne gyorsítani.
montit csak akkkor érdemes venni, ha jársz komoly terepre is. amúgy felesleges.
Írta 2010. június 20. - 20:56
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. június 20. - 20:08
itt arra gondolok, mekkora különbség van ha a montimra veszek egy 1.5-ös gumit vagy ha veszek egy 28"-os trekinget?
köszi
Írta 2010. június 19. - 21:13
Tudtommal ez a legolcsóbb:
Neuzer ker
Hûha, kérdés, hogy ezek közül bármilyeket beengedék-e pl. a metró területére akár összecsukva is...
Írta 2010. június 19. - 20:59
Amíg keresgéltem, láttam pár Cube-t közelrõl. És nemrég volt szerencsém a Decathlonban megszemlélni pár Rockrider feliratút.Ha van esetleg tapasztalatotok decathlonos cangával kapcsolatban légyszi osszátok meg velem.
Szerintem ez nem lehet kérdés: ha van rá keret, akkor 1értelmûen Cube.