Köszi.Az országúti az érzékeny derekam miatt kilõve. Valójában volt már egy Scottom, úgy '95 tájékán, de három hónaposan igencsak elcsenték:( Azt a cangát nagyon imádtam, ezért húz kissé nekem is a Scott felé a szívem. A mostani cangámból is kibuheráltam a telót (ami még nem a lockolható fajta) és visszatettem a merev villát, így szimpatikusabb a bicaj. Tehát a teló nem nagyon hiányzik, ha meg fog -remélem nem:) - akkor idõvel majd nézek bele valamit.
Szegény:( Gondoltam megemlítem ezt is mint alternatívát, mert városban szerintem az oúti a legjobb (könnyû, jól gyorsul stb.) de így ha a derekaddal van egy kis gubanc akkor kihúzva!
Persze a városi is tökéletes városba (hát na a neve miatt is már csak:D)! Nekem színben, meg mindenben jobban tetszik ez a Scott a Meridánál (mert a felszereltség szinte tökre ugyanaz, így már másik választási szempont a kinézet ebben az esetben).
De azért gondold át, mert ha bajok vannak a derekaddal lehet nem viselné jól a full merev Scott-ot hogyha napi szinten bringáznál! Ja és a Meridába ha jól néztem lockolható teló van (HLO - Hidraulic LockOut)!
De lehet tévedek, meg nem vagyok tisztába a derekad problémájának mértékével így lehet csak túlkomplikáltam és tökre jó lenne a a Scott nem lenne semmi bajod tõle de na azért még gondold át!

De ha nem akkora a probléma és tévedek, akkor Scott-ra szavazok mégegyszer!
DanielMurphy: ennyiért nem nagyon kapsz újonnan jó bringát inkább jó állapotú használtban gondolkodj.
és mellé egy a világ legjobb bringaapró oldala:
Ker